09 Mayıs 2018, Çarşamba 13:14:09

TAV'ın Antalya ortaklığı resmileşti!

Antalya Havalimanı'nın ortaklarından IC Holding, hisselerini resmen TAV'a devretti.
  • İnş ayt işletmesinin tamamını da alır.diğer havalimanı isletmelerinede örnek olur
  • Yıllardır icf personeliyim..maaşlar konusunda bu şirkette inanılmaz haksızlıklar yapıldı..halen devam ediyor..aynı işi yapan personeller arasında ciddi farklar var. 5..6 çesit maaş ücretleri mevcut..maaşlar arasi farklardan dolayı neredyse tüm personel memnuniyetsiz.motivasyonumuz son derece düşük..başımızdakilerin umrunda bile degiliz..umarım yeni TAV yönetimimiz bu konuya el atar..Personel olarak ilk beklentimiz budur..AYT ye yeni işletmenin hayırlı olmasını diliyorum.
  • Bir gün her liman TAV’lı olacak galiba
  • ee desenize bir "diyen gitti" vakası daha..
  • Hayırlı olması dileklerimizle birlikte , orijinal ve innovatif aksiyonlar ile destinasyon kapasitesinin arttırılması birincil hedefimizdir. Daha çok trafik, daha çok yatırım ve daha fazla iş potansiyeli olan bir lokasyon . Allah bizleri utandırmaz inşallah.

Antalya Havalimanı'nın ortaklarından IC Holding, hisselerini resmen TAV'a devretti.

Fraport ile birlikte Antalya Havalimanı'nın işletmesini yürüten IC Holding, yüzde 50 olan hissesinin tamamını geçtiğimiz Şubat ayında TAV'a devretmişti. Söz konusu devir, dün yapılan yönetim kurulu toplantısıyla resmileşti. Buna göre; TAV Havalimanları Holding, Antalya Havalimanı'nın yüzde 50 ortağı olarak Fraport ile birlikte eşit paya ve kontrol hakkına sahip olacak.

TAV Holding, böylece Antalya Havalimanı'ndaki faaliyetlerine bugün itibariyle resmi olarak başlayacak.

©AirportHaber

 

TAV'ın Antalya ortaklığı resmileşti!

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Çalışan ~ 6 yıl önce
İnş ayt işletmesinin tamamını da alır.diğer havalimanı isletmelerinede örnek olur

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt icf persoenli ~ 6 yıl önce
Yıllardır icf personeliyim..maaşlar konusunda bu şirkette inanılmaz haksızlıklar yapıldı..halen devam ediyor..aynı işi yapan personeller arasında ciddi farklar var. 5..6 çesit maaş ücretleri mevcut..maaşlar arasi farklardan dolayı neredyse tüm personel memnuniyetsiz.motivasyonumuz son derece düşük..başımızdakilerin umrunda bile degiliz..umarım yeni TAV yönetimimiz bu konuya el atar..Personel olarak ilk beklentimiz budur..AYT ye yeni işletmenin hayırlı olmasını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt icf li ~ 6 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum..Her kim yazmışsa sonuna kadar doğru.Bende konuyla ilgili bir örnek vereyim.Bende yıllardır kadrolu personelim.Her yıl yazin sezonluk arkadaşlarımız geliyor.Iş bilgisi sıfır arkadaşlar ..işi biz öğretiyoruz ama maalesef maaşları bizden fazla..Kıdem diye bişe yok..Bazı arkadaşlar vergi diliminden dolayı işe yeni başlayanlardan bile düşük maaş almakta..Umarım yeni yönetim ilk bu sorunumuza el atar..Hayırlı olsun
Helal size ~ 6 yıl önce
Kimleri kastettiğimi herkesin anlayacağı , başını kuma gömüp ay sonunda sadece kendi alacağı maaşı düşünen ve personelin gram umrunda olmadığı emekli! bazı müdürler! değişmedikçe bu düzen de değişmez.
Tav-F ~ 6 yıl önce
Bir gün her liman TAV’lı olacak galiba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
etti mi 2 ~ 6 yıl önce
ee desenize bir "diyen gitti" vakası daha..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLEN ~ 6 yıl önce
Hayırlı olması dileklerimizle birlikte , orijinal ve innovatif aksiyonlar ile destinasyon kapasitesinin arttırılması birincil hedefimizdir. Daha çok trafik, daha çok yatırım ve daha fazla iş potansiyeli olan bir lokasyon . Allah bizleri utandırmaz inşallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hocam ~ 6 yıl önce
Bu nasıl bir devrik cümledir ya. Öss Türkçe'de, 10 net bile yapamamışsındır.
Bilen ~ 6 yıl önce
senin TAV dan olmadığın kesin. TAV da herkes düzgün Türkçe kullanır veya kullanmaya çalışır. Sen TAV geliyor diye yalakalık yapmaya çalışan google tercümeden daha kötü Türkçesi olan bir vatandaşsın.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000