15 Haziran 2015, Pazartesi 16:22:29

Borajet ve Pegasus Ankara'dan yurt dışına uçacak

SHGM Ankara'dan Borajet Havayolları’na Münih, Pegasus Havayolları’na ise Bakü ve Amman uçuşları için izin verdi.
  • Pegasus neden hala ucus baslatmadi herhangi bir bilgi de vermiyorlar Urdun Amman icin sebebi neden acaba airport olarak bir haber yapabilirmisiniz.. Bekliyoruz cokkk acillll
  • Pegasus Amman'a neden uçuş başlatmadı? 3 ay dolacak nerdeyse!
  • Lufthanse Sabah ve Akşam olmak üzere 2 kere Ankara Munih uçuyor A321lerle Borajet oraya neden uçuyor yada neden teşfik verilir versene Berlin'e versene Paris'e Londra-Luton'a Borajet uçakları Londra-City'e de inebilir slot bulabilirse. Azerbaycan havayolları zaten Bakü'ye uçuyor Pegasus Bakü yerine Aşgabat'a uçması daha faydalı olurdu. Eskiden Royal Jordan Havayalları uçardı Ankara-Amman yerine telafisi için Pegasus uçması iyi olur inşallah.
  • Süper, Esb-Muc hattında Borajet e başarılar dilerim! Efe Reisen Telfs Bora Eker
  • Evet haklisin, hemde haftada tam biiiiiiiir defa ucuyor. Neyimize yetmiyor dimi? Lufthansa Ankara'dan Münihe ise günde sadece bir defa ucuyor. Yazik degil mi Münihlilere? Dimi...
  • günde 2 3 ic hat seferi yaptıktan sonra bile üçüncü seferi gecikmeye sokan veya iptal eden borajet nasıl olurda münih seferlerini sorunsuz yapmayı planlıyor. Aklı ve parası olan bu hattı kullanmaz.
  • İzmirli arkadas, Borajet de pegasus da ozel sirket. Hicbir sirket dur suraya ucayim da zarar edeyim diye yeni hat acmaz. Gerekli analizler yapilmis, uygun bulunmus ve acilmistir. Trollemek istiyorsan baska yere git kardesim.
  • Munih hali hazirda olan bir hat. Lufthansa baglantili ucuslar sayesinde neredeyse full cekiyor gunde 2 kere. Borajet'in burada is yapip yapamayacagini zaman gosterecek. Ama hali hazirda olan bir hat yerine farkli bir lokasyona ucus yapilsa daha iyi olurdu bence. THY'nin de ucus haberlerini bekliyoruz. Ozellikle amsterdam ucuslari elzemdir ankara icin. Anadolujet ile beraber duzgun baglantilarla, gurbetcileri Anadolu'ya cok rahat tasirsiniz.
  • Ankaradan yurtdışı ölü yatirim. Paşalarin gönlü için koskoca uçak boşuna kalkiyor ankaradan.
  • Bosuna ankaraya direk ucmayin zarar edersiniz. Kamu malini ziyan ediyorsunuz. Koltuklar bos kalacak.

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM), Başkent’ten yurtdışı seferlerini teşvik için yayımladığı Genelge kapsamında başvuran Borajet Havayolları’na Münih, PegasusHavayolları’na ise Bakü ve Amman uçuşları için izin verdi.

Ankara Esenboğa Havalimanı’ndan yurtdışı uçuşların artırılması amacıyla kısa süre önce bir genelge yayımlayan SHGM, teşvikli hatlardan yararlanmak isteyen havayolu şirketlerinin başvuru şartlarını ve uygulamanın esaslarını belirlemişti. Genelge kapsamında yapılan başvuruları değerlendiren SHGM, ilk etapta Borajet ve Pegasus Havayolları’nın uçuş taleplerini onayladı.

Borajet Havayolları’na Ankara - Münih (Almanya) hattı, Pegasus Havayolları’na ise Ankara-Bakü (Azerbaycan) ve Ankara - Amman (Ürdün) hatları tahsis edildi. Bu hatlardaki haftalık seferler yaz döneminde 3, kış döneminde ise en az 2 frekans olarak düzenlenecek.

Havayollarının izin verilen bu hatlarda en geç 3 ay içinde sefer başlatması gerekiyor. 

Borajet ve Pegasus Ankara'dan yurt dışına uçacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (23)

urdun ~ 8 yıl önce
Pegasus neden hala ucus baslatmadi herhangi bir bilgi de vermiyorlar Urdun Amman icin sebebi neden acaba airport olarak bir haber yapabilirmisiniz.. Bekliyoruz cokkk acillll

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmed ~ 9 yıl önce
Pegasus Amman'a neden uçuş başlatmadı? 3 ay dolacak nerdeyse!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airbender ~ 9 yıl önce
Lufthanse Sabah ve Akşam olmak üzere 2 kere Ankara Munih uçuyor A321lerle Borajet oraya neden uçuyor yada neden teşfik verilir versene Berlin'e versene Paris'e Londra-Luton'a Borajet uçakları Londra-City'e de inebilir slot bulabilirse. Azerbaycan havayolları zaten Bakü'ye uçuyor Pegasus Bakü yerine Aşgabat'a uçması daha faydalı olurdu. Eskiden Royal Jordan Havayalları uçardı Ankara-Amman yerine telafisi için Pegasus uçması iyi olur inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Süper, Esb-Muc hattında Borajet e başarılar dilerim! Efe Reisen Telfs Bora Eker

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hop'a ~ 9 yıl önce
Evet haklisin, hemde haftada tam biiiiiiiir defa ucuyor. Neyimize yetmiyor dimi? Lufthansa Ankara'dan Münihe ise günde sadece bir defa ucuyor. Yazik degil mi Münihlilere? Dimi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Esb ~ 9 yıl önce
günde 2 3 ic hat seferi yaptıktan sonra bile üçüncü seferi gecikmeye sokan veya iptal eden borajet nasıl olurda münih seferlerini sorunsuz yapmayı planlıyor. Aklı ve parası olan bu hattı kullanmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
İzmirli arkadas, Borajet de pegasus da ozel sirket. Hicbir sirket dur suraya ucayim da zarar edeyim diye yeni hat acmaz. Gerekli analizler yapilmis, uygun bulunmus ve acilmistir. Trollemek istiyorsan baska yere git kardesim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Munih hali hazirda olan bir hat. Lufthansa baglantili ucuslar sayesinde neredeyse full cekiyor gunde 2 kere. Borajet'in burada is yapip yapamayacagini zaman gosterecek. Ama hali hazirda olan bir hat yerine farkli bir lokasyona ucus yapilsa daha iyi olurdu bence. THY'nin de ucus haberlerini bekliyoruz. Ozellikle amsterdam ucuslari elzemdir ankara icin. Anadolujet ile beraber duzgun baglantilarla, gurbetcileri Anadolu'ya cok rahat tasirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ankaradan yurtdışı ölü yatirim. Paşalarin gönlü için koskoca uçak boşuna kalkiyor ankaradan.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Izmirli ~ 9 yıl önce
Bosuna ankaraya direk ucmayin zarar edersiniz. Kamu malini ziyan ediyorsunuz. Koltuklar bos kalacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000