26 Şubat 2012, Pazar 16:15:30

FRANKFURT HAVALİMANI'NDA GREV SANCISI BİTMİYOR...

Önümüzdeki hafta Frankfurt Havalimanı'nı kullanacak yolcuları yine uçuş iptalleri ve uzun kuyruklar bekliyor...
  • şu sendika ve sendika ağaları dünyanın her yerinde varlar ne bitmezler hep ama zarar vermek için uğraşıyorlar benim isteklerimolacak işde o kadar diye ama yavaş yavaş bunların da işi bitecek işçiden haklarını savunmak için kesilen ücretler ile geziler yaparlar tatillere çıkarlar ev araba arsa alırlar bunların hepsini gördük yaşadık türkiyede bir sürü sendika ağaları vardı hala da vardır bir tanesinin vilları çıktı arsaları çıktı mahkeme sormuş sen bunları nasıl aldın sendika başkanıyım maaşım var iyi güzel de 30 yıl başkan olsan yine bunların almak mümkün değil cevap veremedi işde bunlar böyledir..
  • yeter artık!!! ben nisanda frankfurt havalimanına gidiooruuum, hiçbi sıkıntı yaşamak istemioruum.. sevgiler....
Uçuş Kontrolörleri Sendikası (GdF) tarafından yapılan açıklamada, ücret artışı ve çalışma şartlarının iyileştirilmesi amacıyla yürütülen toplu sözleşme görüşmelerinde başarı sağlanamaması sebebiyle gelecek hafta da uzun süreli bir greve gidileceği bildirildi. Açıklamaya göre grev bugün yerel saatle 21: 00'de başlayacak ve 1 Mart Perşembe günü saat 05: 00'e kadar devam edecek. 
 
Almanya'nın en büyük havaalanı olan Frankfurt havalimanında yer işletmeleri hizmetini veren Fraport şirketiyse yeni grevi "fazlasıyla gereksiz ve anlaşılmaz" olarak niteledi. Şirket çok daha uzun süreli grevlere de hazırlıklı olduklarını ve bunun gerçekleşmesi halinde havaalanı trafiğini ayakta tutabilecek durumda olduklarını vurguladı. Şimdiye kadar yapılan grevlere rağmen uçuşların yüzde 80'i gerçekleştirilmiş, uluslararası uçuşlar ise herhangi bir aksaklık yaşanmadan yapılmıştı. Fraport önümüzdeki günlerde de benzer bir tablo beklediklerini açıkladı. 
 
Greve giden yaklaşık 200 yer görevlisi, uçakların park pozisyonuna getirilmesini de kapsayan ve sorun yaşanması halinde havaalanı trafiğini kabusa çevirebilecek kilit bir pozisyonda çalışıyor. Yer görevlileri geçtiğimiz haftalarda toplam 5 gün greve gitmiş, bu süre zarfında Frankfurt havaalanında bin 200 iniş ve kalkış iptal edilmişti. Fraport'un görüşme teklifi sebebiyle grev planlanandan önce sona erdirilmişti. (Son Dakika)
FRANKFURT HAVALİMANI'NDA GREV SANCISI BİTMİYOR...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
şu sendika ve sendika ağaları dünyanın her yerinde varlar ne bitmezler hep ama zarar vermek için uğraşıyorlar benim isteklerimolacak işde o kadar diye ama yavaş yavaş bunların da işi bitecek işçiden haklarını savunmak için kesilen ücretler ile geziler yaparlar tatillere çıkarlar ev araba arsa alırlar bunların hepsini gördük yaşadık türkiyede bir sürü sendika ağaları vardı hala da vardır bir tanesinin vilları çıktı arsaları çıktı mahkeme sormuş sen bunları nasıl aldın sendika başkanıyım maaşım var iyi güzel de 30 yıl başkan olsan yine bunların almak mümkün değil cevap veremedi işde bunlar böyledir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
yeter artık!!! ben nisanda frankfurt havalimanına gidiooruuum, hiçbi sıkıntı yaşamak istemioruum.. sevgiler....

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000