10 Mayıs 2020, Pazar 14:43:19

Emirates normale dönüş için '18 ay' dedi

Emirates, seyahat taleplerinin 18 aydan önce normale dönmeyeceğini açıkladı.
  • Emirates için 18 ay , ellerinde onlarca A380 kaldı tabii dolduramazlar.THY Eylül itibari ile yüzde 80 doluluk oranı ile uçuşların yüzde 90 ınana başlıcaktır.AIRBUS 330 ve B777 ler uçuş operasyonları için çok daha fonksiyonel araplar almışlar onlarca A380 i 500-600 kişilik uçakları tabii dolduramazlar bu süreçte . THY nin A330 ları rahatlıkla dolacaktır yaz sonuna , milletin maaşını kırpmak için yandık bittik diye yol yapıyorlar.Eylül ayında bakın görün açılan hatları ve yolcu doluluk oranlarını , milleti işten atmak için kriz edebiyatı yapmayın senelerden beri para basan şirket varsın olsun 6 ay iş yapmasın dayanırız biz yakın zamanda tekrardan göklerde olacağız İNŞALLAH Dayanalım az kaldı İnşallah Arkadaşlar.
  • Ey arap sen ne anlarsın bu işlerden. Siz çölde bedevi devesi turları düzenlesenize.
  • Akıllı bir arap çıktı. Katar gibi değiller. Arapların içinde en akla ziyan şirket qatar zaten. Tamamen arabic ve arabesk
  • 3 yıldır o ya bidaha baksın
  • Otursun A380 lerini ne yapacağını düşünsün, Allah tan thy başına öyle bir bela almadı.
  • İşte sonunda adam gb bir analiz sonucuna istinaden konuşan havayolu şirketi...Bizimkiler mevzu hakkında hiçbir bilgi,analiz,öngörüye sahip olamadığı için hep şu laf""hiçbirşey eskisi gb olmayacak""""herşey çok farklı olacak""eskisi gb olmayacak hiçbirşey"":))hiçbişey olmasada mutlaka bişeyler oldu:)))))adam gb bir analizle çıkıp,şu tarihe kadar şu kadar adam işten çılarılacak,şu tarihte normalleşme olur,şu tarihte bilmem ne olur diyebilen adama ihtiyaç var memlekette..Bizimkiler işi Allaha bırakmış,bakan çıkmış diyor ki ülkelere mektup yazcaz,ne olur gelin diye:))))))))))ÇÖZÜM BU!!
  • uçuşlar başlasın artık . insta’ ma stori atamıyorumm yaa offf . evde çok sıkıldık yatan para makeup parama yetmez .

Emirates, seyahat taleplerinin 18 aydan önce normale dönmeyeceğini açıkladı.

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden Emirates’in başkanı Şeyh Ahmed bin Saeed el-Maktoum yaptığı açıklamada, koronavirüs salgını yüzünden yolcu sayısını azaldığını ve taleplerin yeniden eski seyrine dönmesi İçin en az 18 aylık bir süreye ihtiyaç olduğunu bildirdi.

Şirketten yapılan açıklamada düzenleyicilerin belirttiği sağlık prosedürlerini harfiyen takip ettikleri ve operasyonların bu doğrultuda geçekleşeceği de belirtildi.

Emirates normale dönüş için '18 ay' dedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

THY ~ 4 yıl önce
Emirates için 18 ay , ellerinde onlarca A380 kaldı tabii dolduramazlar.THY Eylül itibari ile yüzde 80 doluluk oranı ile uçuşların yüzde 90 ınana başlıcaktır.AIRBUS 330 ve B777 ler uçuş operasyonları için çok daha fonksiyonel araplar almışlar onlarca A380 i 500-600 kişilik uçakları tabii dolduramazlar bu süreçte . THY nin A330 ları rahatlıkla dolacaktır yaz sonuna , milletin maaşını kırpmak için yandık bittik diye yol yapıyorlar.Eylül ayında bakın görün açılan hatları ve yolcu doluluk oranlarını , milleti işten atmak için kriz edebiyatı yapmayın senelerden beri para basan şirket varsın olsun 6 ay iş yapmasın dayanırız biz yakın zamanda tekrardan göklerde olacağız İNŞALLAH Dayanalım az kaldı İnşallah Arkadaşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Imana gelen km ~ 4 yıl önce
Bir km nin çaresiz haykırışını okudunuz
Ey arap ~ 4 yıl önce
Ey arap sen ne anlarsın bu işlerden. Siz çölde bedevi devesi turları düzenlesenize.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap ~ 4 yıl önce
Akıllı bir arap çıktı. Katar gibi değiller. Arapların içinde en akla ziyan şirket qatar zaten. Tamamen arabic ve arabesk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arap’a ~ 4 yıl önce
Ne oldu haci almadilar mi seni? Biz burada mutluyuz kanka alim acarlarsa link atarim
Kzz ~ 4 yıl önce
3 yıldır o ya bidaha baksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Onlara 18 ay bile yetmez ~ 4 yıl önce
Otursun A380 lerini ne yapacağını düşünsün, Allah tan thy başına öyle bir bela almadı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 4 yıl önce
İşte sonunda adam gb bir analiz sonucuna istinaden konuşan havayolu şirketi...Bizimkiler mevzu hakkında hiçbir bilgi,analiz,öngörüye sahip olamadığı için hep şu laf""hiçbirşey eskisi gb olmayacak""""herşey çok farklı olacak""eskisi gb olmayacak hiçbirşey"":))hiçbişey olmasada mutlaka bişeyler oldu:)))))adam gb bir analizle çıkıp,şu tarihe kadar şu kadar adam işten çılarılacak,şu tarihte normalleşme olur,şu tarihte bilmem ne olur diyebilen adama ihtiyaç var memlekette..Bizimkiler işi Allaha bırakmış,bakan çıkmış diyor ki ülkelere mektup yazcaz,ne olur gelin diye:))))))))))ÇÖZÜM BU!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
km1 ~ 4 yıl önce
uçuşlar başlasın artık . insta’ ma stori atamıyorumm yaa offf . evde çok sıkıldık yatan para makeup parama yetmez .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Trolleme ~ 4 yıl önce
Medeni insan gibi icinden geceni yaz kiskaniyosan soyle km olmadigin herhalinden belli.
km1 ~ 4 yıl önce
İyi Trolsün :)))
Sen daha ~ 4 yıl önce
Birinin evine yerleşmedin mi? Ek yerleştirme sonuçları açıklanmış göktürk dolu ama halkaliya filan bos kontenjan var diyorlar.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000