05 Ekim 2018, Cuma 18:34:38

DHMİ’de kritik toplantı

3. Havalimanı’nın açılışına ilişkin bugün Atatürk Havalimanı’nda önemli bir toplantı yapıldı.
  • Trabzon Havalimanı başmüdür ve baş yardımcısı gizlice araştırılıp denetlenmeli Bu iki şahıs keyfe keder hareket etmekte Dhm çalışan memur çalışandan bilgi alın
  • Hem belge Melge diye yalandan duyar yapıyorsunuz , HD’mde utanmasaniz toplantının ses kaydını yayinlayacaksiniz , size paylaşılınca sıkıntı yok , başkası yapınca oooo. Ne güzel.
  • Ee olucak yani.. sonuç ?
  • sikayet edin sorun cozulur
  • Ansp, iga mıymış. Güldürmeyin. Alt yapısı yokmuşmş. iga kimmiş ? Bu curret nereden gelirmiş.
  • Kahkaha mı atsam, hüngür hüngür mü ağlasam?!
  • Beyler para bitti inşaat yavaşladı diyemiyorsunuzda, 29 ekimde terminal önünde kurdale kesin , en azından terminal açılsın,ortada uçak yok sefer yok,, terminal açılacak,tam bir komedi !
  • Bu işi elinize yüzünüze bulaştırmayında ! Elli kişi bir araya gelmiş her kafadan bir ses çıkıyor! Yokmu cesareti olup Doğruları söyleyecek bir kişi ! Gerçi bunlarda haklı dogruları söyleyenleri bugüne kadar sürekli kovdular !
  • Çok verimli geçmiştir ))
  • Demekki gecikme diye bir sey varmis. Muazzam bir proje bu. Olsun geciksin 31 Aralik a ne olacakki? Yuzduk kuyruguna geldik. Muhim olan kaos olmasin havalimaninda yada hava sahasi tehlikesi olmasin her iki alan calistiginda.

DHMİ, İGA,THY ve havayolu şirketlerinin katıldığı toplantı Atatürk Havalimanı DHMİ Başmüdürlük binasında yapıldı. Türk Hava Yolları’nın (THY), 3. Havalimanı’ndan 29 Ekim’de en azından Ankara, Ercan (KKTC) ve Bakü’ye (Azerbaycan) her gün 1 sefer yapılması talebine İGA Yönetimi, “İki havalimanından yürütülecek seyrüsefer operasyonunu yürütecek altyapıya sahip değiliz” diyerek karşı çıktı.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Atatürk Havalimanı Başmüdürlüğü’nde, 3. Havalimanı’nın açılışına ilişkin çok önemli bir toplantı gerçekleştirildi. Toplantıya DHMİ KÖİ Dairesi Başkanı Cengiz Kurt, İGA Havalimanı İşletmesi Operasyondan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Büyükkaytan başkanlığındaki heyet, THY’den Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Akif Konar, TGS Genel Müdürü Nurzat Erkal, Onur Air Genel Müdürü Teoman Tosun, TAV İstanbul Genel Müdür Yardımcısı Ekrem Akgül, TAV Güvenlik Genel Müdür Yardımcısı Mansur Güneş ile diğer havacılık şirketlerinin temsilcileri katıldı.

DHMİ’deki toplantıda, 3. Havalimanı’nın belirlenen tarihte açılması konusunda çeşitli öneriler getirildi. 29 Ekim’deki açılışta en azından Ankara, Ercan ve Bakü’ye her gün 1 sefer yapılmasını teklif eden THY heyeti, bu sayede havalimanının 31 Aralık’a kadar ‘hem fiziki altyapı, hem de seyrüsefer hizmetleri açısından test edilmiş olacağını ve eksikliklerin de giderilebilme fırsatı olacağını’ teklif etti. Ancak bu teklife İGA heyeti karşı çıktı. Havalimanının ya tamamen açılması ya da açılışın ertelenmesi gerektiğine dikkat çeken İGA heyeti, ‘Aynı anda 3. Havalimanı ile Atatürk Havalimanı arasındaki hava sahası yönetimini şuan için yapabilecek altyapıya sahip olmadıklarını ve bunu da sağlayamayacaklarını’ söyledi.

Sektör temsilcileri, kamuoyunda açılış tarihine ilişkin bilgi kirliliği oluştuğuna da dikkat çekerek, bu konuda gerekli tedbirlerin alınmasını istedi.

DHMİ’de kritik toplantı

Yorumlar Tüm Yorumlar (29)

Adalet ~ 5 yıl önce
Trabzon Havalimanı başmüdür ve baş yardımcısı gizlice araştırılıp denetlenmeli Bu iki şahıs keyfe keder hareket etmekte Dhm çalışan memur çalışandan bilgi alın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etik ~ 6 yıl önce
Hem belge Melge diye yalandan duyar yapıyorsunuz , HD’mde utanmasaniz toplantının ses kaydını yayinlayacaksiniz , size paylaşılınca sıkıntı yok , başkası yapınca oooo. Ne güzel.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
?? ~ 6 yıl önce
Ee olucak yani.. sonuç ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
reise ~ 6 yıl önce
sikayet edin sorun cozulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ANSP ~ 6 yıl önce
Ansp, iga mıymış. Güldürmeyin. Alt yapısı yokmuşmş. iga kimmiş ? Bu curret nereden gelirmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GRND ~ 6 yıl önce
Kahkaha mı atsam, hüngür hüngür mü ağlasam?!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para bitti ~ 6 yıl önce
Beyler para bitti inşaat yavaşladı diyemiyorsunuzda, 29 ekimde terminal önünde kurdale kesin , en azından terminal açılsın,ortada uçak yok sefer yok,, terminal açılacak,tam bir komedi !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rezil olmayında ~ 6 yıl önce
Bu işi elinize yüzünüze bulaştırmayında ! Elli kişi bir araya gelmiş her kafadan bir ses çıkıyor! Yokmu cesareti olup Doğruları söyleyecek bir kişi ! Gerçi bunlarda haklı dogruları söyleyenleri bugüne kadar sürekli kovdular !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bravo ~ 6 yıl önce
Çok verimli geçmiştir ))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
31 Aralik ~ 6 yıl önce
Demekki gecikme diye bir sey varmis. Muazzam bir proje bu. Olsun geciksin 31 Aralik a ne olacakki? Yuzduk kuyruguna geldik. Muhim olan kaos olmasin havalimaninda yada hava sahasi tehlikesi olmasin her iki alan calistiginda.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000