13 Ocak 2014, Pazartesi 13:19:02

YOLCU UÇAĞI YANLIŞ MEYDANA İNDİ

ABD'de 124 yolcu ve 5 mürettebatı bulunan bir yolcu uçağı yanlış havalimanına iniş yaptı.
  • Southwest'te Amerika'nin THYsi gibi. Hep vukuat hep vukuat. Allah'a emanet. Bunlarin banka hesaplarida THY gibi Bank Asya'dami acaba :)
  • bu olay türkiyede olsa yer yerinden oynardı kesin temel kotil yaptı derlerdi.. şimdi amerikada oldu hiç eleştiri yok minnoşlar nerdesiniz..alın size bir haber daha eskidir ancak araştırın hemen karşısınıza çıkar yahooda. 4-5 yıl önce northwest havayolu şirketinin Airbus 320 uçağı ineceği şehri geçiyor devam ediyor, her iki pilotta kokpitte acil durum falan yok. hostes kokpitin kapısını çalıyor captanlara soruyor ne zaman ineceğiz git git bitmiyor diyor pilotlar ayıkıyorlar.geri dönüyorlar. her iki pilotu federal polis karşılıyor ve alkol testi sorgulama ardından geçerli mantıklı bir sebep yok neden ineceğin havaalanına inmezsin yolda devam edersin. pilotların verdiği ifade ipada takıldık, sohbete daldık diye ifade verdiler. sonuçta federal havacılık dairesi pilotların lisansını iptal etti..
  • Abc rumuzlu arkadaş olayı çok iyi anlatmışsın.Bu gidişlede havacılık Türkiyede zor gelişir.Daha bizimkiler sivil kökenlimi yoksa asker kökenlilermi daha süper pilot kavgası yapıyorlar.Daha havacılık kültürüde yerinde sayıyor
  • Thy inse en az 50 yorum olurdu hani nerdesiniz bunada yazın !
  • Biz dünya'nın kültür başkenti İstanbul'da inecek meydan bulamıyoruz, adamların her 10 km' de bir meydanı var meydanları karıştırıyorlar. Neymiş Türkiye'de havacılık gelişmiş.
  • 11 km neki? sasirtmadi hic.

ABD'nin Chicago kentinden havalanan yolcu uçağı, inmesi gereken Branson Havalimanı yerine yaklaşık 11 kilometre mesafedeki Taney County Havalimanı'na indi.

Federal Havacılık İdaresi (FAA) yetkililerine göre, 124 yolcusu ve 5 mürettebatı ile Chicago Midway Uluslararası Havalimanı'dan kalkan Boeing 737-700 tipi uçak, inmesi planlanan Branson Havalimanı yerine yaklaşık yarı pist uzunluğuna sahip aney County Havalimanı'na indi. Sorunsuz gerçekleşen iniş hakkında FAA soruşturma başlatırken, olayın ABD'de son iki ay içinde ikinci kez meydana geldiği belirtildi. Kasım ayında da yolcusu bulunmayan bir Boing 747, iki mürettebatıyla yanlış havalimanına inmişti.

Southwest Havayolları, Taney County Havalimanı'na personel göndererek yolcuların bagaj işlemlerini ve transferlerini gerçekleştirdi. 

YOLCU UÇAĞI YANLIŞ MEYDANA İNDİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

ABD'nin THY'si ~ 10 yıl önce
Southwest'te Amerika'nin THYsi gibi. Hep vukuat hep vukuat. Allah'a emanet. Bunlarin banka hesaplarida THY gibi Bank Asya'dami acaba :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
camaroth ~ 10 yıl önce
bu olay türkiyede olsa yer yerinden oynardı kesin temel kotil yaptı derlerdi.. şimdi amerikada oldu hiç eleştiri yok minnoşlar nerdesiniz..alın size bir haber daha eskidir ancak araştırın hemen karşısınıza çıkar yahooda. 4-5 yıl önce northwest havayolu şirketinin Airbus 320 uçağı ineceği şehri geçiyor devam ediyor, her iki pilotta kokpitte acil durum falan yok. hostes kokpitin kapısını çalıyor captanlara soruyor ne zaman ineceğiz git git bitmiyor diyor pilotlar ayıkıyorlar.geri dönüyorlar. her iki pilotu federal polis karşılıyor ve alkol testi sorgulama ardından geçerli mantıklı bir sebep yok neden ineceğin havaalanına inmezsin yolda devam edersin. pilotların verdiği ifade ipada takıldık, sohbete daldık diye ifade verdiler. sonuçta federal havacılık dairesi pilotların lisansını iptal etti..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mustafa ~ 10 yıl önce
Abc rumuzlu arkadaş olayı çok iyi anlatmışsın.Bu gidişlede havacılık Türkiyede zor gelişir.Daha bizimkiler sivil kökenlimi yoksa asker kökenlilermi daha süper pilot kavgası yapıyorlar.Daha havacılık kültürüde yerinde sayıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 10 yıl önce
Thy inse en az 50 yorum olurdu hani nerdesiniz bunada yazın !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hülooooğğğ ~ 10 yıl önce
burdayıs hacı bi yere gitmedik
Hayırdır ~ 10 yıl önce
Bu arkadaşları hemen THY'ye alalım, hem İngilizce biliyorlar, hem yabancılar, hem işsizler; ABD'ye de kaçamazlar. Kaşıntı geçti mi?
Abc ~ 10 yıl önce
Biz dünya'nın kültür başkenti İstanbul'da inecek meydan bulamıyoruz, adamların her 10 km' de bir meydanı var meydanları karıştırıyorlar. Neymiş Türkiye'de havacılık gelişmiş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
normal ~ 10 yıl önce
11 km neki? sasirtmadi hic.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000