23 Kasım 2022, Çarşamba 09:37:11

Aeroflot St. Petersburg'tan Antalya ve İstanbul'a uçacak

Rusya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu Aeroflot, St. Petersburg'dan İstanbul ve Antalya'ya uçuşların başlayacağını açıkladı.

Rusya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu Aeroflot, St. Petersburg'dan İstanbul ve Antalya'ya uçuşların başlayacağını açıkladı. Yapılacak yeni uçuşlarla, rotadaki fiyatların büyük oranda düşeceği belirtiliyor.

Rusya’nın bayrak taşıyıcı hava yolu Aeroflot, 16 Aralıktan itibaren St. Petersburg'dan İstanbul ve Antalya'ya uçuşların başlayacağını duyurdu.

Rusya Tur Operatörleri Birliği (ATOR) tarafından yapılan açıklamaya göre Aralık ayında Pegasus ve Türk Hava Yolları tarafından St. Petersburg’dan İstanbul ve Antalya’ya yapılan uçuşlarının gidiş-dönüş bilet fiyatları 72-79 bin ruble arasında değişirken Aeroflot ile İstanbul’a 52,8 bin, Antalya’ya ise 54,2 bin ruble olacak.

Direkt uçuşlar İstanbul'a Salı, Çarşamba, Cuma ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 4 kez, Antalya’ya ise Pazartesi, Perşembe ve Cumartesi günleri olmak üzere haftada 3 kez Boeing 737-800 tipi uçaklarla gerçekleştirilecek.

Aeroflot St. Petersburg'tan Antalya ve İstanbul'a uçacak

Yorumlar

Bu haber için henüz yorum gönderilmedi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000