24 Kasım 2018, Cumartesi 13:44:41

Funda Ocak'tan HAVELTED için kutlama mesajı

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Funda Ocak, 24 Kasım HAVELTED (Havacılık elektriği teknik elemanları) günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.
  • Hanımefendi buarada Trabzon Havalimanı başmüdürlüğü için Musa sırtkayayı bekliyoruz artık verin şu müjdeyi lütfen başka bir kurumdan gelmesimi bu göreve engel bu konuda eşdeğer çok var
  • Sayin Genel Mudurumuzun bizim icin onemli olan bu gunde yanimizda olmasi bizi gururlandirmis olup, calisma hayatimizda daha motive olmamizi saglamistir. Gonulden Tesekkur ederiz.
  • Zamlar ne aldmde haber verin de bilelim artık, arff maaşları oldu mu 10 bin
  • Bir seneden fazla ünvan değişikliği sınavını beklemekteyiz 3 defa ihale olmuş neden sonuclanmamis arıyorsun kimse bilgi vermiyor Efendim Ayrıca ihaleleri olmadığı gibi 1.5 sene önce evrak verenler şimdi tekrardan evrak vereceği ve yeni evrak verenlerle sınava girecek personel sayısının artacağını soylemekteler 7 yer için başvuru vardı bu sayı artacak mı artmayacak mi Eğitim Daire Başkanlığı bu konuda bilgi vermesini sağlayabilirsiniz çok sevinirim Saygılarımla
  • Merhabalar. Verdiğiniz sözleri unutmayınız lütfen .Tekrar hatırlatmak istedim.
  • Elektrik personellerine hem ATSEP Lisansı verilmeli hemde Havacılık Tazminatı oranları arttırılmalıdır.
  • Funda Hanim hic bir "gun kutlamasi"ni kacirmiyor. Helal olsun cok iyi takip ediyor gundemi.
  • Elektrik personeli arkadasların gününü kutlarım
  • Efendim dediğiniz gibi seyrüsefer istasyonları,seyrüsefer cihazlarının kuvvetli akım proje,işletme,bakım, onarımi,seyrüsefer görsel yardımcı sistemleri konusunda emek harcayan elektrik birimilerinde çalışan teknik personelin ,yukarda saydığımız cihaz ve sistemlerin zayıf akım işiyle ugraşan elektronik birimi personeliyle aynı özlük haklarına sahip olmak istiyoruz.arada 3000 tl lik maaş farkının ortadan kalkması ,atsep lisansı hakkımızdır bunu zaten siz de belirtmişsiniz toplantılarda.lütfen artık engel olanlara izin vermeyin.saygılar.sayın editör lütfen yayımlayın. Neden yayımlamıyorsunuz?

Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Funda Ocak, 24 Kasım HAVELTED günü nedeniyle bir kutlama mesajı yayınladı.

Funda Ocak'ın mesajı:

Değerli mesai arkadaşlarım;

Ülkemiz, son yıllarda sivil havacılık alanında büyük mesafe kaydederek, dünya sivil havacılığı nezdinde saygı uyandıran bir noktaya ulaşmış bulunuyor.

Yurdumuzun dört bir yanını, dünyadaki emsallerinden çok daha modern havalimanları ve terminallerle donattık, işletme ve ileri teknolojik altyapı bakımından da bir dünya markası haline geldik. Bu emsalsiz başarıları,  Cumhuriyet tarihinin en büyük eseri ve zafer anıtı olan İstanbul Havalimanı ile taçlandırmanın gururunu hep birlikte yaşıyoruz.

DHMİ’yi küresel marka haline getiren bu muhteşem başarılarda, tüm çalışma arkadaşlarımızla birlikte emeği ve payı bulunan Havacılık Elektriği Teknik Elemanlarımıza minnettarım. Kendilerine içten teşekkürlerimi iletiyorum.

Bu özel gün vesilesiyle, Türkiye hava sahasının enerjisini yöneten, havalimanları ve seyrüsefer istasyonlarındaki elektrik sistemlerinin bakım ve onarımlarını büyük bir beceri ve sorumlulukla gerçekleştiren kıymetli arkadaşlarımın “24 Kasım HAVELTED Günü”'nü tebrik ediyorum.

Funda OCAK
DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı
ve Genel Müdürü

Funda Ocak'tan HAVELTED için kutlama mesajı

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Misafir ~ 5 yıl önce
Hanımefendi buarada Trabzon Havalimanı başmüdürlüğü için Musa sırtkayayı bekliyoruz artık verin şu müjdeyi lütfen başka bir kurumdan gelmesimi bu göreve engel bu konuda eşdeğer çok var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elk. ~ 5 yıl önce
Sayin Genel Mudurumuzun bizim icin onemli olan bu gunde yanimizda olmasi bizi gururlandirmis olup, calisma hayatimizda daha motive olmamizi saglamistir. Gonulden Tesekkur ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eurocontrok ~ 5 yıl önce
Zamlar ne aldmde haber verin de bilelim artık, arff maaşları oldu mu 10 bin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ünvan değişikliği Sınavı Hk. ~ 5 yıl önce
Bir seneden fazla ünvan değişikliği sınavını beklemekteyiz 3 defa ihale olmuş neden sonuclanmamis arıyorsun kimse bilgi vermiyor Efendim Ayrıca ihaleleri olmadığı gibi 1.5 sene önce evrak verenler şimdi tekrardan evrak vereceği ve yeni evrak verenlerle sınava girecek personel sayısının artacağını soylemekteler 7 yer için başvuru vardı bu sayı artacak mı artmayacak mi Eğitim Daire Başkanlığı bu konuda bilgi vermesini sağlayabilirsiniz çok sevinirim Saygılarımla

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Efendim ~ 5 yıl önce
Merhabalar. Verdiğiniz sözleri unutmayınız lütfen .Tekrar hatırlatmak istedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMi Elektrik ~ 5 yıl önce
Elektrik personellerine hem ATSEP Lisansı verilmeli hemde Havacılık Tazminatı oranları arttırılmalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 5 yıl önce
Size Atsep verirsek şimdi önüne gelen UPSe bakan elektrikçilerde isteyecek Gerçi Ups lerede siz bakmıyorsunuz bakım anlaşması var hep
Adımopter ~ 5 yıl önce
Misafir adlı insan sen ne imalat yapan anlat hele de feyzlenelim.
Misafir ~ 5 yıl önce
Korkma kimse lisansı da tazminatı da senden ve senin gibilerin elinden almayacak.Sayın başkanımızın haberi var bu konudan.kendisine objektif bir şekilde ilgili danışmanı tarafından anlatıldı.bekleyip göreceğiz, inşallah bir gün evlatlarınız elektrik birimine teknisyen,tekniker,mühendis olur.
Misafir ~ 5 yıl önce
Ne oldu yanlış birşey mi var Hastane ile havalimanı UPS leri çok mu farklı ? İkiside UTEL kullanıyor
gun ~ 5 yıl önce
Funda Hanim hic bir "gun kutlamasi"ni kacirmiyor. Helal olsun cok iyi takip ediyor gundemi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv eln ~ 5 yıl önce
Elektrik personeli arkadasların gününü kutlarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tesekkur ederiz ~ 5 yıl önce
Efendim dediğiniz gibi seyrüsefer istasyonları,seyrüsefer cihazlarının kuvvetli akım proje,işletme,bakım, onarımi,seyrüsefer görsel yardımcı sistemleri konusunda emek harcayan elektrik birimilerinde çalışan teknik personelin ,yukarda saydığımız cihaz ve sistemlerin zayıf akım işiyle ugraşan elektronik birimi personeliyle aynı özlük haklarına sahip olmak istiyoruz.arada 3000 tl lik maaş farkının ortadan kalkması ,atsep lisansı hakkımızdır bunu zaten siz de belirtmişsiniz toplantılarda.lütfen artık engel olanlara izin vermeyin.saygılar.sayın editör lütfen yayımlayın. Neden yayımlamıyorsunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000