15 Nisan 2022, Cuma 19:59:50

Ahmet Bolat’tan personele önemli açıklama

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat 2022 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin görüşlerini personele gönderdiği yazıda dike getirdi.
  • Öncelikle yapilan ikramiye promosyonu için tesekkür ederiz. Ve sene sonu 3 ay boyunca prim sozu verildi. Başkanimiz elinden geleni yapnaya gayret ediyor. Umuyoruzki her konuda adil taseronu korumaklanyukulu bu davranislarin yani sira Ahmet Bey 6. Ay enflasyon farkini tklilarin yani sira taşeron personellerede yansitmasini bekliyoruz. Gercekten bu devirde ekmek aslanin miğdesinde. Herkez gecinmek istiyor. Kira ve faturalara calisiyor. Allah herkezin yardimcisi olsun . Yilin 2. 6 aylik diliminde yuzde 25 -30 civarinda bir enflasyon zammi en kotu olmasi gerekir.
  • ofis calısları aksama kadar sıkılmıyormusunuz ya da vicdanen rahatsız olmuyormusunuz özellilkle sefler yanınıza memurları alıp tüm işleri onalara yaptırıp kahveyle dolasmayı hangi vicdana bırakıyorsunuz .. bir ofisde 4 sef ne yapar biri açıklar tabı..operasyon sefleri en azından çalısıyor operasyonu sürdürüyor helalından…
  • Beklenen güzel insan geldi güzel haberler birlikteliginde çalışanların yüzünü güldürdü
  • Cidden bıktık d ekibinin başındaki kişiten hal ve hareketlerinden davranişlarından konuşma şeklinden insanları işten sogutmaktan başka bir şeye yaramıyor
  • Teşekkürler ederim
  • ESENBOĞAYA ARTIK BİRİLERİ BAKSIN SON YAPILAN ATAMALAR DERKEN ŞEF ATAMALARI KONTROL EDİLSİN ARTIK GERÇEKTEN BUNALTIYORLAR İŞ BİLMİYORLAR VE İNSANLARI DARLIYORLAR TABİ MÜDÜRLERDE VAR BAKILMASI GEREKEN SABAH 10 A KADAR KAHVALTI FASLI YAPIP ONDAN SONRA MİLLETİN TAKISINA TOKASINA BAKAN MÜDÜRLER KENDİ BİRİMİ DIŞINDA HER BİRİME KARIŞAN MÜDÜRLER DE VAR İNŞALLAH ONLARADA SIRA GELECEK ALANDAKİ DAMACANALARI TAKİP EDER NE KADAR BOŞ İŞ VARSA TAKİP EDER İŞİ DIŞINDA HER İŞE KARIŞIR BUNLAR………………….
  • Acaba ne zaman verilecek en azından bayramdan önce verilse de herkes bayram alışverişini rahat yapsa
  • Indirimli bilet verilmesini talep ediyoruz,herkesin dilinde ve gonlunde bu var,gerçekleştirin bunu sayın başkanım,inanın biz hakediyoruz
  • 211 liler be sonrada peyder pey islerine son verilenler, pasaportları ve lisansları iptal edilen pilotların durumu düzelmeden huzur ve güven ortamı yaratılamaz. Personel emeğinin karşılığını alamamaktan ve birde üstüne bu tür ciddi anayasal hak ihlallerinden dolayı mutsuz ve endişeli. Piyasa açıldığı zaman kalifiye hangi pilotu tutabileceksiniz. Yoksa sizde giderlerse gitsinler veya gidenler bir daha geri de dönmesin mi diyeceksiniz?
  • Çok garipsiniz. Hiç mi teşekkür etmeyi bilmiyorsunuz. Ahmet beyin çabasını takdir edin. Kaç yıldır yöneticler tarafından neler yaşadınız. Allah cc şimdi size Ahmet bolat ı yönetici olarak nasip etmiş. En azından samimi insanlatı motive eden birisi. Karalamayı bırakında destek olun biraz.

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat 2022 yılının ilk üç aylık dönemine ilişkin görüşlerini personele gönderdiği yazıda dike getirdi.

Bolat, açıklamasında uçuş akademisi, pilotlar ve kabin memurlarıyla ilgili de yeni düzenlemelerin devam ettiğini duyurdu.

İşte Bolat'ın açıklaması

Değerli çalışma arkadaşlarım,

2022 yılının ilk üç ayını geride bıraktık. Hamdolsun, elde ettiğimiz trafik sonuçları yüzümüzü güldürdü. Bütçe hedeflerimiz doğrultusunda Ocak-Mart dönemini tamamladık. Tüm Türk Hava Yolları ailesinin ortaya koyacağı emeklerle inşallah bu yılı hem trafik hem de mali sonuçlar olarak pozitif bir sonuçla kapatacağız.

Yılın ilk üç ayındaki sonuçları, İstanbul’da yaşanan yoğun kar yağışının iki kez etkilediği operasyonlara rağmen elde ettik. Uçuşlarımızı önemli ölçüde etkileyen olumsuz hava koşulları döneminde özellikle operasyonel birimlerimizin üstün gayretlerini gördük. Başta yer işletme şirketimiz TGS olmak üzere bu süreçte görev olan tüm ekiplerimizi kutluyor, teşekkür ediyorum.

Göreve başladığımız dönemde sizlere yönetim olarak bir söz vermiştik. Özverili çalışmasını ortaya koyarak şirketimizin başarılı sonuçlar elde etmesini sağlayacak çalışanlarımızın da bu başarıdan payına düşeni alacağını söylemiştik.

Özellikle yoğun geçen kış operasyonu döneminde ve 2021 yılında pandemi şartlarında gösterilen çabalara bir teşekkür olarak, esasında büyük Türk Hava Yolları ailesinin üyesi olan, TGS ve tüm taşeron şirketlerimizdeki çalışma arkadaşlarımıza 5 bin TL seyyanen ilave ödeme yapılması kararı aldık. Hayırlı olmasını diliyorum.

Değerli mesai arkadaşlarım,

Türkiye’nin gururu olan şirketimizin daha iyi noktalara ulaşması için göreve geldiğimiz andan itibaren önemli adımlar attık, atmaya da devam ediyoruz. Salgın koşullarının getirdiği kısıtlamaların kaldırılmasıyla birlikte uçuş operasyonlarımız 2019 rakamlarına hemen hemen ulaştı. Gelecek dönemi hızla planladık, filomuza ilave uçakları katmaya başladık.

Türk Hava Yolları Uçuş Akademisinden başarı ile mezun olan pilotlarımızın, pandemi nedeniyle ara verilen eğitim süreçlerini hızlandırdık. Eğitimlerini tamamladıktan sonra bekleme sürecine giren arkadaşlarımızı, hızlı ve planlı bir şekilde bünyemize katmaya devam edeceğiz. Ayrıca, pilot eğitim borcu geri ödemeleri konusunda ilgili arkadaşlarımızı rahatlatacak belirli iyileştirmeleri uygulamaya koyuyoruz.

Kokpit ve kabin ekiplerimizle ilgili yeni düzenlemeleri içeren çalışmalarımızı da başlattık. Uçuş emniyetini göz ardı etmeden dar gövdeden geniş gövdeye geçişleri sürdürürken, kaptanlık eğitimlerine de hız verdik. Bugün 113 Kaptan Pilotumuzun dar gövdeden geniş gövdeye geçirilmelerine, 167 İkinci Pilotumuzun da Kaptan Pilot Adayı olarak onaylanmalarına karar verdik. 2023 yılının uçuş ekibi ihtiyacını yeniden revize ederek pilot alımlarını da şimdiden planlamaya başladık.  Bunun yanı sıra, ekip planlama konusundaki toplanan taleplerle ilgili olarak, yapılacak ortak çalışma ile emniyet, verimlilik ve personel memnuniyetini en iyi şekilde dengeleyecek çalışmaları hayata geçireceğiz.

Şirketimizin başarısını sürdürmesi için sizlerin gayretli çalışması çok önemli ve bu çabayı göstereceğinize yürekten inanıyorum. Bizler de ortak akılla kararlarımızı üretecek ve uygulayacağız.

Yaklaşan Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik eder, ailenizle birlikte sağlık ve sıhhat içerisinde geçirmenizi dilerim.

Prof. Dr. Ahmet Bolat

Ahmet Bolat’tan personele önemli açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (132)

Ahmet Bolat Başkana Teşekkürler. ~ 2 yıl önce
Öncelikle yapilan ikramiye promosyonu için tesekkür ederiz. Ve sene sonu 3 ay boyunca prim sozu verildi. Başkanimiz elinden geleni yapnaya gayret ediyor. Umuyoruzki her konuda adil taseronu korumaklanyukulu bu davranislarin yani sira Ahmet Bey 6. Ay enflasyon farkini tklilarin yani sira taşeron personellerede yansitmasini bekliyoruz. Gercekten bu devirde ekmek aslanin miğdesinde. Herkez gecinmek istiyor. Kira ve faturalara calisiyor. Allah herkezin yardimcisi olsun . Yilin 2. 6 aylik diliminde yuzde 25 -30 civarinda bir enflasyon zammi en kotu olmasi gerekir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operator ~ 2 yıl önce
Helal olsun ve yolu açık olsun..
antalya ofis ~ 2 yıl önce
ofis calısları aksama kadar sıkılmıyormusunuz ya da vicdanen rahatsız olmuyormusunuz özellilkle sefler yanınıza memurları alıp tüm işleri onalara yaptırıp kahveyle dolasmayı hangi vicdana bırakıyorsunuz .. bir ofisde 4 sef ne yapar biri açıklar tabı..operasyon sefleri en azından çalısıyor operasyonu sürdürüyor helalından…

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Valla helal olsun ~ 2 yıl önce
Beklenen güzel insan geldi güzel haberler birlikteliginde çalışanların yüzünü güldürdü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ESB D EKİBİ ~ 2 yıl önce
Cidden bıktık d ekibinin başındaki kişiten hal ve hareketlerinden davranişlarından konuşma şeklinden insanları işten sogutmaktan başka bir şeye yaramıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 2 yıl önce
Teşekkürler ederim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ESB ~ 2 yıl önce
ESENBOĞAYA ARTIK BİRİLERİ BAKSIN SON YAPILAN ATAMALAR DERKEN ŞEF ATAMALARI KONTROL EDİLSİN ARTIK GERÇEKTEN BUNALTIYORLAR İŞ BİLMİYORLAR VE İNSANLARI DARLIYORLAR TABİ MÜDÜRLERDE VAR BAKILMASI GEREKEN SABAH 10 A KADAR KAHVALTI FASLI YAPIP ONDAN SONRA MİLLETİN TAKISINA TOKASINA BAKAN MÜDÜRLER KENDİ BİRİMİ DIŞINDA HER BİRİME KARIŞAN MÜDÜRLER DE VAR İNŞALLAH ONLARADA SIRA GELECEK ALANDAKİ DAMACANALARI TAKİP EDER NE KADAR BOŞ İŞ VARSA TAKİP EDER İŞİ DIŞINDA HER İŞE KARIŞIR BUNLAR………………….

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS ~ 2 yıl önce
Acaba ne zaman verilecek en azından bayramdan önce verilse de herkes bayram alışverişini rahat yapsa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Indirimli bilet verilmesini talep ediyoruz,herkesin dilinde ve gonlunde bu var,gerçekleştirin bunu sayın başkanım,inanın biz hakediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kpt 320 ~ 2 yıl önce
211 liler be sonrada peyder pey islerine son verilenler, pasaportları ve lisansları iptal edilen pilotların durumu düzelmeden huzur ve güven ortamı yaratılamaz. Personel emeğinin karşılığını alamamaktan ve birde üstüne bu tür ciddi anayasal hak ihlallerinden dolayı mutsuz ve endişeli. Piyasa açıldığı zaman kalifiye hangi pilotu tutabileceksiniz. Yoksa sizde giderlerse gitsinler veya gidenler bir daha geri de dönmesin mi diyeceksiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İnsanlar ~ 2 yıl önce
Çok garipsiniz. Hiç mi teşekkür etmeyi bilmiyorsunuz. Ahmet beyin çabasını takdir edin. Kaç yıldır yöneticler tarafından neler yaşadınız. Allah cc şimdi size Ahmet bolat ı yönetici olarak nasip etmiş. En azından samimi insanlatı motive eden birisi. Karalamayı bırakında destek olun biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şüküre ~ 2 yıl önce
Adamlar toptan maaşlarımıza çöktü. Ben fo olarak hala eksideyim. Deli gibi de uçuyorum. Geldiğinden beri hiçbirşey yapmadı. Ne programlarda ne maaşlarda , kısacası hayat kalitem yerlerde. Neyine tesekkur edecekmişim. Klozet bile 1ayda yuzde yuz zamlanmış. İsteyen arastırabilir. Hala 2019 maaşında gelemedim. Kime ne anlatıyosun arkadaş sen.
Kesinlikle ~ 2 yıl önce
Söylediklerinizde haklısınız şükürü unutmuş , hep isteyen olmak gereksiz bir tutum. Hangi şirket ek ödemeler yapıyor bu süreçte. Biraz yetinmek gerekir, Ahmet Beyin yaptığını takdir etmek gerekir. Düşünmüş olması ve gerçekleştirmesi herkesi mutlu etti. Paylaşımları çok şefffaf. Umut verici. Gördük ilk 5 yıldaki başarılı yaklaşımı ve sonrasındaki boşa geçmiş yılları. Başarılar diliyorum

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000