27 Ağustos 2021, Cuma 11:04:27

80 binden fazla yolcu THY ekiplerini değerlendirdi

Türk Hava Yolları yolcu tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında kabin ekibinden memnuniyet oranı yüzde 89 olarak açıklandı.
  • şefler gitsinler yerine memur verilsin!!! ne lan bu memurlar heryerde çalışıyor paşalar servis bitince git istirahate yok meyve keyfi yok kahve ile sohbet!!! biz enayimiyiz
  • Ya arkadaşlar allah aşkına şurada laf sokup duruyoruz birbirimize. Şu şirkette hata kabul etmeyen topun ağzında 2 bölüm var kokpit ve kabin. Diğer personel birbirini idare eder bir sürü aksaklık olur üstünü kolayca kapatırlar. Bizim öyle bir şansımız yok. İş zaten ağır çalışma şartları zor dakikalarla çalışılır. Zaman birlik olma zamanı
  • Gözlerimiz avrupa uçuşlarındaki uçan şelfleri arıyor..
  • Kabinin aldığı maaşı doktor almıyor tek yaptıkları tea or coffee, otobüste ki muavinden tek farkı uçakta gitmeleri yani hatta muavin bile daha çok iş yapıyor en azından şehirler arası terminal de durunca otobüsü yıkıyorlar , hostesler de anca story atsın. Bende en güzel çözüm hostes maaşları 2999 tl olsun bakalım kim severek yapıyor bu mesleği.
  • En çok ağlayan kabinci bile ocakta ortalamaya vurunca 20 bin tl alacak.masallah guzel kazanç.yol.yati ikramiye vs git kalemlerini ortalamaya vurun yazin birazcık vesaretiniz varsa.
  • Allahtan ingilterede dogdum ve buyudum, maasimi duysaniz agziniz acik kalir. Turkiye kac maas aldigini okuyunca nekadar sansli oldugumu fark ediyorum! Slavery is back, Uzgunum cogunuzun adina.
  • Goruluyor ki bos konusma konusunda cok basarilisiniz km ler.Boyle bir kitleye neden parasinı versin ki bu isveren.Hakkinizi aramak adina yaptiginiz yorumlar dahi sacma ucuşlarda dinliyoruz(konusmaya cesareti olan 20 kisiden 1inden dinliyoruz tabi) Paraları tum dunyadan dolarla toplayip calisanına tl veren onu da vermeyen,karliliğina bir de kargo eklenen,eski doluluk oranlarini yakalamis şirketin yöneticileri hakkimizi verin,cünku helal etmiyoruz.
  • 1 kabin memuru 3 aya yetisiyor. Aci ama gercek.
  • Kabin kokpit ayrilmalidir.
  • Yol parasını yarı yarıya kes, pazar mesaisini kes, oda hapsine gönder harcırah kes, maaştan 35% kes. Ben de tebrik ederim böyle çalışanı ne yalan söyleyeyim. Otoparkta yer yok yer. 78 saat altı uçan görmedim.

Türk Hava Yolları (THY) yolcuları tarafından yapılan değerlendirmeler sonrasında kabin ekibinden memnuniyet oranı yüzde 89 olarak açıklandı.

THY Genel Müdürü Bilal Ekşi, yolcuların Temmuz ayındaki değerlendirme sonuçlarını duyurdu. Uçak içi ekranlar vasıtasıyla yapılan değerlendirmelere toplam 81 bin 615 yolcu katılırken bu kişilerden 3 bin 310'unun business class yolcuları olduğu belirtildi.

Ekşi, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Biz size hizmet etmeyi seviyoruz. Temmuz ayında, uçak içi (IFE) ekranlarımız vasıtası ile yaptığımız ankette  Kabin ekibimizden genel memnuniyet %89 olarak ölçülmüştür. Tebrikler. Bizi tercih eden yolcularımıza ve ekiplerimize teşekkür ederiz."

80 binden fazla yolcu THY ekiplerini değerlendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (107)

km ~ 3 yıl önce
şefler gitsinler yerine memur verilsin!!! ne lan bu memurlar heryerde çalışıyor paşalar servis bitince git istirahate yok meyve keyfi yok kahve ile sohbet!!! biz enayimiyiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıdemli 1 numara ~ 3 yıl önce
Ya arkadaşlar allah aşkına şurada laf sokup duruyoruz birbirimize. Şu şirkette hata kabul etmeyen topun ağzında 2 bölüm var kokpit ve kabin. Diğer personel birbirini idare eder bir sürü aksaklık olur üstünü kolayca kapatırlar. Bizim öyle bir şansımız yok. İş zaten ağır çalışma şartları zor dakikalarla çalışılır. Zaman birlik olma zamanı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BCBC ~ 3 yıl önce
Gözlerimiz avrupa uçuşlarındaki uçan şelfleri arıyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
O kadar maaş alıyorlar olsun o kadar ~ 3 yıl önce
Kabinin aldığı maaşı doktor almıyor tek yaptıkları tea or coffee, otobüste ki muavinden tek farkı uçakta gitmeleri yani hatta muavin bile daha çok iş yapıyor en azından şehirler arası terminal de durunca otobüsü yıkıyorlar , hostesler de anca story atsın. Bende en güzel çözüm hostes maaşları 2999 tl olsun bakalım kim severek yapıyor bu mesleği.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ariff ~ 3 yıl önce
En çok ağlayan kabinci bile ocakta ortalamaya vurunca 20 bin tl alacak.masallah guzel kazanç.yol.yati ikramiye vs git kalemlerini ortalamaya vurun yazin birazcık vesaretiniz varsa.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hay ağzın bal yesin ~ 3 yıl önce
Keşke öyle olsa cahil arff, ama yarısı bilr etmez
20000TL ~ 3 yıl önce
20.000 tl yi euroya vurduğunuzda yaklaşık 1950 eur oluyor. Avrupa asgari ücretinin biraz üzerinde. 3000 tl alanlar ne yapsın diyeceksiniz ama onlar açlık sınırının bile altında yaşıyor, yaşamak denirse. Türkiye'de temel ihtiyaç maddelerinin de artık euro üzerinden fiyatlandırıldığını göz önüne alacak olursak el insaf diyorum. Şu anda bırakın 20.000tl yi, maaş 80.000 tl bile olsa yaşanmaz. 20.000 eskinin 3000-4000 tl si gibi bir şey.
Km ~ 3 yıl önce
Yahu işiniz gücünüz yalan dolan.3 yıllık çalışmanın bu ay aldığım para 6.5 dan az.sen ne iş yapıyorsun da benden fazla kazanıyorsun.hemde emekliliğine kadar çalışacaksın.gel yer degiselim benim yaptığım işi yap bu paraya da görelim.ha şimdi diyeceksin "yapma ozaman".şirkete başladığımda bu parayı onerseler zaten girmezdim
Ama yetmiyor ne bro ~ 3 yıl önce
Valla yetmiyor. İnan yetmiyor....
kabinci ~ 3 yıl önce
gene sağlam sallamışsın 20bin mi :D yok 50 :D İlk okul mezunu bekçi 5.500 alıyor bırak 1.000 lira da ben fazla alayım Fransızca dili ve edebiyatı mezunuyum 3 sene belçika da yaşadım
U.k ~ 3 yıl önce
Allahtan ingilterede dogdum ve buyudum, maasimi duysaniz agziniz acik kalir. Turkiye kac maas aldigini okuyunca nekadar sansli oldugumu fark ediyorum! Slavery is back, Uzgunum cogunuzun adina.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Some aviator ~ 3 yıl önce
IQ kaç? BMI indeks diye birşey var, duydun mu hiç? “Paranın satın alma gücü” diyola kitaplarda, ya da internette. UK’de kazandığın para ile ne kadar şey alabiliyorsun, Türkiye’de ne kadar şey alabiliyorsun? Karşılaştır, sonra sonuca var. Ben çoğu şeyi senden ucuza alıyorum burda. Evet kazandığım para daha az. Aynı işi Avrupa’da yapınca daha fazla kazanmak normal. Bunun nedeni buradaki ekonomik düzenin iyi durumda olmaması. Makro ekonomi falan filan. Zoruma giden; UK’de yaşıyorken (muhtemelen Türk vatandaşı bile değilsin) neden aşağılayıcı yorum yapıyorsun? [Yet I’m amazed at your Turkish]
anvers ~ 3 yıl önce
4 yil once belcikaya yerlestim, orda evlendim. ablam hollandada ayda yaklasik 3.000 euro maas aliyo, 17 yildir eczanede calismakte. asistan olarak basladi simdi menejer,ofiste calisiyo. meslek okul mezunu.avrupadakil calisma sartlar cok daha hafif rahat ve adaletli
Aşağılama Yok ~ 3 yıl önce
Burada bir aşağılama yok, arkadaş buz gibi soğuk gerçeklerden bahsetmiş. Ha derseniz ki uk'de veya eu'da durumlar çok mu süper, onlar da uzun yıllardır us'in sömürgesi durumunda. Temel gıda maddelerine ulaşılabilirlik yüksek olsa da kalite yerlerde. Yine de insanların Türkiye'deki ekonomik durumundan kat kat iyidir. Bu ibareler bile başlı başına dünyada kölelik düzeninin çok vahşi bir şekilde geri geldiğini gösterir. Bu küçük nüanslar siz farkında olmadan ruhunuzu günbegün vahşi kapitale teslim ediyor. Kimse teleffuz ederken gururlanmıyor, iftihar etmiyor ama acı gerçek bu. Ha ama gözlerimizi kapatıp sadece şükrediyorsak burada bir sorun var demektir.
Mert ~ 3 yıl önce
"Bmi" body mass index yani vucut kitle indeksi anlamina gelir diye biliyoruz ama ekonomide paranin satin alma gucu anlamina da mi geliyormus. Bak sen su ise ya daha neler duyacak bu kulaklar neler gorecek bu gozler
Uk ~ 3 yıl önce
"Ben çoğu şeyi senden ucuza alıyorum burda" Lira sifirlari sever hahaha
UK, ~ 3 yıl önce
Ne güzel kardeşim, daha fazlası olsunda. Bize ne bundan , bana ne faydası var senin orda aldığın paranın. Biz kendi ülkemizde yaşamayı tercih etmiş insanlarız, ya da annemiz babamız işçi olarak başka ülkede çalışmayacak kadar beyaz yakalı olmuş, bunlar bizim suçumuz değil ama derdimiz de sen değilsin. Uza.
Gj ~ 3 yıl önce
Goruluyor ki bos konusma konusunda cok basarilisiniz km ler.Boyle bir kitleye neden parasinı versin ki bu isveren.Hakkinizi aramak adina yaptiginiz yorumlar dahi sacma ucuşlarda dinliyoruz(konusmaya cesareti olan 20 kisiden 1inden dinliyoruz tabi) Paraları tum dunyadan dolarla toplayip calisanına tl veren onu da vermeyen,karliliğina bir de kargo eklenen,eski doluluk oranlarini yakalamis şirketin yöneticileri hakkimizi verin,cünku helal etmiyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Küçük dağları yaratan pilotlar ~ 3 yıl önce
Siz mi mantıklısınız? Siz mi iş biliyorsunuz? Biriniz der 2 ayda yetişiyor, biriniz der kabin-kokpit ayrılsın. Bir bitmediniz ya. Bizim ing laf edenler anonsları yuvarlıyolar duyulmasın diye keşke herkes yds puanıyla sınav olsa ve ekip listesinde kokpit ing puanı da yazılsa da müthiş ingilizcenizi görsek. 2 ayda yetişiyor km peki kokpit 2 yılda yetişiyorda ne oluyor? Geçen siz değil misiniz amerikada taxi yolundan kalkmaya çalışan? Madem genelleme yapıyoruz madem iğneyi bir yere batırıyoruz evet buyrun. Atıp tutuyosunuz burda, icraat ? Sendikada kaç pilot var? Yada ne gidi tepki gösterdiniz burda kelimelerin arkasına sığınmaktan başka? Azıcık saygı öğrenin hem kendinize hem kabine hem şirkete.
GJ ~ 3 yıl önce
Sen kimlerdensin pek anlaşılmıyor , ama 2 çift cümle kurabilen bizde sizde görebilsek keşke, höt denince her türlü uçarım diyen kabızlar.
Saygı ~ 3 yıl önce
Hahahaha yanlış pisten kalkan birileri mi söylüyor bunu,herkes insandır sonuçta herkesin karakteri farklıdır,karakter veya adam olmak aldığın maaşla ölçülmez ,birisi 6 ay eğitim alır ona göre para alır birisi 2 yıl eğitim alır ona göre para alır,sen çok para alıyorsun diye hiç kiimseden üstün olamazsın,zaten çoğu kaptan daha doğrusu fo yazdıklarıyla bunu kanıtlamış oluyorlar,
3 ay ~ 3 yıl önce
1 kabin memuru 3 aya yetisiyor. Aci ama gercek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acı ama gerçek ~ 3 yıl önce
Amerikada parayla 6 aya pilot olursunuz.karpuz bile 1 yılda yetişiyor
Kabinciler ~ 3 yıl önce
Kabin aldığı zamları kokpitin hatrına aliyor. Yoksa şirketin umrunda değiller. Bunu bilin
Yaşın kaç? ~ 3 yıl önce
Yaşın kaç bilmiyorum ama minimum 26-27 desek, 27 yıldır yetişememişsin. Bunun üzerine biraz düşün bence :))
Kabin kokpit ~ 3 yıl önce
Kabin kokpit ayrilmalidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Evet ~ 3 yıl önce
Ayırın şunlardan kurtulalım. Hint kumaşı sanmaya devam ediyorlar kendilerini şirket bile çaput muamelesi yaparken.
SusuzHotcup ~ 3 yıl önce
Yol parasını yarı yarıya kes, pazar mesaisini kes, oda hapsine gönder harcırah kes, maaştan 35% kes. Ben de tebrik ederim böyle çalışanı ne yalan söyleyeyim. Otoparkta yer yok yer. 78 saat altı uçan görmedim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000