13 Temmuz 2014, Pazar 08:20:59

ABD'Lİ ŞİRKETLERDEN ÜLKEYE 'DOLAR' TEPKİSİ

Amerikalı iki havayolu şirketi United Continental ve Delta Airlines Venezuela’ya yapılan uçak seferlerinin frekansını azaltma kararı aldı.
  • United continental diye bir şirket yok ama siz bilemezsiniz çapınızın dışında
  • Venezuela da dolar bulunmuyor, karaborsada dolar kuru 1$=12 birim fakat resmi kur ise 1$=4 birim .. THY de uçuşlara başlayınca anlayacak, tam 5 cente muhtaç durumdalar, ülkede tuvalet kağıdı bile bulunmuyor, Chávez politikaları ülkeyi derin krize sürdü.
  • ABD'nin bu konudaki sıkıntısı nedir anlayamadım? Bir ülkenin kendi para birimi ile ülke içinde ticaret yapılması kadar doğal ne olabilir ki?

Amerikalı iki havayolu şirketi United Continental ve Delta Airlines Venezuela’ya yapılan uçak seferlerinin frekansını azaltma kararı aldı. Havayolu şirketleri, karara gerekçe olarak Venezuela’da uçak biletlerin yerel para birimi ile satılmasını gösterdi.

United Continental, Houston’dan Venezuela’nın başkenti Caracas’a yaptığı günlük uçak seferini 17 Eylül itibariyle haftada 4'e indireceğini duyurdu. Delta Airlines ise Caracas’a yapılan günlük uçak seferini haftada bire düşürdü.

American Airlines da geçtiğimiz ay Venezuela’ya yapılan haftalık uçak seferi sayısını 48’den 10’a düşürdüğünü açıklamıştı. (Haberler)

ABD'Lİ ŞİRKETLERDEN ÜLKEYE 'DOLAR' TEPKİSİ

Yorumlar

iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
United continental diye bir şirket yok ama siz bilemezsiniz çapınızın dışında

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Venezuela da dolar bulunmuyor, karaborsada dolar kuru 1$=12 birim fakat resmi kur ise 1$=4 birim .. THY de uçuşlara başlayınca anlayacak, tam 5 cente muhtaç durumdalar, ülkede tuvalet kağıdı bile bulunmuyor, Chávez politikaları ülkeyi derin krize sürdü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Volvo ~ 10 yıl önce
ABD'nin bu konudaki sıkıntısı nedir anlayamadım? Bir ülkenin kendi para birimi ile ülke içinde ticaret yapılması kadar doğal ne olabilir ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000