28 Ekim 2022, Cuma 16:01:06

Yıldıray Karaer; 'Bir takım tedbirler aldık'

Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, Avrupa'daki personel krizinin yanı sıra ekonomik ve sosyal belirsizlikler, enerji krizi gibi etkenlerden dolayı bir takım tedbirler alındığını duyurdu.
  • Hepiniz nankörsünüz!
  • Bu yıl bu kadar iptal yapıp yolcunun parasını vermemişken bir de seneye doğru dürüst uçuşu yokken nasıl güvenip bilet alalım. Fiyatlarıda THY den pahalı.
  • Yabancı hayranı Türk kabin düşmanı wet lease de bulgara romana cxi da yunana çingeneye antalyada zenciye globale 85 euro harcirah resort otel yatıları üç öğün yemek ama Türk kabine 2,5 euro uçuş saati layık görüp sonra da ağlama aldığın ahlar ile Denizin ibretlik öyküsünü anlatmıştık sana
  • Kral bosver hayatına bak,etrafındakilerin sözünü dinle onlar iyi edebiyatçıdır.Her zaman yanında dururlar.gemi batsa bile en son onlar terk ederler.
  • Bugüne kadar ki Corendon tecrübem beni yanıltmıyorsa Yıldıray Bey ve ekibi bu işin altından kalkacaktır.
  • Otelinizde de durumlar farklı değil bence bir önlem de otele gerekiyor durumlar gerçekten otelinizde de vahim
  • Tamamen saçmalamışsın :)
  • Bu zararda kabin ve kokpit ekibinin ne günahı var? Bizler en ufak bir hata yaptığımızda hesap veriyorsak neden bu zarara neden olanlar hala görevlerinde?
  • Malesef havacılık taşeron mesleği oldu. Yaz çalış kış kısmet!!!
  • Yogun ve yorgun geçen sezon bitmeden wetlease operasyonunun süresi ve ücretleri tartışma ve dedikodu konusu iken mutsuzum ve umudumu yitiriyorum.

Corendon Airlines CEO’su Yıldıray Karaer, Avrupa'daki personel krizinin yanı sıra ekonomik ve sosyal belirsizlikler, enerji krizi gibi etkenlerden dolayı bir takım tedbirler alındığını duyurdu.

Karaer'den personele yapılan duyuruda şu ifadeler yer aldı:

Değerli Çalışma Arkadaşlarım,

Kış sezonuna girerken, şirketimizin mevcut durumu ve son gelişmeler hakkında sizi bilgilendirmek istiyorum.

Uçuş aktivitelerimizin pandemi sebebiyle  iki yıl sekteye uğramasından sonra yüksek beklentiler ve pazarı yakalama motivasyonuyla 2022 yaz sezonuna iddialı bir büyüme hedefiyle girmiştik.

Ancak beklentilerimiz ve tahminlerimiz son derece iyimser olsa da, pandemi döneminden bu yana taşımak zorunda kaldığımız finansal yükün üzerine havalimanlarında yaşanan operasyonel aksaklıklar, maliyetlerdeki beklenmeyen artışların eklenmesi nedeniyle birçok zorluklarla karşılaştık.

Pandemi ve bahsettiğimiz durumlar neticesinde nakit akışımızın olumsuz etkilenmesine rağmen, operasyonlarımızı aksatmadan yaz sezonunun sonuna gelmiş bulunmaktayız.

Kış sezonunda Avrupa’daki yüksek enflasyon, ekonomik ve sosyal belirsizlikler, enerji krizi, tur operatörlerinin de bu döneme ilişkin beklentilerinin düşük olması, dünya çapında beklenen resesyon ve talepteki zayıflama, yakıt fiyatlarının yüksek seyrinin devam etmesi, havalimanlarındaki personel eksikliğinin henüz hala düzelmemiş olması bizim de yapmış olduğumuz gibi  birçok havayolu şirketinin operasyonlarını revize etme  kararı almasına sebep olmuştur.

Kış ve önümüzdeki yaz dönemine ilişkin nakit akışımızın tekrar sağlıklı bir yapıya ulaştırılması için finansal, organizasyonel ve operasyonel birtakım önlemler alınmıştır. Alınan bu önlemler neticesinde 2023 yılının şirketimiz, çalışanlarımız ve tüm paydaşlarımız için daha olumlu geçeceği inancındayız.

Bu süreçte işbirliği ve destekleriniz, hedeflerimize ulaşma konusunda en önemli unsur olacaktır. 

Bilgilerinize sunarım,

Yıldıray Karaer; 'Bir takım tedbirler aldık'

Yorumlar Tüm Yorumlar (51)

K10 ~ 1 yıl önce
Hepiniz nankörsünüz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kayseri ~ 1 yıl önce
Bu yıl bu kadar iptal yapıp yolcunun parasını vermemişken bir de seneye doğru dürüst uçuşu yokken nasıl güvenip bilet alalım. Fiyatlarıda THY den pahalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tecrübeli ~ 1 yıl önce
Yabancı hayranı Türk kabin düşmanı wet lease de bulgara romana cxi da yunana çingeneye antalyada zenciye globale 85 euro harcirah resort otel yatıları üç öğün yemek ama Türk kabine 2,5 euro uçuş saati layık görüp sonra da ağlama aldığın ahlar ile Denizin ibretlik öyküsünü anlatmıştık sana

Yanıtla

Kalan karakter 1000
James ~ 1 yıl önce
Kral bosver hayatına bak,etrafındakilerin sözünü dinle onlar iyi edebiyatçıdır.Her zaman yanında dururlar.gemi batsa bile en son onlar terk ederler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çok gezmiş ~ 1 yıl önce
Bugüne kadar ki Corendon tecrübem beni yanıltmıyorsa Yıldıray Bey ve ekibi bu işin altından kalkacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yıkık ~ 1 yıl önce
Otelinizde de durumlar farklı değil bence bir önlem de otele gerekiyor durumlar gerçekten otelinizde de vahim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CAI ~ 1 yıl önce
Tamamen saçmalamışsın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CC ~ 1 yıl önce
Bu zararda kabin ve kokpit ekibinin ne günahı var? Bizler en ufak bir hata yaptığımızda hesap veriyorsak neden bu zarara neden olanlar hala görevlerinde?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 1 yıl önce
Malesef havacılık taşeron mesleği oldu. Yaz çalış kış kısmet!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Biri ~ 1 yıl önce
YÜKSEK MAAL ALIP YATAN YAN GEL OSMANLARI Bİ GÖNDERMELİ ( GENEL BİR YORUM TÜM ŞİRKETLERDE VARDIR BÖYLE TİPLER , )
uMutsuzluk ~ 1 yıl önce
Yogun ve yorgun geçen sezon bitmeden wetlease operasyonunun süresi ve ücretleri tartışma ve dedikodu konusu iken mutsuzum ve umudumu yitiriyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000