21 Aralık 2014, Pazar 16:13:18

FREEBIRD YENİ UÇAK ALIYOR

Freebird Havayolları filosuna yeniş bir uçak dahil ediyor.
  • Guzal
  • ♡♡♡
  • Canbora ve Çetin Kaptanlarımızı seversiniz veya sevmezsiniz, ancak adam kayırma iddiaları ile anca kendinizi aşağılarsınız. Alınan personelin kariyeri bellidir. Bu adam o şirkete F/O olmaya layık değil dediğiniz insanların isimlerini verin de biz de bilelim. Şirket f-16 klübü değil. Hava kuvvetlerinde en çok f-16 pilotu var. Şirkette f-4/5/16, ulaştırma, döner kanat vs. her tipten asker pilot var. Sivil kaynaklı arkadaşlarımız da tüm testlerden aynı şartlardan geçip giriyorlar. Utkan Kaptanım da delikanlı adamdır. Yeri gelince benden daha asker adamdır. Sivil havacılığın da sahip olduğu en kaliteli pilotlardandır. Girmek isteyen girer çalışır bileğinin hakkıyla, girmek istemeyen ve beğenmeyenlerin de klavye başında ömrünü çürütmesine gerek yok. Saygılar.
  • Utkan'a F16 cı olmuş yazan her kimse cep numaramı da bulup ararsa adam gibi konuşuruz. Plilotaj mezunları beni tanır lafı insanın suratına söylerim arkasından konuşmam. Biz yeri gelince F16 , yeri gelince Boeing yerinde de Airbus cı oluruz, biz bu adabı öğrendik ve adam kayirmadik. Hak eden ettiği yeri bulur, herkes yerinde mutlu olsun emniyetli ucsun, dedikodu yapmasın. ....
  • Bu şirket adam olmaz . Torpille adam kayıran ve başarılı gençlerin önünü kesen baş pilot Çetin Yazıcı 'yı ordudan tanırım . Bir de yan odasında bulunan bir eleman daha var Canbora . İkisi de yılsonu itibari ile görevlerinden ayrılıyorlar . Herhade çok kul hakkı yemekten olsa gerek bilemeyiz ama , bu ego yüklü insanların bırakın başpilot ve uçuş işletme konumunda bulunmalarını , uçağın yakınına bile uğramaları bence sakıncalı . Valla Çetin im ne diyim Canbora ile sahilde bira içersiniz artık . Geçmiş olsun .Bu şirket bize şunu gösteriyor ki , asker olmakla ciddi ve disiplinli olunmuyormuş !!! Saygılar ...
  • Elbette yazan arkadasin babasi pilot idi sanirim ama hangi pilot oldugu bilinmiyor
  • Ciddiyet ve kurumsallık arayan freebirde gitmesin çok pişman olur . Haa 1000 saat sıkar dişimi tk ya kaçarım dersen git gir 320 sim e . Tek motor ils , keskin dönüş gibi şeyleri hakkıyla yapıp , neden elendim dersen beni hatırla ;)
  • Temindar abi halen uçuyor. Ben öyle biliyorum. Ayrıca diger hocalarda iyi insanlar. Y Ne ayrıca f16 cılar çılgın adamlar. Adam fcom u yutmuş, e bilet zaten var, üstüne gereksiz bilgiler denen şeyleri de ögrenmiş. Birde uçak mühendisi:) ben ne diyebilirimki ona. Kaptanların diyecek şeyleri çoktur belki diger herkes saygı duymalı çogu asker pilota. Belkide tüm askerlere. Deseler çift tip alacaksın eminim üstesinden gelirler.
  • Sizin bir türlü hazmedemediğiniz o F-16 pilotlarının hepsi Hv.K lerinden cımbızla seçilmiş ve bileklerinin hakkıyla o şirkete girmiş - ellerinin tersiyle TK'yı ittirmiş astronot çocuklardır . Şu anda onlar o şirketin belkemiği sadece ---Sabredin 5 sene sonra görün bakın Freebird nerelere gelicek...
  • "Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar umursamazlar" demiş üstad... Emniyetli uçuşlar;)

Gözen Holding'e bağlı Freebird Havayolları, filosunu güçlendiriyor. Şirket yeni alacağı uçak ile birlikte filodaki uçak sayısını 9'a çıkaracak.

A320 tipi bir uçağı filosuna dahil etme kararı alan Freebird, bu uçak ile birlikte filosunu 9'a çıkarmış olacak

2007 çıkışlı A320 daha önce Japonya'nın Starflyer şirketinde uçmuş ve daha sonra da Lufthansa Technic'e geçmişti. Söz konusu uçak Bulgaristan'ın Sofya kentinde Lufthansa hangarlarında Freebird için hazırlanıyor.

©AirportHaber

FREEBIRD YENİ UÇAK ALIYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (38)

Hayatım ~ 6 yıl önce
Guzal

Yanıtla

Kalan karakter 1000
♡♡♡ ~ 6 yıl önce
♡♡♡

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şaka mısınız? ~ 9 yıl önce
Canbora ve Çetin Kaptanlarımızı seversiniz veya sevmezsiniz, ancak adam kayırma iddiaları ile anca kendinizi aşağılarsınız. Alınan personelin kariyeri bellidir. Bu adam o şirkete F/O olmaya layık değil dediğiniz insanların isimlerini verin de biz de bilelim. Şirket f-16 klübü değil. Hava kuvvetlerinde en çok f-16 pilotu var. Şirkette f-4/5/16, ulaştırma, döner kanat vs. her tipten asker pilot var. Sivil kaynaklı arkadaşlarımız da tüm testlerden aynı şartlardan geçip giriyorlar. Utkan Kaptanım da delikanlı adamdır. Yeri gelince benden daha asker adamdır. Sivil havacılığın da sahip olduğu en kaliteli pilotlardandır. Girmek isteyen girer çalışır bileğinin hakkıyla, girmek istemeyen ve beğenmeyenlerin de klavye başında ömrünü çürütmesine gerek yok. Saygılar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
utkan ~ 9 yıl önce
Utkan'a F16 cı olmuş yazan her kimse cep numaramı da bulup ararsa adam gibi konuşuruz. Plilotaj mezunları beni tanır lafı insanın suratına söylerim arkasından konuşmam. Biz yeri gelince F16 , yeri gelince Boeing yerinde de Airbus cı oluruz, biz bu adabı öğrendik ve adam kayirmadik. Hak eden ettiği yeri bulur, herkes yerinde mutlu olsun emniyetli ucsun, dedikodu yapmasın. ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kul Hakkı ~ 9 yıl önce
Bu şirket adam olmaz . Torpille adam kayıran ve başarılı gençlerin önünü kesen baş pilot Çetin Yazıcı 'yı ordudan tanırım . Bir de yan odasında bulunan bir eleman daha var Canbora . İkisi de yılsonu itibari ile görevlerinden ayrılıyorlar . Herhade çok kul hakkı yemekten olsa gerek bilemeyiz ama , bu ego yüklü insanların bırakın başpilot ve uçuş işletme konumunda bulunmalarını , uçağın yakınına bile uğramaları bence sakıncalı . Valla Çetin im ne diyim Canbora ile sahilde bira içersiniz artık . Geçmiş olsun .Bu şirket bize şunu gösteriyor ki , asker olmakla ciddi ve disiplinli olunmuyormuş !!! Saygılar ...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Elbette ~ 9 yıl önce
Elbette yazan arkadasin babasi pilot idi sanirim ama hangi pilot oldugu bilinmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Ciddiyet ve kurumsallık arayan freebirde gitmesin çok pişman olur . Haa 1000 saat sıkar dişimi tk ya kaçarım dersen git gir 320 sim e . Tek motor ils , keskin dönüş gibi şeyleri hakkıyla yapıp , neden elendim dersen beni hatırla ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Temindar ~ 9 yıl önce
Temindar abi halen uçuyor. Ben öyle biliyorum. Ayrıca diger hocalarda iyi insanlar. Y Ne ayrıca f16 cılar çılgın adamlar. Adam fcom u yutmuş, e bilet zaten var, üstüne gereksiz bilgiler denen şeyleri de ögrenmiş. Birde uçak mühendisi:) ben ne diyebilirimki ona. Kaptanların diyecek şeyleri çoktur belki diger herkes saygı duymalı çogu asker pilota. Belkide tüm askerlere. Deseler çift tip alacaksın eminim üstesinden gelirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Sizin bir türlü hazmedemediğiniz o F-16 pilotlarının hepsi Hv.K lerinden cımbızla seçilmiş ve bileklerinin hakkıyla o şirkete girmiş - ellerinin tersiyle TK'yı ittirmiş astronot çocuklardır . Şu anda onlar o şirketin belkemiği sadece ---Sabredin 5 sene sonra görün bakın Freebird nerelere gelicek...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
elbette ~ 9 yıl önce
şirketleri bir yere pilotlar değil, ticaret departmanı ve stratejik kararlar alabilen yönetimler getirir. yine dev aynasında takılı kalmış birileri..
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
"Zayıf insanlar intikam alır, güçlü insanlar affeder, zeki insanlar umursamazlar" demiş üstad... Emniyetli uçuşlar;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000