02 Aralık 2015, Çarşamba 10:35:43

Etihad'ın dev uçağı New York'a uçtu

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, ödüllü uçağı A380’in uzun süredir beklenen Abu Dabi – New York hattındaki ilk uçuşunu New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda kutladı.
  • Joni ler yağlı araplar geldi die avuçlarını sıvazlıyordur.
  • Uçaklara göre ekip sayısı artırılmalı bunu dikkate alın !
  • Son dalika Thy uçan dadı alımına başlayacak :))))
  • Etihad'in A380'i ile IST'dan JFK'ya gitmek icin önce yolun yarisi kadar ters istikamete uc. Sonra bi 5-6 saat BAE koridorlarinda volta atarak kalkacak A380'ini bekle. Ardindan ilk cikis yerin IST üzerinden NY'a ertesi gün var. Kendine gelmek icin de iki gün yataktan cikma.
  • etihad, emirates personel kiyafetleri thy den cok daha modern, bizim hukumet yanlis politikalar yapmayi cok seviyor
  • ABD'de yasayan biri olarak TK1 ile Istanbul'dan oglen 1'de kalkip yerel saatle aksam uzeri NY'a inmek varken, Etihad'la sirf 380'le ucacagim diye Istanbul'dan yine ayni saatte cikis yapip NY'a ertesi gunun sabahinda varmak kesinlikle mantikli degil. THY'den fiyat olarak avantaj sunsalar dahi tercih etmem boyle bir rotayi. Cografik olarak bakilirsa en buyuk pazari aktarmali hindistan ucuslarindan alacaklardir saniyorum.
  • ya bizim a320lere neden first class uygulamasi olmaz cidden cok merak ediyorum. Dusunsenize new yorka dus alarak gidebildiginizi. he a320kucuk gelir dersenizde a321 kullanilabilir derim.
  • Değer mi? Bu şekilde İst-Ny nerdeyse 20 saat sürer. Başka yerlerden aktarmalar da aynı süreyi bulabilir.
  • bu işleri yapabiliyorlar. Amerikalı şirketler de bu yüzden ethiad-emirates-qatar şeytan üçlüsünün amerikaya uçuşlarının yasaklanmasını istiyor. Ortafa bir haksız rekabet var. Yerin altından gelen bedava petrol zenginliği ile zararlar kapatılıyor. Garibim thy de afrikanın balta girmemiş yerlerine uçup kendini harap ediyor ki azıcık para kazanabilsin.
  • Darisi THY nin basina bir A380 yakisir

Birleşik Arap Emirlikleri’nin ulusal havayolu şirketi Etihad Airways, ödüllü uçağı A380’in uzun süredir beklenen Abu Dabi – New York hattındaki ilk uçuşunu New York John F. Kennedy Uluslararası Havalimanı’nda kutladı.

Etihad Airways Abu Dabi ve New York arasında günde iki uçuş alternatifi sunuyor. Bu uçuşlardan biri havacılık dünyasında bir ilk niteliği taşıyan üç odalı lüks Etihad Rezidans (The Residence by Etihad™) kabini, lüks First Apartment, konforlu Business Stüdyo ve Ekonomi sınıfında yer alan Akıllı Koltukları ile Etihad Airways’in filosundaki A380 tipi uçaklarla gerçekleştiriliyor.

Etihad Airways CEO’su James Hogan konuyla ilgili olarak,” Abu Dabi ve New York hattında seyahat eden konuklarımızın artan taleplerini yanıtladığımız A380 uçağımızın JFK’e varışı bizim için çok önemli bir kilometre taşı. Bu durum, aynı zamanda geride bıraktığımız 12 yıl içerisindeki gözle görülür büyümemizi ifade ediyor.” dedi ve sözlerine şunu ekledi, “Etihad Airways’in filosundaki A380’ler havacılık standartlarını yeniden tanımlıyor ve bunu ABD’den Abu Dabi’ye seyahat eden konuklarımıza sunuyor olmaktan gurur duyuyoruz.”

Etihad Rezidans ile seyahat eden konuklar, hem alanda hem de havada benzersiz bir lüksün tadını çıkarıyor. Şoförlü limuzinden, concierge hizmetine kadar kusursuz bir seyahat deneyimi yaşayan konuklar aynı zamanda yeni açılan First ve Business Class Lounge’ta kendilerine ayrılmış alanı kullanabiliyor.

Etihad Rezidans kabini A380’in üst katının ön bölümünde yer alıyor ve bir ya da iki yolcu ağırlayabiliyor. 32 inç’lik ekranı ile bir oturma odası, ayrı bir duş bölümü ve iki kişilik yatak odasından oluşan Etihad Rezidans kabinlerinde havacılık endüstrisinde yine bir ilk olan kabine özel uçuş görevlisi ile siparişe özel olarak yemek hazırlayan özel bir şef hizmet veriyor.

Etihad Airways’in devrim niteliğindeki A380 uçağı, 9 First Apartment, 70 Business Studio ve 415 akıllı ekonomik koltuğu ile yüksek standartlarda konfor, eğlence ve kabin içi bağlantı sunuyor. Etihad Airways ile Abu Dabi’den Amerika Birleşik Devletleri’ne seyahat eden tüm yolcular, Abu Dabi Havaalanı’nda ön kontrolden geçme avantajından faydalanabiliyor. Ön kontrol uygulaması, ABD yolcularına uçaklarına binmeden evvel ABD havaalanında uygulanan gümrük, göçmenlik ve güvenlik de dahil tüm kontrollerden geçtikleri benzersiz bir hizmet sunuyor. Böylece yolcular, ABD’ye ulaştıklarında iç hat yolcuları gibi hızlıca ülkeye giriş yapabiliyor.

Etihad Airways First Class ve Business yolcuları, Abu Dabi aktarmalı olarak gerçekleşen uzun mesafeli uçuşlarda “The Premium Stopover” paketinden yararlanarak şehrin en iyi otellerinde konaklayabiliyor. Program kapsamında First Class yolcuları 2 gece, Business Class yolcuları ise 1 gecelik ücretsiz konaklamanın tadını çıkarıyor.*

Ayrıca Etihad Airways’e özel bir hizmet olan Uçan Dadılar ile çocuklar da eğlenceli bir uçuş geçiriyor. Uzun menzilli uçuşlarda hizmete vermeye başladığı 2013 yılından bugüne Uçan Dadılar çocukları oyalayacak oyun ve aktivitelerin ile ailelere “yardımcı bir el” sağlıyor.




 

Etihad'ın dev uçağı New York'a uçtu

Yorumlar Tüm Yorumlar (15)

babuş ~ 8 yıl önce
Joni ler yağlı araplar geldi die avuçlarını sıvazlıyordur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip sayısı ~ 8 yıl önce
Uçaklara göre ekip sayısı artırılmalı bunu dikkate alın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bak gör ~ 8 yıl önce
Son dalika Thy uçan dadı alımına başlayacak :))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Etihad Ayricaligi ~ 8 yıl önce
Etihad'in A380'i ile IST'dan JFK'ya gitmek icin önce yolun yarisi kadar ters istikamete uc. Sonra bi 5-6 saat BAE koridorlarinda volta atarak kalkacak A380'ini bekle. Ardindan ilk cikis yerin IST üzerinden NY'a ertesi gün var. Kendine gelmek icin de iki gün yataktan cikma.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ekip ~ 8 yıl önce
etihad, emirates personel kiyafetleri thy den cok daha modern, bizim hukumet yanlis politikalar yapmayi cok seviyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ ~ 8 yıl önce
alakaya çay demle.
Partizan ~ 8 yıl önce
ABD'de yasayan biri olarak TK1 ile Istanbul'dan oglen 1'de kalkip yerel saatle aksam uzeri NY'a inmek varken, Etihad'la sirf 380'le ucacagim diye Istanbul'dan yine ayni saatte cikis yapip NY'a ertesi gunun sabahinda varmak kesinlikle mantikli degil. THY'den fiyat olarak avantaj sunsalar dahi tercih etmem boyle bir rotayi. Cografik olarak bakilirsa en buyuk pazari aktarmali hindistan ucuslarindan alacaklardir saniyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
remzi ~ 8 yıl önce
ya bizim a320lere neden first class uygulamasi olmaz cidden cok merak ediyorum. Dusunsenize new yorka dus alarak gidebildiginizi. he a320kucuk gelir dersenizde a321 kullanilabilir derim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu neyin kafası ~ 8 yıl önce
Ne içtin sen remzi ? bu neyin kafası böyle...?A320 & A321 ile jfk, çok iyi yaa :)
memet ~ 8 yıl önce
A320 ile en fazla 6 saat uçarsın sonra da okyanusun dibine boylarsın :)
Q ~ 8 yıl önce
Yanlis bilgi verdi diye, illa bir sey mı içmesi gerekir? Doğrusunu biliyorsan açıklarsın, o da öğrenmiş olur. Sazan olmayın, adam olun!
Kemal ~ 8 yıl önce
Değer mi? Bu şekilde İst-Ny nerdeyse 20 saat sürer. Başka yerlerden aktarmalar da aynı süreyi bulabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
devlet desteği ile ~ 8 yıl önce
bu işleri yapabiliyorlar. Amerikalı şirketler de bu yüzden ethiad-emirates-qatar şeytan üçlüsünün amerikaya uçuşlarının yasaklanmasını istiyor. Ortafa bir haksız rekabet var. Yerin altından gelen bedava petrol zenginliği ile zararlar kapatılıyor. Garibim thy de afrikanın balta girmemiş yerlerine uçup kendini harap ediyor ki azıcık para kazanabilsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cello ~ 8 yıl önce
Darisi THY nin basina bir A380 yakisir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emre ~ 8 yıl önce
Bu rüyayı bende daha önceden gördüm

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000