10 Aralık 2018, Pazartesi 14:59:21

Corendon'a özel ödül

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlemiş olduğu 2017 Basın Ödülleri Gecesi’nde, Corendon Turizm Grubu “Kurum Özel Ödülü”ne layık görüldü.
  • AKP'ye atıl tutarsiniz kokpiti teknisyeni kabini yalaka gopu Sonra da ödül almak için sıraya girersiniz Allah Allah Allah ne yüz var ne yüz
  • BASARILARINIZIN HEP DEVAMINI DILERIZ
  • Dışişleri ile ne alakası var bu ödülün.
  • Ne corendonmuş beeeeee
  • BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIZ
  • GÜZEL ŞİRKET YOLU AÇIK OLSUN

Antalya Gazeteciler Cemiyeti’nin düzenlemiş olduğu 2017 Basın Ödülleri Gecesi’nde, Corendon Turizm Grubu “Kurum Özel Ödülü”ne layık görüldü. Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer, ödülü Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun elinden aldı.

Antalya Gazeteciler Cemiyeti tarafından 9 Aralık Pazar akşamı 34. kez düzenlenen, AGC 2017 Antalya Basın Ödülleri ve Hasan Özkay Fotoğraf Yarışması’nın ödül töreninde 52 kategoride ödüller sahiplerini buldu. Corendon Turizm Grubu’nun Antalya turizmine katkıları ve yarattığı istihdam sebebiyle “Kurum Özel Ödülü”ne layık görüldüğü gecede, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu’nun takdim ettiği ödülü, Corendon Turizm Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Yıldıray Karaer aldı.

Yıldıray Karaer, ödül ile ilgili olarak, “Corendon’un Antalya Gazeteciler Cemiyeti gibi Türkiye’nin en etkin ve köklü cemiyetlerinden biri tarafından bu ödüle layık görülmesi bizi çok onurlandırdı. Başta Antalya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Mevlüt Yeni olmak üzere tüm cemiyet üyelerine ve özverili çalışmalarından dolayı Corendon ailesine teşekkürlerimi sunarım” dedi.



Corendon'a özel ödül

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Boşisler ~ 5 yıl önce
AKP'ye atıl tutarsiniz kokpiti teknisyeni kabini yalaka gopu Sonra da ödül almak için sıraya girersiniz Allah Allah Allah ne yüz var ne yüz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mardınlı acenta ~ 5 yıl önce
BASARILARINIZIN HEP DEVAMINI DILERIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Büyük iş ~ 5 yıl önce
Dışişleri ile ne alakası var bu ödülün.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalyalı ~ 5 yıl önce
Dışışleri bakanı Antalya milletvekili
Plt ~ 5 yıl önce
Ne corendonmuş beeeeee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cx ~ 5 yıl önce
mardınlı acenta ~ 5 yıl önce
BASARILARINIZIN DEVAMINI DILERIZ

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESK ~ 5 yıl önce
GÜZEL ŞİRKET YOLU AÇIK OLSUN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000