14 Aralık 2016, Çarşamba 17:01:09

Balcıoğlu Esenboğa Havalimanı'na veda etti

Ankara Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Hayrettin Balcıoğlu, 6 yıllık görevin ardından havalimanına veda etti.
  • Esenboğa Havalimanında yolcu odaklı olarak çalışarak gerçekten büyük hizmetler verdi.bunun yanında bazı sosyal sorumluluk projelerini de kendine görev addederek ekstra çalışmaları ile insan sağlığına zararlı tütün bağımlığı için mücadele etti, Havalimanını gezdirerek öğrencileri sevindirdi.Görevini adaletten ayrılmadan layıkıyla tamamlayan Hayrettin beyin başka bir göreve atanması kendisi için hayırlara vesile olsun. ancak Havacılık camiası için bence büyük kayıp olmuştur.
  • Sayın Valim, pozitif enerjiniz, kurum ve kuruluşlar arsında sağladığınız iletişim ve etkileşim gerçekten Antalya ve Esenboğa'da çok şeyler katkı. Hizmet için vardınız, yolunuz açık olsun. Sizin Ankara'da kahvenizi içtim inşallah Pamukkale'de de içerim. Saygılarımla,
  • gerçekten insan gibi insan,adam gibi adamdır Hayrettin bey,şimdiki mevcut valilerin en iyisine çok fark atar,böyle adamlar iyi degerlendirilmeli.
  • Kendisinin Turk Sivil Havaciligina cok katkisi olmustur. Yerli, yabanci isletme ayirt etmeden kitaba ve akla uygun kararlarini saygiyla hatirlayacagiz. Simdi ne mutlu Pamukkalelilere!
  • Esenboga da yaptigi hizmetler havacılıga olan katkısı kadar örnek bir idareci. Sadece esenboga icin degil havacılık camiasından ayrılması büyük kayıp. Yeni atandigi gorev yerinde de kaliteli hizmet anlayışıyla büyük isler yapacagına inancım sonsuz. Yolun açık olsun Valim.
  • Hangisi ki?
  • Adamları alıp kaymakam yapıyorlar ya, zerre akıl yok. Esenboğanın örnek bir liman olmasında ki katkısı nasıl atlanır, hiçmi içişlerinde biri görmez, Valim gibi insanlar keşke çoğalsa. Yolun açık olsun Hayrettin bey.

Başkent Ankara'daki Esenboğa Havalimanı'nda 2010 yılından bu yana Mülki İdare Amirliği yapan Hayrettin Balcıoğlu veda etti.

6 yıldır sürdürdüğü Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amirliği’nden Pamukkale Kaymakamlığı’na atanan Balcıoğlu için veda kokteyli düzenlendi.

Öte yandan Balcıoğlu havalimanı personeline yönelik bir veda mesajı yayınladı;

Saygıdeğer Esenboğa Havalimanı ailesi,

Malumlarınız olduğu üzere, İçişleri Bakanlığımızın 01.12.2016 tarihli Kaymakam ve Vali Yardımcısı Kararnamesi ile Ankara Vali Yardımcılığından Denizli ili Pamukkale ilçesi Kaymakamlığına atanmış bulunmaktayım.

Bu nedenle; 01.09.2010 tarihinde göreve başladığım Ankara Vali Yardımcılığı (Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amirliği) görevimden ayrılıyorum.

Geçen bu süre zarfında, Üst Düzey Devlet Büyüklerinin ve Yabancı Ülke Ricalin yoğun olarak kullandığı, Ülkemizin Başkenti Ankara’yı hava ulaşımı ile dünya ve yurdumuzun diğer noktalarıyla buluşturan Esenboğa Havalimanında, yolcularımıza hizmet etmekten, sorunlarının çözümüne katkı sağlamaktan, istek ve önerilerinin karşılanmasında emek ve mesai vermiş olmaktan büyük onur ve mutluluk duymaktayım.

Göreve başlamış olduğum 2010 yılı Eylül ayından bu güne, Devletimizin her türlü imkanını seferber ettiği ve üst düzey desteklerini esirgemediği havacılık sektörü, her geçen gün gelişmekte ve önemi sürekli artmaktadır. Bu destekler sayesinde Esenboğa Havalimanımızda 2010 yılında 7.5 milyon civarında bulunan İç ve dış-hatlar yolcu sayılarımız 2016 yılında 12 milyonu geçen bir rakama ulaşarak sürekli bir artış trendi yakalamıştır.

Ayrıca, Havalimanımızda sosyal sorumluluk projesi olarak başta Kamu/Özel Kurum ve Kuruluşlarımızın Müdürleri ve her seviyedeki personelinin son derece kritik olan görevlerinin yanı sıra fedakarca ve içten katkılarını sunduğu, Esenboğa Havalimanı gezi programı çerçevesinde öğrencilerimize havacılık sektörünün tanıtılması, sevdirilmesini amacıyla 5 yıl süre zarfında yaklaşık 25 bin öğrencimizin Esenboğa Havalimanını gezmesinin sağlanması, “Tütünsüz Esenboğa” projesi kapsamında Havalimanımızda Tütün Bağımlılığı Mücadele Birimi tesis edilerek 500’e yakın personel ve ailelerine Tütün Bağımlılığından kurtulmaya yönelik tedavi programı uygulanmasının sağlanmasında, görev  yaptığım Esenboğa Havalimanı Müdürlerinin ve  personelinin sunduğu katkılar görevim esnasında takdire değer olarak büyük memnuniyetle karşılanmıştır.

Esenboğa Havalimanında ki görevim esnasında, birlikte çalıştığım saygıdeğer Valilerimizin destekleriyle gerek güvenlik yönüyle gerekse yolcu memnuniyetini ön planda tutan hizmet anlayışıyla  mesai yaptığım Kamu/Özel Kurum Kuruluş temsilcileri ile Havalimanında görev yapan her seviyedeki mesai arkadaşımın vefakar, bilinçli görev anlayışı ve gösterdikleri saygı ve hüsnü kabul nedeniyle sonsuz teşekkür, takdir ve minnet duygularımı içtenlikle sunmak istiyorum.

Çok kıymetli dostlar edindiğim Havacılık camiasından her seviyedeki çalışanlarıyla gece gündüz hemhal olduğum Esenboğa Havalimanından gönlüm huzurlu bir şekilde ayrılırken herkese esenlikler ve mutluluklar diliyorum.

Saygı ve hürmetlerimle.

Hayrettin BALCIOĞLU
Vali Yardımcısı
EHL Mülki İdare Amiri



 

Balcıoğlu Esenboğa Havalimanı'na veda etti

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

isaydemir ~ 7 yıl önce
Esenboğa Havalimanında yolcu odaklı olarak çalışarak gerçekten büyük hizmetler verdi.bunun yanında bazı sosyal sorumluluk projelerini de kendine görev addederek ekstra çalışmaları ile insan sağlığına zararlı tütün bağımlığı için mücadele etti, Havalimanını gezdirerek öğrencileri sevindirdi.Görevini adaletten ayrılmadan layıkıyla tamamlayan Hayrettin beyin başka bir göreve atanması kendisi için hayırlara vesile olsun. ancak Havacılık camiası için bence büyük kayıp olmuştur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MG ~ 7 yıl önce
Sayın Valim, pozitif enerjiniz, kurum ve kuruluşlar arsında sağladığınız iletişim ve etkileşim gerçekten Antalya ve Esenboğa'da çok şeyler katkı. Hizmet için vardınız, yolunuz açık olsun. Sizin Ankara'da kahvenizi içtim inşallah Pamukkale'de de içerim. Saygılarımla,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nihat demirkan ~ 7 yıl önce
gerçekten insan gibi insan,adam gibi adamdır Hayrettin bey,şimdiki mevcut valilerin en iyisine çok fark atar,böyle adamlar iyi degerlendirilmeli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Basarili burokrat ~ 7 yıl önce
Kendisinin Turk Sivil Havaciligina cok katkisi olmustur. Yerli, yabanci isletme ayirt etmeden kitaba ve akla uygun kararlarini saygiyla hatirlayacagiz. Simdi ne mutlu Pamukkalelilere!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vefa ~ 7 yıl önce
Esenboga da yaptigi hizmetler havacılıga olan katkısı kadar örnek bir idareci. Sadece esenboga icin degil havacılık camiasından ayrılması büyük kayıp. Yeni atandigi gorev yerinde de kaliteli hizmet anlayışıyla büyük isler yapacagına inancım sonsuz. Yolun açık olsun Valim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB ~ 7 yıl önce
Hangisi ki?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ha böyle ~ 7 yıl önce
Adamları alıp kaymakam yapıyorlar ya, zerre akıl yok. Esenboğanın örnek bir liman olmasında ki katkısı nasıl atlanır, hiçmi içişlerinde biri görmez, Valim gibi insanlar keşke çoğalsa. Yolun açık olsun Hayrettin bey.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000