15 Şubat 2020, Cumartesi 09:51:48

DHMİ Sessiz Terminal projesini başlatıyor

Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürü Hüseyin Keskin, gerekli görülenler dışında terminallerde anons yapılmayacağını duyurdu.
  • Boğaziçi ama hangi bölüm . Onu da yazsana haspa...
  • SAYIN KESKİN !!! E5 SEFAKÖY METRO ? Bırakın kardeşim bu işleri Gayrtetepe Metrosu siyasi ve adamı olanların yaptırdığı bir metro. - E5 SEFAKÖY METRO açılmalı acilen. Bilmiyormusunuz asıl Yolcu ve Çalışan İncirli den Beylükdüzü hatları arasında oturanlar. Hiç kimseden ses yok E5 SEFAKÖY METRO için. Akşamları servis çıktığında veya servis İGA ya gelirken görmüyormusunuz Tüm servislerin yol güzergahı 5 üzeri.!!! Bize Gayrettepe uymaz birader...
  • Dhmi taşören kadro nezaman verilecek
  • sadece arff ler değil normal memurlar da atc kadar almalı. biz onların maaşları düşürülsün demiyoruz bakın bizimkiler onların seviyesine çıksın diyoruz. sizde böyle ücret adaletinin olduğu bir kurumda çalışırsanız daha mutlu olmaz mısınız sevigli atc ler? yeri geliyor masabaşında atc trafiğinden daha fazla dosya işliyoruz.
  • Procede emegi en cok biz variz, sesimizi duyun sessiz kalmayacaz, maaslar ayni olsun
  • DHMİ atc lere zam getirmezse yakında sessiz atc projesi de hayata geçer...
  • Muhtemelen Sabiha Gokcen Havalimanını projeye dahil etmeyecekler zira dışarısı ayrı keşmekeş, içerisi ayrı rezalet. Boş terminal binası varken iç ve dış hat yolcularını aynı terminalde ağırlayan muhteşem bir bakış açıları var. X-ray cihazlarının önünde oluşan kuyruk her şeyi bize anlatıyor. Gürültüye zaten diyecek bir şey yok.
  • Hava Seyrüseferdeki içi geçmiş aman başımız yanmasın ne gerek var diye gezenleri def etmedikce bu kurum düzelmeyecek. Malesef beklediğimiz etkinin e sini yapmadı yeni genel müdürümüz. Oysa ki beklentimiz büyüktü.
  • Her kuşu vurduk bir leylek kaldı... Kule hatası yüzünden uçak düşüyor, bağlı oldukları DHM yönetimi tek bir açıklama yapmadığı gibi sessiz hava limanı falan peşinde koşuyor.
  • Esenboğada 3 yıl önce gibi başladı..uzayı keşfeder gibi Nasıl bu yorumları yapıyorlar.. iganın ceosunu başarısızlığı dhmi genel müdürü olarak atamak sonucu bunlar

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürü Hüseyin Keskin, havalimanlarında ‘sessiz terminal’ projesinin hayata geçirileceğini açıkladı.

DHMİ Genel Müdürlüğü, yolcu konforunun arttırılmasına yönelik Türkiye genelindeki havalimanlarının daha sessiz hale getirilmesi için harekete geçti. Bu kapsamda havalimanlarında ‘sessiz terminal’ projesinin hayata geçirilmesi için çalışmalara başlandı. Konuya ilişkin detayları sosyal medya hesabı Twitter’dan yaptığı paylaşımla duyuran DHMİ Genel Müdürü Hüseyin Keskin, “DHMİ sessiz terminal projesini başlatıyor. Yolcuların uçağa kolaylıkla erişimleri göz önünde bulundurularak anons kirliliğinin azaltılması adına, gerekli görülenler dışında anons yapılmayacak. Söz konusu anonsların yerine uçuş bilgi ekranları ile görsel iletişim sağlanacaktır” dedi.



DHMİ Sessiz Terminal projesini başlatıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (33)

Boğaziçi ~ 4 yıl önce
Boğaziçi ama hangi bölüm . Onu da yazsana haspa...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gökhan ~ 4 yıl önce
SAYIN Keskin Dhmi uçurak dediler özel sektör deneyim valan.. Yok efendim bilmem ne... sonuçta gelinen nokta Isparta Havalimanı da 12 kişiden bahsediliyor bu gün müdür olarak atamış yarın kadroyu aldıktan sonra başka yere çekilmiş oda olmadı müdür yardımcısı yapıyor sonraki şeflik kadrosu veriliyor.. Bunun için Boğaziçi okumak gerekmiyor eski Aöf'çüler bile böyle yapmıyordu.
E5 SEFAKÖY METRO ? ~ 4 yıl önce
SAYIN KESKİN !!! E5 SEFAKÖY METRO ? Bırakın kardeşim bu işleri Gayrtetepe Metrosu siyasi ve adamı olanların yaptırdığı bir metro. - E5 SEFAKÖY METRO açılmalı acilen. Bilmiyormusunuz asıl Yolcu ve Çalışan İncirli den Beylükdüzü hatları arasında oturanlar. Hiç kimseden ses yok E5 SEFAKÖY METRO için. Akşamları servis çıktığında veya servis İGA ya gelirken görmüyormusunuz Tüm servislerin yol güzergahı 5 üzeri.!!! Bize Gayrettepe uymaz birader...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ronaldo ~ 4 yıl önce
Dhmi taşören kadro nezaman verilecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
düz memur ~ 4 yıl önce
sadece arff ler değil normal memurlar da atc kadar almalı. biz onların maaşları düşürülsün demiyoruz bakın bizimkiler onların seviyesine çıksın diyoruz. sizde böyle ücret adaletinin olduğu bir kurumda çalışırsanız daha mutlu olmaz mısınız sevigli atc ler? yeri geliyor masabaşında atc trafiğinden daha fazla dosya işliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Procede emegi en cok biz variz, sesimizi duyun sessiz kalmayacaz, maaslar ayni olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 4 yıl önce
Yav sen nasil bi yaratiksin
Havacı ~ 4 yıl önce
DHMİ atc lere zam getirmezse yakında sessiz atc projesi de hayata geçer...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SABIHA GOKCEN ~ 4 yıl önce
Muhtemelen Sabiha Gokcen Havalimanını projeye dahil etmeyecekler zira dışarısı ayrı keşmekeş, içerisi ayrı rezalet. Boş terminal binası varken iç ve dış hat yolcularını aynı terminalde ağırlayan muhteşem bir bakış açıları var. X-ray cihazlarının önünde oluşan kuyruk her şeyi bize anlatıyor. Gürültüye zaten diyecek bir şey yok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dhmi ~ 4 yıl önce
Hava Seyrüseferdeki içi geçmiş aman başımız yanmasın ne gerek var diye gezenleri def etmedikce bu kurum düzelmeyecek. Malesef beklediğimiz etkinin e sini yapmadı yeni genel müdürümüz. Oysa ki beklentimiz büyüktü.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 4 yıl önce
Her kuşu vurduk bir leylek kaldı... Kule hatası yüzünden uçak düşüyor, bağlı oldukları DHM yönetimi tek bir açıklama yapmadığı gibi sessiz hava limanı falan peşinde koşuyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kavsak'a ~ 4 yıl önce
Bir uçak düşmedi İki o kulede temeliyle birlikte sana.
Dhmi uyan ~ 4 yıl önce
Esenboğada 3 yıl önce gibi başladı..uzayı keşfeder gibi Nasıl bu yorumları yapıyorlar.. iganın ceosunu başarısızlığı dhmi genel müdürü olarak atamak sonucu bunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000