04 Ağustos 2021, Çarşamba 14:12:29

ABD'de bir kıyafet krizi daha; Uçağa alınmadı!

Alaska Havayolları’nda bileti bulunan Sierra Steadman isimli TikTok kullanıcısı kıyafeti nedeniyle uçağa alınmadı.
  • Saçma kıyafetinde abartılacak bir şey yok. Olsa bile kimseyi ilgilendirmez.
  • Bunların hepsi gerici bağnaz
  • Kıyafeti açık mıymış gibi değerlendiriyoruz ama bir de ortamların kalitesi durumu var. Bazı yerlerde bizde de şortla girmek yasak, mavi yolculuklarda öyle yatak kostümüyle salona giremiyorsunuz gibi. Giysi çok gündelik,rahat,ev tipi..Şirketin kültürünü bilmiyorum ,ABD li olabilir ama bu bir standardı olmayacağı anlamına gelmez. Kişisel bir sorun olmadığına göre bu insanlar bile bile de bunu yapıyor olabilir. Genelde sorunu yaşayan bir sosyal medya fenomeni oluyor normal vatandaş niye yaşamıyor bu sorunları ?
  • Bu kıyafetin nesi var allahaşkına, bizim ülkemizde olsa bu kıyafete asla ses çıkarılmaz!
  • Yaw bırakın isteyen istediğini giysin ,size ne arkadas…

Alaska Havayolları’nda bileti bulunan Sierra Steadman isimli TikTok kullanıcısı kıyafeti nedeniyle uçağa alınmadı. Yaşadığı durumu aşağılayıcı olarak tanımlayan kadın paylaştığı videoda gözyaşlarına hakim olamadı.

Geçtiğimiz günlerde Sierra Steadman isimli bir TikTok kullanıcısı, Alaska Havayolu ile uçarken bir uçuş görevlisinin onu uçaktan indirmekle tehdit ettiğini anlatan bir video paylaştı. Sierra videosuna “Uçuş görevlisi giydiklerin yüzünden seni uçaktan indirmekle tehdit ettiğinde" başladığını ekledi. Videosunu paylaştıktan sonra milyonlarca insandan destekleyici mesajlar aldı.

TikTok videosuna Sierra, “Kendimi hiç bu kadar aşağılanmış, utanmış, kızgın ya da üzgün hissetmemiştim" notunu düştü. Genç kadının yaşadıklarını anlattığı sırada gözyaşlarına hakim olamaması tepkilerin büyümesine neden oldu.

Uçuş görevlisi tarafından uçağa alınmadığını anlatan videosunu paylaştıktan sonra Sierra’nın giydiği kıyafetlerde merak konusu oldu. Bir takipçisinin olay çıkartan kıyafeti paylaşmasını isteyince Sierra yeni bir video daha yayınladı. Videoda Sierra’nın uçuş gününde beyaz bir şort ve siyah bir büstiyerin üstüne gri bir ceket giydiği görülüyor.

SORUŞTURMA BAŞLATILDI

Alaska Havayolları, Sierra'nın annesi Shannon'a bu konuda şirkete ulaştıkları için teşekkür etti ve bu tarz meseleleri oldukça ciddiye aldıklarını ifade etti. Alaska Havayolları, Sierra'nın annesine yaşanan olayın Uçak İçi Yönetim ekibine bildirildiğini ve soruşturma başlatılacağını söyleyerek en içten özürlerini ilettiler.

Uçağa alınmadığı kıyafet:

ABD'de bir kıyafet krizi daha; Uçağa alınmadı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Ertan ~ 3 yıl önce
Saçma kıyafetinde abartılacak bir şey yok. Olsa bile kimseyi ilgilendirmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu Amerikalılar ~ 3 yıl önce
Bunların hepsi gerici bağnaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kıyafetin nesi var ? ~ 3 yıl önce
Kıyafeti açık mıymış gibi değerlendiriyoruz ama bir de ortamların kalitesi durumu var. Bazı yerlerde bizde de şortla girmek yasak, mavi yolculuklarda öyle yatak kostümüyle salona giremiyorsunuz gibi. Giysi çok gündelik,rahat,ev tipi..Şirketin kültürünü bilmiyorum ,ABD li olabilir ama bu bir standardı olmayacağı anlamına gelmez. Kişisel bir sorun olmadığına göre bu insanlar bile bile de bunu yapıyor olabilir. Genelde sorunu yaşayan bir sosyal medya fenomeni oluyor normal vatandaş niye yaşamıyor bu sorunları ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Türk kızları ~ 3 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
Hayret ~ 3 yıl önce
Bu kıyafetin nesi var allahaşkına, bizim ülkemizde olsa bu kıyafete asla ses çıkarılmaz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fff ~ 3 yıl önce
Yaw bırakın isteyen istediğini giysin ,size ne arkadas…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
basit değil ~ 3 yıl önce
İyi şeyler olmaz. Kuralsızlık yozlaşmaya neden olur. Her durumda sorunlara neden olur.
oCt ~ 3 yıl önce
"Yaw bırakın isteyen soyunsun, size ne arkadaş" diyecektin galiba !

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000