01 Nisan 2014, Salı 10:56:39

ONUR AIR'DEN CORENDON'A TRANSFER OLDU

Corendon Havayolları’nın Bölge Satış Müdürlüğü görevine Onur Air’den transfer yapıldı.
  • Levent ÖZTAÇ havacılık sektöründe her türlü görevi en iyi şekilde yapabilecek tecrübededir. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.
  • hoşgeldin abi.
  • başarılarının devamını dilerim
  • Hayırlı olsun abiye ne diyek

Hollanda ve Belçika pazarının önde gelen turizm gruplarından Corendon bünyesindeki Corendon Havayolları’nın Bölge Satış Müdürlüğü görevine son olarak Onur Air’de Ticaret Müdür Yardımcılığı görevini yürütmekte olan Levent Öztaç getirildi.

LEVENT ÖZTAÇ KİMDİR?

Uludağ Üniversitesi Yüksek Turizm İşletmeciliği mezunu Öztaç, havacılık sektöründeki kariyerine Devlet Hava Meydanları İşletmelerinde Atatürk Havalimanı Hava Trafik Kontrolörü olarak başladı. 30 yıllık havacılık kariyeri süresince Çelebi Hava Servisi, Sittnak Uluslararası Taşımacılık’ın yanı sıra Nesu, İstanbul, Top Air ve Air Alfa Havayolları'nda yer İşletme, operasyon, dispatch ve ticaret departmanlarında çeşitli üst düzey görevler üstlendi.

Son olarak 2005-2013 yılları arasında Onur Air Taşımacılık’ta Ticaret Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış olan Levent Öztaç, 1 Nisan 2014 itibariyle Bölge Satış Müdürü olarak Corendon Airlines ailesine katıldı. 

 

ONUR AIR'DEN CORENDON'A TRANSFER OLDU

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Levent ÖZTAÇ havacılık sektöründe her türlü görevi en iyi şekilde yapabilecek tecrübededir. Kendisini kutluyor ve başarılar diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mazlum ~ 10 yıl önce
hoşgeldin abi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pala ~ 10 yıl önce
başarılarının devamını dilerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cebrail beyhan ~ 10 yıl önce
Hayırlı olsun abiye ne diyek

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000