05 Ekim 2017, Perşembe 14:51:33

Emirates İstanbul'da pilotlarla görüşecek

Emirates Havayolu, pilot işe alımı için 14 Ekim 2017 Cumartesi günü İstanbul’da görüşme günü düzenliyor.
  • Emirates 1986' da kuruldu, para bol, geldigi yer ortada, ancak ne kadar kalıcı olur bilinmez.sadece 30 yaşında.
  • Arkadaslar sinav dokumanlari var isteyen arkadaslara yollayabilirim. Mail adreslerini yazmalari yeterli olacaktir. Hayirli olmasi dilegiyle, herkese saygilar.
  • Almak icin ugrasiyorlar, yardimci oluyorlar, endise etmeyin
  • 3000 saat kaptanlık son 3 yıl içindede wide body tecrubesi istemek saçmalık.Ozaman direk wide bodyde uçan kaptan arıyorum de....Adam 3 yıl önce wide bodyden dar gövdeye kaptan olsa 3000 saat yapamaz zaten...
  • kacan kurtuluyor..
  • Beter ol thy inşallah o haksız yere cıkardığın pilotlara yalvarırsın geri gel diye ama benden sana n.. h diye bi hareket var. Anlayan anlar.))
  • Arap köle arıyor. Arap severlere duyurulur
  • gecen yıl ambiansı tenefüs etmek için bi şansımı demiştim hiç hazırlıksız ama Profesional knowledge kısmından kalmıştım bilseydim öyle sıcak kanlı sohbet ortamında geçiçeğini biraz hazırlık yapardım. bu sene biraz göz gezdirdim tekrar deniyecez. 15 ekim de orda olucak arkadaşlar gözünde fazla büyütmesin gerçekten adamlar gözlerinizin içine bakarak professional kalifiye ekip arayışındalar.
  • Şu araplar kadar adam olamadınız. Uçuyoruz ama en azından güzel para alıyoruz. Bu kadar düşük maaş vermeyin kardeşim, sözde süper havayolu Thy. Hakkımızı verin yıllarca üç kuruşa uçurdunuz. Adam gibi şirket olun. Sonra da yok kaptanlar niye Arabistana kaçıyor. Toplama yabancılarla uçurmaya devam edin siz Thy'de.
  • THY de uçmak bayrağa olan aşktır... parayla ölçülmez tabiki bazı düzenlenmelerinde yapılması lazım...

Emirates Havayolu, sürekli büyüyen filosu ve genişleyen uçuş ağına paralel olarak kabin ekibi işe alımlarını da hızlandırıyor. Emirates’in pilot ekibine Türkiye’den başvuran adaylar için 14 Ekim 2017 Cumartesi günü İstanbul’da görüşme günü düzenleniyor.

Görüşme günü İstanbul’da Radisson Blue Conference & Airport Hotel’de 14 Ekim tarihinde 10.00 – 14.00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. Bu görüşmede pilot adayları, işe alım süreçleri ile ilgili detaylı bilgi alırken, Emirates çalışanları ile görüşerek Emirates pilotu olmanın avantajları, Dubai’de yaşama ve çalışma konularında da bilgi edinme şansı elde edecek. Görüşme gününe katılım için önceden kayıt yaptırmak gerekmiyor. Tanıtımlara katılamayacak olan pilotlar, internet üzerinden başvuru yapabilirler.

Emirates, ilk görüşmede seçeceği pilotlara, 15 Ekim tarihinde Advanced COMPASS sınavı uygulayacak. Bu oturum sırasında, www.emirates.com/pilots adresinden başvuru yapmış pilotlar seçilecek ve değerlendirmeye davet edilecek. Başvuruların, 14 Ekim tarihindeki tanıtım sırasında değil, önceden internet üzerinden yapılması gerekiyor.

Emirates pilotlara, yolcu uçağı takımına ek olarak, havayolunun Boeing 777 kargo uçağı takımına da katılma fırsatı sunuyor. Kargo uçağı pilot sözleşmesi pilotlara 28 gün çalışma ve 13 gün izin olmak üzere eşsiz bir iş fırsatı veriyor.

Tanıtım turlarının detayları
Radisson Blue Conference & Airport Hotel’de* 14 Ekim tarihinde, saat 10.00 ve 14.00’te iki pilot tanıtım etkinliği düzenlenecek.
‘Davete dayalı’ Advanced COMPASS sınav oturumu 15 Ekim tarihinde gerçekleştirilecek.

Emirates İstanbul'da pilotlarla görüşecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (59)

Taze havayolu ~ 7 yıl önce
Emirates 1986' da kuruldu, para bol, geldigi yer ortada, ancak ne kadar kalıcı olur bilinmez.sadece 30 yaşında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emriates ~ 7 yıl önce
Arkadaslar sinav dokumanlari var isteyen arkadaslara yollayabilirim. Mail adreslerini yazmalari yeterli olacaktir. Hayirli olmasi dilegiyle, herkese saygilar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
738 ~ 7 yıl önce
[email protected] hocam elinde olan varsa bu mail e atabilir teşekkürler
Basvurun ~ 7 yıl önce
Almak icin ugrasiyorlar, yardimci oluyorlar, endise etmeyin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sacma ~ 7 yıl önce
3000 saat kaptanlık son 3 yıl içindede wide body tecrubesi istemek saçmalık.Ozaman direk wide bodyde uçan kaptan arıyorum de....Adam 3 yıl önce wide bodyden dar gövdeye kaptan olsa 3000 saat yapamaz zaten...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
batan gemi ~ 7 yıl önce
kacan kurtuluyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bekleme yapma ~ 7 yıl önce
Sen daha ne bekliyorsun o zaman yaprağım?
A320fo ~ 7 yıl önce
Defol git o zaman
Beter ol ~ 7 yıl önce
Beter ol thy inşallah o haksız yere cıkardığın pilotlara yalvarırsın geri gel diye ama benden sana n.. h diye bi hareket var. Anlayan anlar.))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Para ~ 7 yıl önce
Arap köle arıyor. Arap severlere duyurulur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gtk ~ 7 yıl önce
Burda neyiz sanki gtk bibnesi ?
b737 ~ 7 yıl önce
gecen yıl ambiansı tenefüs etmek için bi şansımı demiştim hiç hazırlıksız ama Profesional knowledge kısmından kalmıştım bilseydim öyle sıcak kanlı sohbet ortamında geçiçeğini biraz hazırlık yapardım. bu sene biraz göz gezdirdim tekrar deniyecez. 15 ekim de orda olucak arkadaşlar gözünde fazla büyütmesin gerçekten adamlar gözlerinizin içine bakarak professional kalifiye ekip arayışındalar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazirliksiz olmaz ~ 7 yıl önce
Calismadan hibirseye girmemek lazim. Biraz hazirlikla hepiniz gecersiniz surecleri. Basarilar
Capitano ~ 7 yıl önce
Şu araplar kadar adam olamadınız. Uçuyoruz ama en azından güzel para alıyoruz. Bu kadar düşük maaş vermeyin kardeşim, sözde süper havayolu Thy. Hakkımızı verin yıllarca üç kuruşa uçurdunuz. Adam gibi şirket olun. Sonra da yok kaptanlar niye Arabistana kaçıyor. Toplama yabancılarla uçurmaya devam edin siz Thy'de.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 7 yıl önce
THY de uçmak bayrağa olan aşktır... parayla ölçülmez tabiki bazı düzenlenmelerinde yapılması lazım...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsimsiz ~ 7 yıl önce
Kaptanım adamsınız . Emniyetli kazasız belasız uçuşlar . Para bazen her şey değil .

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000