06 Eylül 2017, Çarşamba 09:31:25

Corendon kaptanı göklere veda etti

Corendon Airlines’ın kıdemli kaptanlarından İsmail Ergüt son uçuşunu yaparak emekliye ayrıldı.
  • Allah yolunu açık etsin hocam, kıyak bir insandı kabadayı gibi konuşurdu seviyoruz seni. Sigarayı bırakırsın inşallah emekliliğinde o plastik ağızlıklar yetmez. Sevgiyle kal!
  • Kirmizi kedi berna hahah
  • Sevgili editör Saygın bir şekilde devletine ve milletine hizmet etmiş böyle müstesna insanlar hakkında ne olduğu belirsiz insanların defolu yazılarına lütfen yer vermeyiniz Saygılarımla
  • Bıraksalar 90 yaşına kadar uçmak ister bu astronotçuklar yaaa...bi gidin be yaaa
  • 1 yıl fazla uçmak için tk 'dan sonra özel şirket e gelmiş vah gariban vah 15.torununa ev alamadan emekli olmuş sivil havacılık müsade etse mezara kadar ucacakmis;))
  • Sağ alttaki Özkandil mi?
  • Kaptan saçları boyatıyor galiba
  • Kaptanın kravatı biraz uzun olmamış mı
  • Kaptan gemiyi en son terk edermiş Maaşallah yolcudan önce çıkmış gidiyor
  • Evet Bence bir yıldız daha kaydı.Sağlıklı mutlu ve güzel bir yaşam diliyorum Sevgili Ergüt kaptanıma Burada yazan bazı arkadaşlar cok ayıp ediyorlar gelde yüzüne söyle..Evet yeri doldurulamıyacak bir kaptanımızı daha uğurluladık bir yıldızımız daha kaydı Sağlıklı günler diliyorum

Corendon Airlines’ın kıdemli kaptanlarından İsmail Ergüt son uçuşunu yaparak emekliye ayrıldı. Ergüt için Antalya Havalimanı apronunda Corendon Airlines yöneticilerinin de katıldığı bir veda töreni düzenlendi.

Corendon Airlines'ın kıdemli kaptanlarından İsmail Ergüt, 28 Ağustos’ta Romanya’nın Cluj şehrinden Antalya’ya gerçekleştirdiği CAI 134 kodlu uçuş ile emekliye ayrıldı. Ergüt, son uçuşunda iniş yaptığı Antalya Havalimanı'nda Corendon Airlines Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer ve Corendon’un yönetim, teknik, kokpit ve kabin ekiplerinden oluşan kalabalık bir grup tarafından çiçeklerle karşılandı. Törende konuşan Yıldıray Karaer, “İsmail Ergüt gibi kıdemli bir kaptanımızın emekliye ayrılıyor olmasının hüznünü yaşıyoruz. Görev yaptığı süre boyunca Corendon Airlines ailesine sağladığı hizmetlerden ötürü kendisine teşekkür ederiz. Yeni hayatında kendisine ailesiyle birlikte mutlu ve sağlıklı bir yaşam diliyoruz” şeklinde konuştu.

İsmail Ergüt ise son uçuşunun ardından “Corendon Havayolları'na girdiğim andan emekli olduğum ana kadar; şirketin her ünitesinde çalışan personelin ve yöneticilerin şahsıma göstermiş olduğu yakın ilgi, alaka ve yardımseverlik için şükranlarımı arz ederim. Corendon Ailesinin bir mensubu olmaktan büyük gurur ve şeref duydum. Uçuş hayatımdaki en mutlu anları yaşattınız, beni bağrınıza bastınız. Sağ olun, var olun.” şeklinde duygusal bir konuşma yaptı.

1952 doğumlu İsmail Ergüt, 1974'de Hava Harp Okulu'ndan mezun oldu. 21 yıl Hava Kuvvetleri'nde çalıştıktan sonra Kurmay Albay olarak emekliye ayrıldı. Emekliliğinin ardından 21 yıl Türk Hava Yolları için çalışan Ergüt, 2016 yılının Mart ayında Corendon Airlines ailesine katıldı. 2017 Ağustos ayına kadar Corendon Airlines' da çalışan Ergüt, toplamda 25 bin 500 saat uçtu. Ergüt, evli ve iki kız çocuğu babası.





Corendon kaptanı göklere veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (53)

Gambit737 ~ 7 yıl önce
Allah yolunu açık etsin hocam, kıyak bir insandı kabadayı gibi konuşurdu seviyoruz seni. Sigarayı bırakırsın inşallah emekliliğinde o plastik ağızlıklar yetmez. Sevgiyle kal!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Haha ~ 7 yıl önce
Kirmizi kedi berna hahah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sen ve Ben ~ 7 yıl önce
Sevgili editör Saygın bir şekilde devletine ve milletine hizmet etmiş böyle müstesna insanlar hakkında ne olduğu belirsiz insanların defolu yazılarına lütfen yer vermeyiniz Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zgnt ~ 7 yıl önce
Bıraksalar 90 yaşına kadar uçmak ister bu astronotçuklar yaaa...bi gidin be yaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vah gariban vah ~ 7 yıl önce
1 yıl fazla uçmak için tk 'dan sonra özel şirket e gelmiş vah gariban vah 15.torununa ev alamadan emekli olmuş sivil havacılık müsade etse mezara kadar ucacakmis;))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Son kare ~ 7 yıl önce
Sağ alttaki Özkandil mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kınalı kuzu ~ 7 yıl önce
Kaptan saçları boyatıyor galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kravat ~ 7 yıl önce
Kaptanın kravatı biraz uzun olmamış mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıldızlı Kaptan ~ 7 yıl önce
Kaptan gemiyi en son terk edermiş Maaşallah yolcudan önce çıkmış gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Evet Bence bir yıldız daha kaydı.Sağlıklı mutlu ve güzel bir yaşam diliyorum Sevgili Ergüt kaptanıma Burada yazan bazı arkadaşlar cok ayıp ediyorlar gelde yüzüne söyle..Evet yeri doldurulamıyacak bir kaptanımızı daha uğurluladık bir yıldızımız daha kaydı Sağlıklı günler diliyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000