19 Aralık 2017, Salı 23:42:47

Etihad'dan flaş karar; O kente uçuşlarını durduruyor

Birleşik Arap Emirlikleri'ne ait hava yolu şirketi Etihad Airways'in, 24 Ocak 2018'de Abu Dabi ile İran'ın başkenti Tahran arasındaki uçuşlarını tamamen durduracağı bildirildi.
  • Nihayetinde arapların havayolu ne yaparsa yapsın.
  • BAE ile ARABISTAN ortadoğuda müslüman ülke olarak bilinirler ama Kudüs sorununda anlaşıldıki bunlar adeta ABD nin ortadoğu eyaletleri olmuşlar . Bu müslümanlar arasına nifak tohumları ekildi ve başarılı olduda. Iran ile Arabistan arasındaki en büyük gerilim Şii Sunni Vahabi gerilimi yani meshepçilik. Suriye Irak Yemen Libya gibi ülkelerde hep batı yanlısı ile İran yanlısı örgütler çatışır. Daeş Ypg Pkk Hizbullah El kaide gibi taşeronlar ne için savaştıklarını bilmezler asıl amaç BUYUK ORTADOĞU PROJESİ ARAP BAHARİ ILIMLI İSLAM gibi büyük İsrail e desteklemektir. İşte bu sorunlar yüzünden uçak seferleri etkilenir ülkeler arasında kaos başlar dertler sorunlar bitmez . En büyük kârı ABD eder silah satar uçak satar cebini doldurur . Araplarda aval aval seyrederler
  • Olayın siyasi boyutu bir yana diğer bir etken ise; Etihad İran'dan ağırlıklı olarak USA'ya yolcu taşıyordu. Vize kısıtlaması sonucu bu pazarda ciddi azalma meydana geldi.
  • İslam alemi aslında barış istiyor araplar sayıf oldugna siyonistler böyle işte oynuyor müslüman ile. Hiç baktım mı tüm baba şirketlerde ya ingiliz veya amerikalı görev başında. Müslüman dünyası uyan kör dövüş yapmayın.
  • suudi arabistan, mısır, ABD, körfez ülkeleri İran'ı ekonomik ve hertürlü boğmaya çalılşacakalr!
  • tamamen siyasidir..iran destekli grubun yemenden riyada fuze firlatnasi sonucu alinan karardir..malesef musluman devletler asla ve asla birlik olamadiklari ortadadir..bunu yapmadiklari surece de ortadoğudas asla huzur olmaz.
  • Artık uçmayacak mı? Ben seferlerin 2ye indirileceğini anladım haberden. Bi yanlış mı var?

BAE resmi haber ajansının haberine göre, Etihad Airways'ten yapılan yazılı açıklamada, 25 Aralık 2017-23 Ocak 2018 tarihleri arasında Abu Dabi-Tahran arasındaki haftalık sefer sayısının 5'ten 2'ye düşürüleceği kaydedildi.

Yolcuların 23 Ocak 2018 öncesinde aldığı biletlerin şirket tarafından diğer firmalardan yeniden sağlanacağı aktarılan açıklamada, isteyen müşterilerin de bilet bedelinin tamamını geri alabileceği ifade edildi.

AA'nın haberine göre açıklamada, 24 Ocak 2018 sonrası için bilet alan müşterilerin ödedikleri bilet bedelinin tamamını geri alacakları dile getirildi.

Şirketin, uçuşları durdurma sebebiyle ilgili bilgi verilmedi.

Etihad'dan flaş karar; O kente uçuşlarını durduruyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Etihad ~ 6 yıl önce
Nihayetinde arapların havayolu ne yaparsa yapsın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
......... ~ 6 yıl önce
BAE ile ARABISTAN ortadoğuda müslüman ülke olarak bilinirler ama Kudüs sorununda anlaşıldıki bunlar adeta ABD nin ortadoğu eyaletleri olmuşlar . Bu müslümanlar arasına nifak tohumları ekildi ve başarılı olduda. Iran ile Arabistan arasındaki en büyük gerilim Şii Sunni Vahabi gerilimi yani meshepçilik. Suriye Irak Yemen Libya gibi ülkelerde hep batı yanlısı ile İran yanlısı örgütler çatışır. Daeş Ypg Pkk Hizbullah El kaide gibi taşeronlar ne için savaştıklarını bilmezler asıl amaç BUYUK ORTADOĞU PROJESİ ARAP BAHARİ ILIMLI İSLAM gibi büyük İsrail e desteklemektir. İşte bu sorunlar yüzünden uçak seferleri etkilenir ülkeler arasında kaos başlar dertler sorunlar bitmez . En büyük kârı ABD eder silah satar uçak satar cebini doldurur . Araplarda aval aval seyrederler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacılık ~ 6 yıl önce
Olayın siyasi boyutu bir yana diğer bir etken ise; Etihad İran'dan ağırlıklı olarak USA'ya yolcu taşıyordu. Vize kısıtlaması sonucu bu pazarda ciddi azalma meydana geldi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yasık ~ 6 yıl önce
İslam alemi aslında barış istiyor araplar sayıf oldugna siyonistler böyle işte oynuyor müslüman ile. Hiç baktım mı tüm baba şirketlerde ya ingiliz veya amerikalı görev başında. Müslüman dünyası uyan kör dövüş yapmayın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boğacaklar ~ 6 yıl önce
suudi arabistan, mısır, ABD, körfez ülkeleri İran'ı ekonomik ve hertürlü boğmaya çalılşacakalr!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaeothy ~ 6 yıl önce
tamamen siyasidir..iran destekli grubun yemenden riyada fuze firlatnasi sonucu alinan karardir..malesef musluman devletler asla ve asla birlik olamadiklari ortadadir..bunu yapmadiklari surece de ortadoğudas asla huzur olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vatandaş ~ 6 yıl önce
Artık uçmayacak mı? Ben seferlerin 2ye indirileceğini anladım haberden. Bi yanlış mı var?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000