11 Eylül 2019, Çarşamba 21:17:44

DHMİ'de değişiklik devam ediyor: 2 birimde değişiklik

DHMİ'de Hüseyin Keskin' in genel müdürlüğe getirilmesinden sonra birçok birimde görev değişikliğine gidildi. Görevden alınan son iki isim insan kaynakları daire başkanı ve hukuk müşaviri oldu.
  • sayın genel müdür dhmi yonetıcileri deyişmesi lazım hepısi devleti somuryorlar inceleme yaptır hepısi nın pislıgıni duyarsın yazık bu ülkeye hepısi maişıni aliyorlar kimse bedava çalışmıyor devleti somurmesınler yazıktır devletımıze
  • Trabzon DHMİ baş müdür Ahmet Aydın arkasındaki kimdir bunca beeriksizliğe rağmen bu adam niye görevden alınmıyor. Havalimanı dış kaplaması bile düşmüş bunuda mi görmüyorlar kör müfettiş. Bu ulaştırma bakanında göz yok mu ya birde Trabzonluu olacak.
  • yıllarca kök salmış bir yapıyı değiştirme adına atılan bu adımları taktir etmek lazım. ayrıca seyrü sefer daire başkanını da dinlendirmek gerek diye düşünüyorum.
  • Sayın Genel Müdürüm; Lütfen Malatya Havalimanını unutmayın.
  • İnsanda yok ise edep, Neylesin medrese, mektep... Okusa alimde olsa; Yine merkep, yine merkep... Özetle; Merkep, yükseklisans da, doktora da yapsa yine de merkeptir.
  • Sayın Yücel Müdürün, ARFF Şefliğine karşı hala anlam veremediğim ayrı bir sevgisi vardır. Diger Şeflikler bir tarafa, ARFF bir tarafadır. Ancak idareciliği anlatıldığı kadar kötü değildir. Çalışırsan, ortalığı karıştırmazsan seni el üstünde tutar. İşlerin tıkır tıkır yürümesi için çaba sarf eder.
  • On beş yıl aynı arkadaşla çalışmıştı. hayrola!
  • Keşke orhan bey htkmde başmüdür olsa, ne de iyi olurdu eski günlerdeki gibi..
  • Değerli arkadaşlar,yaklaşık on günden beri bu siteden yorumlar yapıyoruz.Yaptığımız yüzlerce yorum içerisinde malesef kurumun geleceği adına katkı sağlayacak bir fikir, bir proje ya da öneriye rastlamadım.Bir kısmımız yöneticilerimizi acımasızca eleştirirken,bir kısmımız da oturduğumuz koltuğu koruma telaşıyla kendimizi savunmaya çalışıyoruz.Bu nezih kurumun personel kalitesi bu olamaz.Kurumumuz personelini tanımaya çalışan Sayın Genel Müdürümüz karşısında,yazılanların bayağılığından dolayı bir DHMİ mensubu olarak büyük mahcubiyet duyuyorum.Bu nezih kuruma olan aidiyatımız bu mu? Ya da dilimizden düşürmediğimiz Liyakatımızı yazılanların neresine gizledik? Ya da birbirimize olan sevgi ve saygımızı bu denli kaybetmemize sebep olan paylaşamadığımız şey nedir? Değerli arkadaşlar lütfen! Yazdığımız her sözcük DHMİ ASALETİ'ne yakışır olsun.Şunu unutmayalım.''Her insan,yüreğinde taşıdığı sevgi kadar insandır.''En içten sevgi ve saygılarımla...
  • Sukru bey geri gelsin. Giden geleni aratirmis onu anladik.

DHMİ'de Hüseyin Keskin' in genel müdürlüğe getirilmesinden sonra birçok birimde görev değişikliğine gidildi. Görevden alınan son iki isim insan kaynakları daire başkanı ve hukuk müşaviri oldu.

DHMİ genel müdürlüğünde şu günlerde büyük hareketlilik yaşanıyor. Genel Müdür Hüseyin Keskin'in göreve başlamasından sonra birçok birimde görev değişikliği beklentisi ortaya çıktı. Beklentiler geçtiğimiz günlerden itibaren gerçekleşmeye başlarken görevden alınan isimlere de her gün yenileri ekleniyor.

Airporthaber'de geçtiğimiz günlerde yer alan haberde, DHMİ Teftiş Kurulu Başkanı Gani Arslaner ile İnşaat ve Emlak Daire Başkanı Mehmet Uslu'nun görevlerine flaş bir kararla son verildiği duyurulmuştu. Bugün ise yeni görevden almalar yaşandı. İnsan Kaynakları Başkanı Selahattin Yiğit ve Hukuk Müşaviri Ülkü Bozkır Kılıç görevden alınan son isimler oldu. DHMİ'de görev değişikliklerinin devam edeceği belirtildi.

DHMİ'de değişiklik devam ediyor: 2 birimde değişiklik

Yorumlar Tüm Yorumlar (338)

dogurudur ~ 4 yıl önce
sayın genel müdür dhmi yonetıcileri deyişmesi lazım hepısi devleti somuryorlar inceleme yaptır hepısi nın pislıgıni duyarsın yazık bu ülkeye hepısi maişıni aliyorlar kimse bedava çalışmıyor devleti somurmesınler yazıktır devletımıze

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trabzon ~ 4 yıl önce
Trabzon DHMİ baş müdür Ahmet Aydın arkasındaki kimdir bunca beeriksizliğe rağmen bu adam niye görevden alınmıyor. Havalimanı dış kaplaması bile düşmüş bunuda mi görmüyorlar kör müfettiş. Bu ulaştırma bakanında göz yok mu ya birde Trabzonluu olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi hayırlısı ~ 5 yıl önce
yıllarca kök salmış bir yapıyı değiştirme adına atılan bu adımları taktir etmek lazım. ayrıca seyrü sefer daire başkanını da dinlendirmek gerek diye düşünüyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DOĞRU ~ 5 yıl önce
Sayın Genel Müdürüm; Lütfen Malatya Havalimanını unutmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pofuduk ~ 5 yıl önce
Arkadaş nedir Malatyanın müdürüyle alıp veremediğiniz. Bu müdürün yerinde olsam hepsinin sicilini bozardım.
Doğrudur ~ 5 yıl önce
İnsanda yok ise edep, Neylesin medrese, mektep... Okusa alimde olsa; Yine merkep, yine merkep... Özetle; Merkep, yükseklisans da, doktora da yapsa yine de merkeptir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yücel Müdür ~ 5 yıl önce
Sayın Yücel Müdürün, ARFF Şefliğine karşı hala anlam veremediğim ayrı bir sevgisi vardır. Diger Şeflikler bir tarafa, ARFF bir tarafadır. Ancak idareciliği anlatıldığı kadar kötü değildir. Çalışırsan, ortalığı karıştırmazsan seni el üstünde tutar. İşlerin tıkır tıkır yürümesi için çaba sarf eder.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cemal Başkan ~ 5 yıl önce
On beş yıl aynı arkadaşla çalışmıştı. hayrola!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
One branch ~ 5 yıl önce
Keşke orhan bey htkmde başmüdür olsa, ne de iyi olurdu eski günlerdeki gibi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Jimmy ~ 5 yıl önce
Harika olur
DHMİ ASALETİ ~ 5 yıl önce
Değerli arkadaşlar,yaklaşık on günden beri bu siteden yorumlar yapıyoruz.Yaptığımız yüzlerce yorum içerisinde malesef kurumun geleceği adına katkı sağlayacak bir fikir, bir proje ya da öneriye rastlamadım.Bir kısmımız yöneticilerimizi acımasızca eleştirirken,bir kısmımız da oturduğumuz koltuğu koruma telaşıyla kendimizi savunmaya çalışıyoruz.Bu nezih kurumun personel kalitesi bu olamaz.Kurumumuz personelini tanımaya çalışan Sayın Genel Müdürümüz karşısında,yazılanların bayağılığından dolayı bir DHMİ mensubu olarak büyük mahcubiyet duyuyorum.Bu nezih kuruma olan aidiyatımız bu mu? Ya da dilimizden düşürmediğimiz Liyakatımızı yazılanların neresine gizledik? Ya da birbirimize olan sevgi ve saygımızı bu denli kaybetmemize sebep olan paylaşamadığımız şey nedir? Değerli arkadaşlar lütfen! Yazdığımız her sözcük DHMİ ASALETİ'ne yakışır olsun.Şunu unutmayalım.''Her insan,yüreğinde taşıdığı sevgi kadar insandır.''En içten sevgi ve saygılarımla...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OJTI ~ 5 yıl önce
Asalet mi?
Yenisiniz galiba! ~ 5 yıl önce
Değerli yorumcu, DHMİ'ni hiç tanımadığınız anlaşılıyor. Kurum kimliği, aidiyet duygusu, insana değer verme, gençlere yatırım yapma, ayrımcılık yapmama, paylaşma, iş barışını sağlama, geleneksel kültürümüze sahip çıkma, büyüklere saygı, küçüklere sevgi, liyakat, kurumsal ilişkiler ..... Hangisini görebildik? Bir daire başkanlığında, bayanların tamamı başkanın sekreteri olmayı reddediyor neden acaba! Öncelikle; Nitelikli ve bilimsel değerlere bağlı insan kaynakları ve halkla ilişkiler yönetimine ihtiyaç var.
O ~ 4 yıl önce
Tepe noktanın vermiş olduğu zarar daha kötü olsa gerek.
Aramco ~ 4 yıl önce
Soruyorum ya Trabzon havalimanından ayağı kırılan işçi için Tutak tutulmaması kimin sorunu. İçhatlar bagaj arabaları sığmıyorsa ve buranın büyümesi kimin sorunu. Dış hatlarda bant yetersizliğinden barajlar yere atılması kimin sorunu. Trabzon havalimanı bu müdür Ahmet Aydın görevden alınmalı ve geriye dönük inceleme yapılmalı.. En azından uçağa atlayın havalimanı dış kaplama boyası bakın. Daha yazmadığım şerefsizlik ve ihmaller var.erayvır bantı 1 hafta yapılmıyorsa kimin suçu. Adalet gelecekse önce baş müdür gitmeli.bu şerefsiz yaptıkları yeter. Biz dhmi kapansın demiyoruz aldığımız asgari ücret amaa işlerini yapmaya dhmi yetkilileri bedelini ödemeli.bizim yaşadıklarımızı Çocuklarınız yaşasa bir gün çalıştırmazlar... Bilmeden fikir yürütmeyin. Bizim belimiz kolumuz gitti...
Trabzon ~ 4 yıl önce
Dhmi ciddi değişim şart, kurumları putlaştırıp insanları ezmek çok yanlış. Dhmi yetkilileri kör olmasın.
Fb ~ 5 yıl önce
Sukru bey geri gelsin. Giden geleni aratirmis onu anladik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000