21 Ocak 2019, Pazartesi 19:44:24

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'tan önemli açıklamalar

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak TRT Radyo Haber programında önemli açıklamalarda bulundu.
  • Funda hanım şu Trabzon Havalimanı başmüdür ve baş yardımcısı bunlar kimin torpillisi vasfı olmayan perşenbeliyi başmüdür tarım ilmüdürlüğünü batırıp dhm ye geçen başmüdür yardımcısı kim var bunların arkasında bırakın bu boş muhabbetleri
  • Bu kurumda herkes önemli evet. Ama atco çok daha önemli. Sen işini yapmazsan operasyon bir gün aksar ikinci gün şutlanırsın yerine de birini şak diye bulurlar. Aşırı bir vasfın yok. Ülkede senden on binlerce var. Anladık olamadınız zamanında ya da teklif edildi o paraya o iş yapılmaz dediniz tazminatlardan önce. Hasetsiniz. Kıskançsınız. Mesleğimiz de ülkede emekleme döneminde şu an. Pırıl pırıl gençlerimizle çok daha ileri götüreceğiz bu mesleği. Türkiye Hava Seyrüsefer A.O geliyor.
  • Bu ülkede torpil,hemşehricilik ve particilik varken nasıl kariyer planlaması yapıp havacılığı buna dahil edecekler Funda hanım ?
  • Torpilin kralı dhmi'de kimisi bir günde tayin oluyor kimisi yıllarca sürünüyor.
  • Funda Hnm biz sizin kadar şanslı değiliz
  • Lütfen biraz da ülkemizin hakkı olduğu halde Eurocontrol e geri gönderilen paraların ülkemiz ekonomisine kazandırılması için çalışmalar yaptırınız.
  • Gerçekten çok başarılı bir bürokrat.yolcu sayısı artar kendi başarısı, büyük şehirlerde havaalanlarını TAV yada IGA yapar işletir kendi başarısı, bunca trafiği 3 kuruşa personel yönetir kendi başarısı!! tek başarı büyük havaalanlarının yani milletin devletin mallarının özel sektöre kiralanmasıdır halbuki
  • Şu an Türkiyedeki kontrolörlerin %90'ı mutsuzdur sebebi de mesleği değil kurumun geri kalmışlığıdır. Sayın genel müdür öncelikle mevcut kontrolörlerin maddi manevi sorunlarını çözsün de sonra başkalarını davet etsin bence havacılığa
  • Maaşlar eskiden iyiydi, şimdi eridi
  • gelin diyosunuz gell ne olursan ol yine gel

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Funda Ocak TRT Radyo Haber programında önemli açıklamalarda bulundu.

Programın konusu olan havalimanlarını değerlendiren Funca Ocak, Türk havacılığı ve devam eden projeler hakkında önemli hususlara değindi. 

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak, İstanbul Yeni Havalimanı ile birlikte faaliyette olan havalimanı sayısının 56'ya yükseldiğini belirtti. Gençlere havacılık sektöründe kariyer planlaması yapmalarını tavsiye eden Ocak, havacılığın büyümeye devam edeceğini ifade etti. 

İşte Ocak'ın programdaki açıklamaları;

DHMİ Genel Müdürü Funda Ocak'tan önemli açıklamalar

Yorumlar Tüm Yorumlar (31)

Keten helva ~ 5 yıl önce
Funda hanım şu Trabzon Havalimanı başmüdür ve baş yardımcısı bunlar kimin torpillisi vasfı olmayan perşenbeliyi başmüdür tarım ilmüdürlüğünü batırıp dhm ye geçen başmüdür yardımcısı kim var bunların arkasında bırakın bu boş muhabbetleri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DAHMİ ~ 5 yıl önce
Bu kurumda herkes önemli evet. Ama atco çok daha önemli. Sen işini yapmazsan operasyon bir gün aksar ikinci gün şutlanırsın yerine de birini şak diye bulurlar. Aşırı bir vasfın yok. Ülkede senden on binlerce var. Anladık olamadınız zamanında ya da teklif edildi o paraya o iş yapılmaz dediniz tazminatlardan önce. Hasetsiniz. Kıskançsınız. Mesleğimiz de ülkede emekleme döneminde şu an. Pırıl pırıl gençlerimizle çok daha ileri götüreceğiz bu mesleği. Türkiye Hava Seyrüsefer A.O geliyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Peki ~ 5 yıl önce
AIM ve Elektronik de önemlimi sizin kadar Türkiye Hava Seyrüsefer A.O nun parçası mı onlar da? Yoksa onlarda şak diye şutlanır mı?
NEKİ ~ 5 yıl önce
kimse tek başına kendini üstün görmesin ALLAH alır edepsizin elinden verdiği yeteneği bir yudum suyla kalır yatakta tavana bakan kafayla. ATSEP ler o cihazları faal tutmasa ATCO lar neki der biriside apışır kalırsınız. SEYRÜSEFER ve elemanları bellidir üstünlük taslamaya gerek yok. ŞÜKÜR EN GÜZEL İBADETLERDENDİR.
Seyfi ~ 5 yıl önce
Diyelim ki A.O kuruldu. Diğer birimlerden kesilecek olan tazminatlar HSS personeline mi aktarılacak sanıyorsunuz.Eğer böyle düşünüyorsanız gerçekleri göz ardı ediyorsunuz. İnanın A. O dahi kurulsa Avrupa da verilen tazminat oranları ile aynı seviyelere gelmeniz mümkün değil. Sizlere tavsiyem lütfen tazminatlar velirken hangi kriterlere dikkat dilediğini iyi araştırmanız. . Sonra sürekli geri gönderilen paralardan bahsediyorsunuz. Hiç araştırınız mı ne kadar geri gönderilmiş. Ya da NEDEN?
Atsepmis ~ 5 yıl önce
Pasa paşa bakacaksin o cihazlara babanin mali degil maas aliyorsun. Elektrikcisin iste elektrik ne kadar aliorsa atseplerde okadar almali
Gençler ~ 5 yıl önce
Bu ülkede torpil,hemşehricilik ve particilik varken nasıl kariyer planlaması yapıp havacılığı buna dahil edecekler Funda hanım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ccc ~ 5 yıl önce
Torpilin kralı dhmi'de kimisi bir günde tayin oluyor kimisi yıllarca sürünüyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
malesef ~ 5 yıl önce
Funda Hnm biz sizin kadar şanslı değiliz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Funda Hanım ~ 5 yıl önce
Lütfen biraz da ülkemizin hakkı olduğu halde Eurocontrol e geri gönderilen paraların ülkemiz ekonomisine kazandırılması için çalışmalar yaptırınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
le bürokrat ~ 5 yıl önce
Gerçekten çok başarılı bir bürokrat.yolcu sayısı artar kendi başarısı, büyük şehirlerde havaalanlarını TAV yada IGA yapar işletir kendi başarısı, bunca trafiği 3 kuruşa personel yönetir kendi başarısı!! tek başarı büyük havaalanlarının yani milletin devletin mallarının özel sektöre kiralanmasıdır halbuki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reklamlar ~ 5 yıl önce
Şu an Türkiyedeki kontrolörlerin %90'ı mutsuzdur sebebi de mesleği değil kurumun geri kalmışlığıdır. Sayın genel müdür öncelikle mevcut kontrolörlerin maddi manevi sorunlarını çözsün de sonra başkalarını davet etsin bence havacılığa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 5 yıl önce
Maaşlar eskiden iyiydi, şimdi eridi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
torpillilere ~ 5 yıl önce
gelin diyosunuz gell ne olursan ol yine gel

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000