05 Ağustos 2021, Perşembe 00:08:40

ACM Havayolları'ndan Ethem Sancak açıklaması

Brezilya'da içerisinde kokain olduğu valizler ele geçirilen ACM Havayolların'na ait uçakla ilgili ACM şirketinden yeni bir açıklama yapıldı.
  • I dont know dıyor. İngılızce?
  • Sahipsiz uçak var.... İlk gelen alır....
  • Eminim ne taşıdıklarını şirket sahibinden hostesine kadar kimse bilmiyordu komik olmayın ya
  • Yoktur! Inandik
  • Ben mutmain oldum
  • Yaklaşık 1 ay önce sedat peker uyuşturucu trafiğinin brezilya üzerinden yürüdüğünü söylemişti.eski c.baskanligi ucagi olan ata uçağındaki bu mal kimin? Adanademir spor başkanı olan ethem sancak, belhanda balotelli gibi yıldızları paraları saçarak aldı,çalışarak kazansa idi bu paraları verirmiydi? Başımızdaki liderin daha 6 ay onca "para gelsinde nerden gelirse gelsin" mantığını doğru bulmuyoruz.insanlari zehirlemek insanlık suçudur.
  • Artık heryerden yazmaktan bıktık usandık.kime gitsek derdimizi kime anlatsak bilemiyoruz,yaw arkadaş bizim bu ikramiyelerimizi niye vermiyorsunuz,haramzadeciler yetti be.verdiginiz parayı dışarısı zaten veriyor,allahinizdan bulun inşallah.ikramiyelerimizi istiyoruz dilenmiyoruz,sizden ekstra bir parada talep etmiyoruz,hakkımızı istemek bizim en doğal hakkımız,yada verin tazminatımızı defolup gidelim.yalandan izma aldınız bizden,imza atmayanlarida işten attınız,ulan yatacak yeriniz yok be,
  • Arkadaşlar uçak benim bilginiz olsun

Brezilya'da içerisinde kokain olduğu valizler ele geçirilen ACM Havayolların'na ait uçakla ilgili ACM şirketinden yeni bir açıklama yapıldı.

Şirketten yapılan açıklamada ACM Havayolları'nın Ethem Sancak ile hiçbir ticari bağlantısının bulunmadığı belirtildi. 

İşte ACM'den yapılan açıklama;
Bugün uçağımızı kiralayan şahısa ait valizlerinde uyuşturucu madde tespit edilen ve bahse konu ticari uçuşta basında çıkan habere istinaden, Bazı haber ve sosyal medya organlarında adı geçen iş insanı Sayın Ethem Sancak’ın Şirketlerimizle veya Uçaklarımız ile hiçbir ticari ilişkisi yoktur. Sayın Ethem Sancak, saygı duydugumuz Güneydoğulu bir hemşehrimizdir. Kamuoyuna saygıyla duyurur.

ACM Havayolları'ndan Ethem Sancak açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

Kaptan neden sureklı ~ 3 yıl önce
I dont know dıyor. İngılızce?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 3 yıl önce
Sahipsiz uçak var.... İlk gelen alır....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Külah ~ 3 yıl önce
Eminim ne taşıdıklarını şirket sahibinden hostesine kadar kimse bilmiyordu komik olmayın ya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kesin ~ 3 yıl önce
Yoktur! Inandik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 3 yıl önce
Ben mutmain oldum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sedat peker ~ 3 yıl önce
Yaklaşık 1 ay önce sedat peker uyuşturucu trafiğinin brezilya üzerinden yürüdüğünü söylemişti.eski c.baskanligi ucagi olan ata uçağındaki bu mal kimin? Adanademir spor başkanı olan ethem sancak, belhanda balotelli gibi yıldızları paraları saçarak aldı,çalışarak kazansa idi bu paraları verirmiydi? Başımızdaki liderin daha 6 ay onca "para gelsinde nerden gelirse gelsin" mantığını doğru bulmuyoruz.insanlari zehirlemek insanlık suçudur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 3 yıl önce
Artık heryerden yazmaktan bıktık usandık.kime gitsek derdimizi kime anlatsak bilemiyoruz,yaw arkadaş bizim bu ikramiyelerimizi niye vermiyorsunuz,haramzadeciler yetti be.verdiginiz parayı dışarısı zaten veriyor,allahinizdan bulun inşallah.ikramiyelerimizi istiyoruz dilenmiyoruz,sizden ekstra bir parada talep etmiyoruz,hakkımızı istemek bizim en doğal hakkımız,yada verin tazminatımızı defolup gidelim.yalandan izma aldınız bizden,imza atmayanlarida işten attınız,ulan yatacak yeriniz yok be,

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ona bir Tgs ye iki ~ 3 yıl önce
Bu haberle senin yazdığının ne alakası var. İşinizi gücünüz trol, saçımızı süpürge ettik, hakkımızı vermiyirler, biz aslanlar gibi çalışıyiriz. Adı üzerinde ikramiye
Sıradan Vatandaş ~ 3 yıl önce
Arkadaşlar uçak benim bilginiz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Daha sıradan vatandaş ~ 3 yıl önce
Hayır uçak benim arkadaşlar, 12 tane daha uçağım olduğu için kullanmıyordum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000