08 Haziran 2018, Cuma 16:39:10

Emirates Sabiha Gökçen uçuşlarına yeniden başladı

Körfez'in en güçlü havayolu şirketlerinden Emirates, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferlerine 2 yıl aradan sonra yeniden başladı.
  • Neden sürekli bu arap uçaklarının haberleri çıkıyor ya. İstemiyoruz kardeşim. Türkiyede arap marap istemiyoruz.
  • Yeter ama. Türkiye arapları istemiyor. Bunu hala öğrenemdiniz mi ? Sevmiyoruz Türk düşmanlarını. Hangisi yanımızda ? Hangisi ülkeme destek veriyor ? Biz ise arabın pis baharat kokulu uçağını törenle karşılıyoruz. Bu nedir ya ? Bütün bunların yanında her türlü pisliği yere atıyorlar. Havalimanları arap uçağı olduğunda pislikten geçilmiyor
  • Arap cumhuriyeti olduk diyen beyin sahibi yorumcular...Taptığınız batı ülkelerine ne kadar Arap kökenli turistin gittiğini biliyor musunuz?
  • Arap cumhuriyeti olduk çıktık valla. Yeter ya. Gidin başka ülkeleri kirletin kardeşim. Türkiyede istenmiyorsunuz hala anlamadınız mı
  • Siz hiç tarlaya inen 77 gördünüz mü. 47 ve 77 nin her inişi kalkışı sonrası. Repair time. Ooo yee (pisti)
  • 3 havalimanina emirates kesinlikle A380 ile gelir.
  • Haberde geçtiği üzere Emirates 2 sene önce de Sabiha Gökçen'e seferler düzenledi. Bilindiği üzere su tankı, pasta kesimi vesaire durumlar; bir havayolu şirketi bir havaalanına yeni sefer düzenledi ise ya da yeni uçak gelişlerinde, hadi olsun olsun da yeni bir rota açıldığı zaman yapılan etkinliklerdir. O halde bu neyin gösterisi, bu neyin biz yaptık çalışmaları, anlaşılmazsınız! Hoş, 2 sene önce yolcu azlığından seferlerini durdurmuştu, bakalım şimdi ne yapacak!
  • Bu eski haber değil mi yaa
  • Bu karşılama başarısında da en büyük pay Arff nin
  • Pist iyice elden çıkar artık. Bu pist 747 içişlerinden sonra böyle olmuştu.

Körfez'in en güçlü havayolu şirketlerinden Emirates, İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı seferlerine 2 yıl aradan sonra yeniden başladı. 

Bu sabah gerçekleştirilen ilk seferde Emirates'e ait Boeing B777 tipi uçak su takı ile karışandı. Dubai-İstanbul-Dubai seferleri haftanın 5 günü karşılıklı olarak icra edilecek. 

İlk uçuşun ardından yolculara hoşgeldin ikramı verildi. İstnabul Sabiha Gökçen Havalimanı Ceo'su Ersal Göral, Emirates Türkiye, Romanya ve Bulgaristan Bölge Müdürü Bahar Birinci'ye günün anısına hediye verildi. 

İSG ile Emirates yöneticileri ve uçuş ekibinin katılımıyla pasta kesildi. 







Emirates Sabiha Gökçen uçuşlarına yeniden başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (18)

Yeter ama ~ 6 yıl önce
Neden sürekli bu arap uçaklarının haberleri çıkıyor ya. İstemiyoruz kardeşim. Türkiyede arap marap istemiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arapates ~ 6 yıl önce
Yeter ama. Türkiye arapları istemiyor. Bunu hala öğrenemdiniz mi ? Sevmiyoruz Türk düşmanlarını. Hangisi yanımızda ? Hangisi ülkeme destek veriyor ? Biz ise arabın pis baharat kokulu uçağını törenle karşılıyoruz. Bu nedir ya ? Bütün bunların yanında her türlü pisliği yere atıyorlar. Havalimanları arap uçağı olduğunda pislikten geçilmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sabre of mystic ~ 6 yıl önce
Arap cumhuriyeti olduk diyen beyin sahibi yorumcular...Taptığınız batı ülkelerine ne kadar Arap kökenli turistin gittiğini biliyor musunuz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bati tapicilari ~ 6 yıl önce
Guzel cevap olmus
Sabre ~ 6 yıl önce
Biliyoruz tabii. Avrupa da pek çok ülke arapları daha sınırdan sokmuyor. İşte o yüzden de bizim gibi geri kalmış arapsever ülkelere gelip kendilerini birinci sınıf zannediyorlar. Sonra da ülkenin içine yapıp gidiyorlar. Avrupada arap dendiği zaman insanlar otobüsleri boşaltıyor. Haberin var mı ? Buradan sallamak kolay. Gel de almanyada gör. Biz Türk olarak arabın yanında ingiliz gibi kalıyoruz.
Arap ~ 6 yıl önce
Arap cumhuriyeti olduk çıktık valla. Yeter ya. Gidin başka ülkeleri kirletin kardeşim. Türkiyede istenmiyorsunuz hala anlamadınız mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
—- ~ 6 yıl önce
Siz hiç tarlaya inen 77 gördünüz mü. 47 ve 77 nin her inişi kalkışı sonrası. Repair time. Ooo yee (pisti)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hell yeahh reyiz rulez ~ 6 yıl önce
emirates gökçene 77 ile iniyeahhh
niye öyle oldu ki ya ~ 6 yıl önce
yolu mu karıştırmış
—- ~ 6 yıl önce
Cumartesi 15: 20 gibi saw dan kalkıp dubaiye giderken evimin yanından geçti. Kaptana daha gelme gibisinden el ettimde. Görmedi galiba.
3 havalimani ~ 6 yıl önce
3 havalimanina emirates kesinlikle A380 ile gelir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çaylak Havacı ~ 6 yıl önce
Haberde geçtiği üzere Emirates 2 sene önce de Sabiha Gökçen'e seferler düzenledi. Bilindiği üzere su tankı, pasta kesimi vesaire durumlar; bir havayolu şirketi bir havaalanına yeni sefer düzenledi ise ya da yeni uçak gelişlerinde, hadi olsun olsun da yeni bir rota açıldığı zaman yapılan etkinliklerdir. O halde bu neyin gösterisi, bu neyin biz yaptık çalışmaları, anlaşılmazsınız! Hoş, 2 sene önce yolcu azlığından seferlerini durdurmuştu, bakalım şimdi ne yapacak!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aaa ~ 6 yıl önce
Bu eski haber değil mi yaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arff ~ 6 yıl önce
Bu karşılama başarısında da en büyük pay Arff nin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Akillanmadilar ~ 6 yıl önce
Pist iyice elden çıkar artık. Bu pist 747 içişlerinden sonra böyle olmuştu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Spotter ~ 6 yıl önce
Pis kötü diye 747 777 gelmesin mi bu uçakların sorunu değil. Yapsınlar 2. 'yi hepsi gelsin

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000