23 Şubat 2020, Pazar 16:32:41

Corendon Tour of Antalya’nın simge fotoğrafında yer almaya devam ediyor

Corendon Airlines uçağı, Tour of Antalya’nın simge fotoğrafında yer almaya devam ediyor
  • Bu ucagi oraya nasıl koydunuzki ? Orası apron yolu. Gerçekten bravo.
  • Bu şirket çok sosyal bir şirket ve her yere sponsor oluyor ve böylece de reklamını çok iyi yapıyor bir de Airbus’a geçerlerse 10 numara 19 yıldız olur tebrikler “Corendon varsa Hayat var”

Üçüncü kez gerçekleştirilen ve artık Antalya'nın marka etkinliklerinden biri haline gelen Tour of Antalya, bugün koşulan Side - Manavgat - Antalya Etabıyla sona ererken; organizasyonun ana sponsorlarından “İlklerin Havayolu” Corendon Airlines, katkılarıyla Tour of Antalya'ya değer sağlamaya devam etti.

Yarışçılar önceki iki yılda da olduğu gibi, Fraport TAV Antalya Havalimanı içinde ilerleyen Corendon Airlines'a ait yolcu uçağının altından geçerek, Tour of Antalya'nın simgeleşmiş bu önemli ritüelini tekrarladılar.

20-23 Şubat tarihleri arasında Antalya'da gerçekleştirilen Tour of Antalya uluslararası bisiklet yarışında, bisiklet dünyasının nadir görebileceği ancak organizasyon için "klasik" olarak tanımlanabilecek bir an tekrar yaşandı. Yarışın Fraport TAV Antalya Havalimanı'nın içinde geçen bölümünde, Corendon Airlines’a ait bir Boeing 737-800 model uçak, taksi pozisyonundayken alt geçitten de yarış pelotonunu oluşturan bisikletçiler son hızla yollarına devam ettiler.

3 yıldır başarıyla tekrarlanan bu muhteşem olay, Tour of Antalya'nın simgelerinden biri haline gelerek, yarışta görev alan fotoğrafçıların heyecanla beklediği bir ritüele dönüştü. Bu noktada çekilen fotoğraflar ve videolar, organizasyonun en çok yayımlanan, paylaşılan ve konuşulan kareleri oldu.

Ayrıca 2 yıldır olduğu gibi bu yıl da Tour of Antalya'nın en iyi tırmanışçıları, üzerinde Corendon Airlines yazılı, rengini Antalya'nın portakal bahçelerinden alan turuncu formayı giydiler.

Muratpaşa Belediyesi Kadın Hentbol Takımı, Farkındalık Sürüşüne katıldı

Tour of Antalya’nın son gününde, Argeus Travel & Events ile Yedi İletişim tarafından üçüncü kez düzenlenen amatör yol bisikleti yarışı AKRA Gran Fondo Antalya, şehirde çok önemli bir etkinliğin de gerçekleştirilmesine olanak sağladı. Yüzlerce amatör bisikletçinin katılımıyla hayata geçirilen yarış kapsamında, Antalya’da “Kadına Karşı Şiddete Son” Farkındalık Sürüşü gerçekleştirildi.

#kadınvarsahayatvar mottosunu benimseyen farkındalık sürüşüne, bisikleti ve kaskıyla birlikte gelen yüzlerce Antalyalının yanı sıra, şehrin başarılı spor kulüplerinden Muratpaşa Belediyesi Kadın Hentbol Takımı sporcuları da katıldı. Hem ulusal hem de uluslararası arenada Antalya'yı başarıyla temsil eden sporcular, üstlerinde sponsorları Corendon Airlines'a ait formalarla "Kadına Karşı Şiddete Son" dediler.

Corendon Airlines’ın Tour of Antalya’ya ve diğer spor branşlarına katkısı sürüyor

Corendon Airlines, geçmişten bugüne, yurtiçi ve yurtdışında Fenerbahçe Opet Kadın Voleybol Takımı, Beşiktaş TRC İnşaat Kadın Basketbol Takımı, Antalyaspor Futbol Takımı, Altınordu Futbol Kulübü, Muratpaşa Belediyespor Kadın Hentbol Takımı, Bike Aid Bisiklet Takımı, Türk Korfbol Takımı, Akdeniz Üniversitesi Kadın Hentbol Takımı, ITU Honeybees Quidditch Takımı, ITU Ultimate Frizbi Takımı, Corendon Circus Bisiklet Takımı, Hollanda Kadın Milli Voleybol Takımı, Hollanda Milli Buz Hokeyi Takımı ve Haarlem Corendon Kinheim Beyzbol Takımı’na sponsorluk desteği vermişti.

Corendon Tour of Antalya’nın simge fotoğrafında yer almaya devam ediyor

Yorumlar

Bu ucagi ~ 4 yıl önce
Bu ucagi oraya nasıl koydunuzki ? Orası apron yolu. Gerçekten bravo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MCI ~ 4 yıl önce
Bu şirket çok sosyal bir şirket ve her yere sponsor oluyor ve böylece de reklamını çok iyi yapıyor bir de Airbus’a geçerlerse 10 numara 19 yıldız olur tebrikler “Corendon varsa Hayat var”

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000