01 Ekim 2021, Cuma 12:33:59

Crorendon'dan 1 Euro'ya uçak bileti

“Fark Yarat” sloganıyla yıl boyu yolcularını mutlu edecek bir çok kampanya sunan Corendon Airlines, 2021 - 2022 kış sezonu için de benzersiz bir kampanya duyurdu.
  • EURO 10 LİRAYI GEÇİNCE BEN
  • Sırf görmek için üye oldum bileti seçtim şubat ayına. gidiş-dönüş indirim 0.20 Euro.. Hangi fiyat üzerinden indirim yaptığı ortada :) Havacılığın içindeyiz aktif çalışıyoruz ama reklam aldatmaca dolu.. Havacılık pahalı ve meşakatli bir sektör. Gidiş- dönüş 50 Euro çok iyi fiyat bu arada onu tartışmıyorum yanlış anlaşılmasın.
  • Çok güzel kampanya. Girip baktım, dedikleri gibi fiyat uygun da en fazla 3 kg kişisel eşya, kabin bagajı satın alabiliyorsunuz ekstraya, bagaj hakkınız dahi yok. Örneğin Antalya - Viyana arası sadece pazarları var, bir hafta hadi ekstra ödediğiniz o küçücük kabin bagajına sığdırdığınız eşyalarla nasıl duracaksınız? Ayrıca ücret tek yön için, dönüş ise normal fiyattan %10 indirimli :)
  • Biletler 50 kuruşa satilsa da binmem corendon uçaklara.

“Fark Yarat” sloganıyla yıl boyu yolcularını mutlu edecek bir çok kampanya sunan Corendon Airlines, 2021 - 2022 kış sezonu için de benzersiz bir kampanya duyurdu.

1-8 Ekim 2021 tarihleri arasında, www.corendonairlines.com adresinden uçak bileti satın alan yolcular, 1 Kasım 2021 – 31 Mart 2022 arasındaki uçuşlar için kişi başı sadece 1 Euro+vergi ücretlerini ödeyerek uçacak. Üstelik bilet alırken rezervasyonlarına dönüş uçuşunu da ekleyenler, ekstra %10 indirim daha kazanacak. Bu kampanya, 50.000 koltuk için geçerli olacak.

“İlklerin Havayolu” Corendon Airlines, Promo bilet tipinde geçerli olacak kampanya ile uçuş deneyimini farklı bir boyuta taşıyacak. “1 Euro + Vergilerle Uçak Bileti” kampanyası ile yolcular, 2021 – 2022 kış sezonunda çok uygun fiyatlarla Corendon Airlines’ın eşsiz seyahat hizmetini deneyimleyebilecekler.

Sadece internet sitesi alımlarında geçerli olacak

Avrupa’yı başta Türkiye olmak üzere en popüler tatil destinasyonlarına direkt uçuşlarla bağlayan Corendon Airlines’ın bu benzersiz kampanyası sadece www.corendonairlines.com adresinden yapılan rezervasyonlarda geçerli olacak.

“1 Euro + Vergilerle Uçak Bileti” kampanyası ile ilgili detaylı bilgilere şu adres üzerinden ulaşılabiliyor:

https://www.corendonairlines.com/tr/kesfet/kampanyalar/1-euro-vergilerle-ucak-bileti-kampanyasi

Corendon Airlines, kış sezonunda keyifli ve konforlu bir uçuş deneyimi yaşamak isteyen herkesi web sitesine bekliyor: www.corendonairlines.com

Crorendon'dan 1 Euro'ya uçak bileti

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

HİJYENCİ ~ 3 yıl önce
EURO 10 LİRAYI GEÇİNCE BEN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 3 yıl önce
Sırf görmek için üye oldum bileti seçtim şubat ayına. gidiş-dönüş indirim 0.20 Euro.. Hangi fiyat üzerinden indirim yaptığı ortada :) Havacılığın içindeyiz aktif çalışıyoruz ama reklam aldatmaca dolu.. Havacılık pahalı ve meşakatli bir sektör. Gidiş- dönüş 50 Euro çok iyi fiyat bu arada onu tartışmıyorum yanlış anlaşılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özgür ~ 3 yıl önce
Çok güzel kampanya. Girip baktım, dedikleri gibi fiyat uygun da en fazla 3 kg kişisel eşya, kabin bagajı satın alabiliyorsunuz ekstraya, bagaj hakkınız dahi yok. Örneğin Antalya - Viyana arası sadece pazarları var, bir hafta hadi ekstra ödediğiniz o küçücük kabin bagajına sığdırdığınız eşyalarla nasıl duracaksınız? Ayrıca ücret tek yön için, dönüş ise normal fiyattan %10 indirimli :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
X ~ 3 yıl önce
Biletler 50 kuruşa satilsa da binmem corendon uçaklara.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok ~ 3 yıl önce
Üzülürüz ama lütfen bin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000