30 Haziran 2015, Salı 19:27:23

Lufthansa 25'er bin Euro tazminat ödeyecek

Fransa'nın güneyinde Mart ayında yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından düşürülen Alman havayolu şirketi Lufthansa'ya ait Germanwings uçağında hayatını kaybedenlerin yakınlarına kişi başı 25 bin avro tazminat ödeneceği iddia edildi.
  • almanlar cimridir " daha dun iki kurus verdim bugunde uc kurus istiyosun, yediniz bitirdiniz beni'
  • Komik bir rakam!!!
  • Böyle rakamlar telaffuz edilerek insan haysiyeti zedeleniyor,yüklü bir tazminat ve cezai takibat ancak vicdanlari biraz rahatlatir.
  • Böyle Tazminat mi olur ??? Yeminle insan degeri kalmamis bu almanlarda...Bütün hatayi kaptirin yardimci pilota ondan sonra ucuza kurtulma planlar yapin ey gidi lufthansa eyy..
  • iki sıfır unutmuşlar.
  • Günümüzde bir insan'nın değeri bu mu?
  • Lufthansadaki calisan arkadaslarimin hepsi bu kazanin pilot yüzünden oldugunu kabul etmiyor uyanik Carsten Spohr ucuza kapatacak
  • Bu kadar ucuz mu hayatlar... Uyanık almanlar... Hem kendi hataları hem de ucuza kapatacaklar... Tosla bakalım adam başı 1 milyon euro...
  • Dalga geçiyor herhalde bu miktar ile Lufthansa/ Germanwings
  • Herseyi adamin üstüne yikdilar!!! Yazik

Almanya medyasında çıkan haberlere göre, Lufthansa şirketi Germanwings kazasında hayatını kaybedenlerin yakınlarına kişi başı 25 bin avro tazminat ödeyecek.

Alman Haber Ajansı (DPA), ölen 15 kişinin ailesini temsil eden avukat Christof Wellens'in, böyle bir teklifin uygun olmadığını ve tahmin ettiği kadarıyla hiçbir ailenin bu teklifi kabul etmeyeceğini bildirdiğini aktardı.

Germanwings'e ait Airbus A320 tipi yolcu uçağı, 24 Mart'ta Barcelona-Düsseldorf seferini yaparken Fransa'nın güneyinde düşmüştü. Uçakta görevli 6 mürettebat ve 144 yolcudan kurtulan olmamıştı. Kara kutudan çıkan ses kayıtları uçağın yardımcı pilot Andreas Lubitz tarafından kasıtlı olarak düşürüldüğünü ortaya çıkarmıştı.

Lufthansa 25'er bin Euro tazminat ödeyecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

german chiko ~ 9 yıl önce
almanlar cimridir " daha dun iki kurus verdim bugunde uc kurus istiyosun, yediniz bitirdiniz beni'

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hakan ~ 9 yıl önce
Komik bir rakam!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Realist ~ 9 yıl önce
Böyle rakamlar telaffuz edilerek insan haysiyeti zedeleniyor,yüklü bir tazminat ve cezai takibat ancak vicdanlari biraz rahatlatir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DUS ~ 9 yıl önce
Böyle Tazminat mi olur ??? Yeminle insan degeri kalmamis bu almanlarda...Bütün hatayi kaptirin yardimci pilota ondan sonra ucuza kurtulma planlar yapin ey gidi lufthansa eyy..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
25bin mi ~ 9 yıl önce
iki sıfır unutmuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
S.B. ~ 9 yıl önce
Günümüzde bir insan'nın değeri bu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
lh crew ~ 9 yıl önce
Lufthansadaki calisan arkadaslarimin hepsi bu kazanin pilot yüzünden oldugunu kabul etmiyor uyanik Carsten Spohr ucuza kapatacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yok ya ~ 9 yıl önce
Bu kadar ucuz mu hayatlar... Uyanık almanlar... Hem kendi hataları hem de ucuza kapatacaklar... Tosla bakalım adam başı 1 milyon euro...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Celal CEO ~ 9 yıl önce
Dalga geçiyor herhalde bu miktar ile Lufthansa/ Germanwings

Yanıtla

Kalan karakter 1000
!!! ~ 9 yıl önce
Herseyi adamin üstüne yikdilar!!! Yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000