25 Haziran 2014, Çarşamba 13:06:04

ETIHAD ALITALI'YA GÖZ KIRPTI!

Etihad, İtalya'nın en büyük havayolu şirketlerinden Alitalia'nın yüzde 49'unu almak için prensipte anlaştı.
  • Alitalia yıllardır ciddi finansal krizde olan sürekli olarak devlet desteği altında yaşam mücadelesini sürdürmeye çalışan bir havayolu şirketi. hatırlarım 2007-8-9-10 yıllarda uçuşlar iptal oluyordu. bir seferinde Chicago o hare havalimanındayım Alitalia nın uçuşları iptal oldu thy nin İstanbul uçağına aktardılar öyle ne halin varsa gör yapamazlar amerikada. uçak dolusu İtalyanlarla yolculuk ettik güzel oldu bol bol konuşmayı çok seven insanlar bizler gibi..taze para ve yeni işini bilen yönetim etihad tarafından işletilmek belki fazyda sağlar arap boşuna yüzde 49 almaz öyle değil mi..
  • Avrupa Birliği'nden bu satışa onay çıkmayabilir !

Dünyanın en büyük havayolu şirketlerinden olan Birleşik Arap Emirlikleri firması Etihad İtalyan Alitaila’nın yüzde 49’luk hissesini almak için prensip anlamasına vardı.

Bloomberg'ün haberine göre Ekonomik olarak zor durumda olan Alitalia geçen sene devlet yardımıyla iflastan kurtarılmıştı. Anlaşmanın mali detayıyla ilgili olarak bir bilgi verilmedi. Alitalia yıllardır bilançosuna zarar yazıyor. Önümüzdeki günlerde iki şirket arasında satın alma anlaşmasının duyurulması bekleniyor.

ETIHAD ALITALI'YA GÖZ KIRPTI!

Yorumlar

camaroth ~ 10 yıl önce
Alitalia yıllardır ciddi finansal krizde olan sürekli olarak devlet desteği altında yaşam mücadelesini sürdürmeye çalışan bir havayolu şirketi. hatırlarım 2007-8-9-10 yıllarda uçuşlar iptal oluyordu. bir seferinde Chicago o hare havalimanındayım Alitalia nın uçuşları iptal oldu thy nin İstanbul uçağına aktardılar öyle ne halin varsa gör yapamazlar amerikada. uçak dolusu İtalyanlarla yolculuk ettik güzel oldu bol bol konuşmayı çok seven insanlar bizler gibi..taze para ve yeni işini bilen yönetim etihad tarafından işletilmek belki fazyda sağlar arap boşuna yüzde 49 almaz öyle değil mi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Avrupa Birliği'nden bu satışa onay çıkmayabilir !

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000