06 Ağustos 2013, Salı 13:17:28

İLK UÇUŞTA YER KALMADI

Bursa-Kuveyt arası doğrudan uçak seferleri yarın başlıyor. Freebird Havayolları tarafından yapılacak ilk uçuş, 180 kişilik uçakla yüzde 100 dolulukla başlayacak.
  • Bu seferlerin gereksiz olduğunu sananlar var.(Bursa'yı tanımayanlar) Bursa'yı bilseniz bu çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.
  • Dubai ye de isteriz
  • Arapların BURSA şehrimizi,Doğası,onLarın Hasret kaldığı Yeşilliği ve Uludağı, Yalovada bulunan Kaynak suLarı için çok Sevdiklerini,Tercih ettiklerini ve bir çok Türk'ten daha çok bu şehrimiz hakkında bilgileri olduğunu söyliyebilirim. O yüzden bu uçuşLar bence devam edecek,hemde Tam kapasite ile ve sefer sayılarını arttırmak zorunda kalacaktır bu Havayolu şirketi;Yani KUVEYT'te Yaşayan bir işletmeci olarak bunu söylüyorum,çünkü bize Bursayı Çok soruyorlar. Burdan O Havayolu şirketine Naçizane bir Bir Tavsiyem;LÜTFEN Arapça Lisanını bilen arkadaşlarla bu işi Yapınız;Çünkü Arapça lisanı ile Yapılan Hizmet burdakiler için Çok önemli bir Unsurdur;Buralara ilk geldiğimiz dönemlerde,bizlerde nasılsa burada herkes ingilizce biliyor ve bizlerde kendimizi Rahat ifade ederiz diye düşünmüştük Ama Kazın ayağı böyle değilmiş;Mecburende olsa Arapçayı öğrenmek Zorunda kaldık ve Bu durumdan sizler Kazançlı Çıkacaksınız...HAVAYOLU ŞİRKETİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.(Saygılar)
  • Bursada bir kamu kurumunda çalışıyorum.Yaklaşık 3 ay öne Kuveytliler Bursa Merkez Nilüfer İlçesindeki Bir siteden 350 adet daire satın aldılar ve dahada talep olduğunu söylediler, Bence bu uçuşların bu ve bunun gibi etkenler göz önünde bulundurursak artabileceğini düşünüyorum..
  • Maksimum altı uçuş sonra o seferler sona erer. Bu hat için dizibilite ve pazar araştırması bile yapmaya değmez. Bedeli zamanlarda charter uçulabilir.
  • Hayırlı olsun. Bursa havayollarini yeniden kurmak yerine Freebird gibi sirketler ile isbirligine gidilseydi Bursa icin daha hayirli olurdu.Freebird havayollarini ve yapilan calismalari kutluyorum.
  • cok sevindim bursa gibi bir büyuksehir icin cok iyi olmus.ümit ederumki ileride bursa base olarak ucuslar baslar.
  • TEBRİKLER FREE BİRD SİZE BU YAKIŞIR,BU GÜNLERE GETİREBİLEN YÖNETİCİLERE TEBRİKLER,ÖZELLİKLE İZZET TÜKENMEZ BEYE BÜYÜK ALKIŞLAR KAZSIZ BELASIZ HAYIRLI UÇUŞLAR CATERİNG MUSTAFA
  • HAYIRLI OLSUN BURSA İÇİN.

Bursa Valiliği'nin geçtiğimiz ay Kuveyt Aile Fuarı'nda yaptığı görüşmeler sonucu Yenişehir- Kuveyt arası doğrudan uçak seferleri için takvimi belirledi. Freebird Havayolları tarafından gerçekleştirilecek seferlerin ilki 7 Ağustos Çarşamba günü başlıyor. Bursa Valisi Şahabettin Harput, 18- 23 Temmuz tarihleri arasındaki fuarda sözlü olarak mutabakata vardıklarını hatırlatarak, "Yapılan görüşmelerin meyvelerini toplamaya başlıyoruz. Seferler sayesindeki Arap misafirlerin önündeki ulaşım engeli ortadan kalkacak. İlk seferin özellikle ramazan bayramı öncesine denk geliyor olması ise bizim için çok daha güzel. Özellikle arife günü gerçekleşecek olan sefer, Arap turistlerin bayramı Bursa'da geçirmeleri için itici güç oldu. Dileriz ilkinde olduğu gibi diğer seferlerde de yine yüzde 100 doluluk sağlanır ve Bursa'ya sunulan bu faydalı hizmet sürdürülebilir bir katkıya dönüşür" dedi.

"SEFERLERİ TALEPLER BELİRLEYECEK"

Arap turizmi için büyük önem taşıyan doğrudan uçuşların ilk etapta ağustos ve eylül aylarını kapsayacak şekilde gerçekleşmesi planlandığını kaydeden Harput, “Gelen talebe göre uçuş takvimi kış sezonu için yeniden şekillenecek. Yenişehir- Kuveyt arası seferlerin ilki arife gecesi 00.20'de Kuveyt çıkışlı olarak başlayacak. Bunu eylül ayı sonuna kadar her hafta iki sefer izleyecek. Salı günleri saat 20.00'de Yenişehir'den kalkacak uçağın karşılığı ise çarşamba günleri yine saat 00.20'de Kuveyt çıkışlı olacak. Yaz sezonu boyunca Kuveyt'ten Bursa'ya 9 uçak iniş yapacak” diye konuştu.

İLK UÇUŞTA YER KALMADI

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Bursa'yi bilmeyen ~ 11 yıl önce
Bu seferlerin gereksiz olduğunu sananlar var.(Bursa'yı tanımayanlar) Bursa'yı bilseniz bu çalışmanın ne kadar önemli olduğunu anlarsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Dubai ye de isteriz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ARABİC Men ~ 11 yıl önce
Arapların BURSA şehrimizi,Doğası,onLarın Hasret kaldığı Yeşilliği ve Uludağı, Yalovada bulunan Kaynak suLarı için çok Sevdiklerini,Tercih ettiklerini ve bir çok Türk'ten daha çok bu şehrimiz hakkında bilgileri olduğunu söyliyebilirim. O yüzden bu uçuşLar bence devam edecek,hemde Tam kapasite ile ve sefer sayılarını arttırmak zorunda kalacaktır bu Havayolu şirketi;Yani KUVEYT'te Yaşayan bir işletmeci olarak bunu söylüyorum,çünkü bize Bursayı Çok soruyorlar. Burdan O Havayolu şirketine Naçizane bir Bir Tavsiyem;LÜTFEN Arapça Lisanını bilen arkadaşlarla bu işi Yapınız;Çünkü Arapça lisanı ile Yapılan Hizmet burdakiler için Çok önemli bir Unsurdur;Buralara ilk geldiğimiz dönemlerde,bizlerde nasılsa burada herkes ingilizce biliyor ve bizlerde kendimizi Rahat ifade ederiz diye düşünmüştük Ama Kazın ayağı böyle değilmiş;Mecburende olsa Arapçayı öğrenmek Zorunda kaldık ve Bu durumdan sizler Kazançlı Çıkacaksınız...HAVAYOLU ŞİRKETİNE BAŞARILAR DİLİYORUM.(Saygılar)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bursa 777 ~ 11 yıl önce
Bursada bir kamu kurumunda çalışıyorum.Yaklaşık 3 ay öne Kuveytliler Bursa Merkez Nilüfer İlçesindeki Bir siteden 350 adet daire satın aldılar ve dahada talep olduğunu söylediler, Bence bu uçuşların bu ve bunun gibi etkenler göz önünde bulundurursak artabileceğini düşünüyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 11 yıl önce
Maksimum altı uçuş sonra o seferler sona erer. Bu hat için dizibilite ve pazar araştırması bile yapmaya değmez. Bedeli zamanlarda charter uçulabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BHY ye ye ~ 11 yıl önce
Hayırlı olsun. Bursa havayollarini yeniden kurmak yerine Freebird gibi sirketler ile isbirligine gidilseydi Bursa icin daha hayirli olurdu.Freebird havayollarini ve yapilan calismalari kutluyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 11 yıl önce
cok sevindim bursa gibi bir büyuksehir icin cok iyi olmus.ümit ederumki ileride bursa base olarak ucuslar baslar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
emekli ~ 11 yıl önce
TEBRİKLER FREE BİRD SİZE BU YAKIŞIR,BU GÜNLERE GETİREBİLEN YÖNETİCİLERE TEBRİKLER,ÖZELLİKLE İZZET TÜKENMEZ BEYE BÜYÜK ALKIŞLAR KAZSIZ BELASIZ HAYIRLI UÇUŞLAR CATERİNG MUSTAFA

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BURSA ~ 11 yıl önce
HAYIRLI OLSUN BURSA İÇİN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000