05 Mayıs 2020, Salı 00:29:34

DHMİ Genel Müdürü Keskin: "AHL'de uçuşlar devam ediyor"

Atatürk Havalimanı yerleşkesinde devam eden sahra hastanesi inşaatı hızla devam ederken, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin havalimanında uçuş operasyonlarının kesintisiz devam ettiğini açıkladı.
  • Keşke açıklamaları bilen birlerine bıraksalar artık havalimanı artık dhmi nin degil çevre bakanlığının DHMİ başaramadı bırakın bari yetkili bakanlık gerekli gelişmeyi anlatsa..
  • O kadar uçak orada iken pistlerin bozulması doğru değil, havaalanı boş olsa olurdu. Hadi 7 şiddetinde deprem oldu, heyelan olsu vs. ve 05-23 pisti kullanılamaz hale geldi ne yapacaksınız.
  • GURURLANAN ARKADAŞ (! ) BİRGÜN SENİN DE AKLIN BAŞINA GELİR.
  • Aktif pistin bu kadar yakınına hastane yapılması ne kadar güvenli?uçaklar inip kalkarken,o gürültüde hastalar nasıl uyuyacak orda?ataköy de milletin evi titriyor uçak inip kalkarken.kaç decibel ses var pistte hiç ölçmüşler mi?
  • Uçuş emniyeti performansı... vs vs Gerçi siz halkalıdaki kat olanaklarını arttırmayı dusunurseniz devam eder ucuslar... hiiç sorun olmaz
  • Bence sus ki durumun anlaşılmasın.
  • Hastanelerde sesiz olunmasını isterler peki uçuşlar devam ederse oradaki hastalar uçakların sesinden rahatsız olmayacak mı ? Yada hastalara maske ile birlikte kulaklık mı dağıtılacak ?
  • Avrupa'da cogu yerde ucaklarin yarattigi gurultu yuzunden sehrin uzerinden ucmanin yasak olmasi, bazi yerlerde belli saatler arasi ucmanin yasak olmasi vb tedbirler vardir. Bizde ise 35 pistlerinin basina yapilan bu hastane, ayni zamanda 05 pistbasina da cok yakindir. 05 pistinden kalkis yapacak ucaklar, hastalari hic mi rahatsiz etmeyecektir? Illa pistleri kirmak zorundaysaniz, bari 17 pistlerinin basini kirsaydiniz...
  • Aferin! Bir de inişte kalkışta uçak varken dron mu uçurdunuz? Aferin!
  • Böyle insanlarla çalışmak zorunda kalan tüm mesai arkadaşlarına Allah kolaylık versin!

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, "Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki Sahra Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte kargo, genel havacılık ve ambulans uçaklarına şu anda olduğu gibi Annex-14 standartlarına uygun bir şekilde, uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden hizmet sağlanmaya devam edilecek" dedi.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, bin kişilik yapımı süren pandemi hastanesi inşasının da sürdüğü Atatürk Havalimanı'nda ki kargo ve genel havacılık hizmetlerine devam eden piste ilişkin açıklamada bulundu. Konuya ilişkin sosyal medya hesabı Twitter'dan paylaşımda bulunan Keskin, "Atatürk Havalimanı yerleşkesindeki Sahra Hastanesi inşaatı ile 05/23 pistinden gerçekleştirilen tüm kargo ve genel havacılık operasyonları birbirinden bağımsız olarak kesintisiz bir şekilde devam ediyor. Hastanenin tamamlanmasıyla birlikte kargo, genel havacılık ve ambulans uçaklarına şu anda olduğu gibi Annex-14 standartlarına uygun bir şekilde, uçuş emniyeti ve havacılık güvenliğinden taviz verilmeden hizmet sağlanmaya devam edilecek" dedi.

DHMİ Genel Müdürü Keskin: "AHL'de uçuşlar devam ediyor"

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

Havacılıktan Anlamayan tek kişi ~ 4 yıl önce
Keşke açıklamaları bilen birlerine bıraksalar artık havalimanı artık dhmi nin degil çevre bakanlığının DHMİ başaramadı bırakın bari yetkili bakanlık gerekli gelişmeyi anlatsa..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fütursuzluk ~ 4 yıl önce
O kadar uçak orada iken pistlerin bozulması doğru değil, havaalanı boş olsa olurdu. Hadi 7 şiddetinde deprem oldu, heyelan olsu vs. ve 05-23 pisti kullanılamaz hale geldi ne yapacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Em. Kpt ~ 4 yıl önce
GURURLANAN ARKADAŞ (! ) BİRGÜN SENİN DE AKLIN BAŞINA GELİR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cobra ~ 4 yıl önce
Aktif pistin bu kadar yakınına hastane yapılması ne kadar güvenli?uçaklar inip kalkarken,o gürültüde hastalar nasıl uyuyacak orda?ataköy de milletin evi titriyor uçak inip kalkarken.kaç decibel ses var pistte hiç ölçmüşler mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ops ~ 4 yıl önce
Uçuş emniyeti performansı... vs vs Gerçi siz halkalıdaki kat olanaklarını arttırmayı dusunurseniz devam eder ucuslar... hiiç sorun olmaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alo ~ 4 yıl önce
Bence sus ki durumun anlaşılmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aklımda deli sorular ~ 4 yıl önce
Hastanelerde sesiz olunmasını isterler peki uçuşlar devam ederse oradaki hastalar uçakların sesinden rahatsız olmayacak mı ? Yada hastalara maske ile birlikte kulaklık mı dağıtılacak ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurultu? ~ 4 yıl önce
Avrupa'da cogu yerde ucaklarin yarattigi gurultu yuzunden sehrin uzerinden ucmanin yasak olmasi, bazi yerlerde belli saatler arasi ucmanin yasak olmasi vb tedbirler vardir. Bizde ise 35 pistlerinin basina yapilan bu hastane, ayni zamanda 05 pistbasina da cok yakindir. 05 pistinden kalkis yapacak ucaklar, hastalari hic mi rahatsiz etmeyecektir? Illa pistleri kirmak zorundaysaniz, bari 17 pistlerinin basini kirsaydiniz...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk Pilotu ~ 4 yıl önce
Aferin! Bir de inişte kalkışta uçak varken dron mu uçurdunuz? Aferin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 4 yıl önce
Böyle insanlarla çalışmak zorunda kalan tüm mesai arkadaşlarına Allah kolaylık versin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000