06 Şubat 2015, Cuma 08:00:36

ETIHAD'A 2015'İN EN İYİSİ ÖDÜLÜ

Etihad Havayolları, HMG Aerospace tarafından yayınlanan lider kabin teknolojisi ve IFEC dergisi Inflight tarafından '2015 Yılının Havayolu Şirketi' ödülüne layık görüldü.
  • Sanki sana alacak 380 i ...
  • THY senin bildiğini bilmiyor sanki hey Allahım ya!
  • THY hala a380 alsakmı almasakmı, uzun gövde ihtiyacımız var desin ama lafta... Ne sipariş var ne birşey.. Tee allahım ya

Etihad Havayolları, HMG Aerospace tarafından yayınlanan lider kabin teknolojisi ve IFEC dergisi Inflight tarafından “2015 Yılının Havayolu Şirketi” ödülüne layık görüldü. Şirketin yolcularına sunduğu hizmet, kabin teknolojisi ve yenilikler nedeniyle  ödüllendirildiği yarışma, belirli kriterler üzerinden bağımsız bir jüri tarafından değerlendirildi ve ödül töreni Dubai’de Ortadoğu Kabin İçi Fuarı’nda gerçekleşti.

HMG Aerospace Reklam ve Etkinlik Direktörü Rebecca Howells konuyla ilgili olarak şunları söyledi: “Geçtiğimiz yıl, hiçbir havayolunun Etihad Havayolları kadar yenilik getirmediğini göz önünde bulundurursak, Etihad Havayolları yenilik, hizmet ve teknoloji ödülü dalında en güçlü adaydı.”

Airbus A380 uçağında yeni nesil Panasonic eX3 teknolojili E-BOX uçak içi eğlence sunan ilk şirket olan Etihad Havayolları, yüksek çözünürlüklü ekranlar ile gelişmiş oyun seçenekleri ve alışveriş ve eğlence imkânlarının yanı sıra 3 boyutlu hareketli haritalar ve doküman okuyucu sunan sisteme tüm A380 ve Boeing 787 filosunda yer verecek.

Sistem, yolculara film izlerken oyun oynama veya harita inceleme gibi tüm aktiviteleri tek bir sistem üzerinden sağlayan ikinci bir el ekranı ile maksimum eğlence vaat ediyor. Gürültü kesici kulaklıklar ve dünyada bir ilk olarak sunulan entegre manyetik ses çıkışı da en iyi ses kalitesini sağlamak üzere tüm kabinlerde bulunuyor.

Önümüzdeki ay itibarıyla, tüm filosunda Internet bağlantısı sunan az sayıda havayolundan biri haline gelecek olan Etihad Havayolları, A380 filosunda tam donanımlı mobil ve Wi-Fi hizmeti vermeyi ve halihazırda Wi-Fi ile donatılan B787 uçaklarında 2015 yılının ikinci yarısından itibaren mobil 3G çözümü sunmayı hedefliyor.

ETIHAD'A 2015'İN EN İYİSİ ÖDÜLÜ

Yorumlar

gereksizsin ~ 9 yıl önce
Sanki sana alacak 380 i ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 yıl önce
THY senin bildiğini bilmiyor sanki hey Allahım ya!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
THY hala a380 alsakmı almasakmı, uzun gövde ihtiyacımız var desin ama lafta... Ne sipariş var ne birşey.. Tee allahım ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000