02 Mart 2023, Perşembe 15:46:14

Ahmet Bolat'tan THY Personeline Müjde

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, açıklanan rekor kar sonrasında personele "başarı ödülü" ile ilgili sürpriz bir duyuru yaptı. Bolat, ödemenin Mart ayında yapılacağını ifade etti.
  • Sayın Ahmet polat bey merhama sizinle çalışmak istiyorum tgs de bana yardımcı olursanız sevinirim
  • Biz de artık kadroya girmek istiyoruz
  • Sayın başkanım kendı adınıza güzel şeyler başardınız ama günlükcüyüz kimse bizi bünyesine almadı ve gerçekten benimde herkes gibi ihtiyacım var paraya bizlerede destek olun allah rızası için onca şeyi yaptıklarını çıkıp anlattınız bu insanlara lütfen destek olun
  • Ahmet bey eşim size baglı calışmakta.keşke bende çalışabilseydim dıyorum eş durumu var deyıp almadılar.ben ve eşim yaptığınız herşey için teşekkur ederiz. Benım calıştıgım firmada olsalar THY ile çalıştıkları için şükür ederlerdi.biz en kötüsünü gördüğümüz için eşimin aldığı her ikramiye(not.belki THY nın verdiği en alt maaş) bize şükür dedirtti.az bulanlar çok kazananlardır eminim.tekrar teşekkürler
  • THY OPET PERSONELLERİNE BİRSEY VERİLMEDİ BİZ FAKİRİZ KUSURA BAKMAYIN DEDİLER
  • mart bitiyor, beklemekten cok yorulduk. :(
  • AİR CLİNİC- AİR PARK- 5M gibi şirketlere bir şey verilmedİ verildiysede bizlere ödenmedi.. Lütfen müjde diye haber ettiğiniz ve ya kar payı vereceğiniz vakit, hangi şirketlere verileceğini de yazınız AHMET BOLAT bey. Bizlerinde bir beklentisi olmasın, ümit etmeyelim ve hayal kurmayalım ama cevapsız bırakılmasın bu durum. Çok fazla insanı kapsıyor bu çünkü. Sizden şikayetçi değiliz Ahmet BOLAT bey paylaşmayı seviyorsunuz tek isteğimiz hangi FİRMALAR’a vereceğinizi öğrenmek... Sevgiler.
  • Böyle güzel haberler prim ve ödül gibi ödemeler yapılacağı duyuruluyor ancak hangi firmalar alacak belli değil bence firmalar liste yapılıp ondan sonra açıklama yapılması lazım ki insanlar beklenti içinde olmasın umut içinde olmasın insanları ayırmamak lazım sonuçta herkes bu zencirin bir halkasıdır.
  • Airpak herzamanki gibi üvey evlat en pis işi yapan bizler ama neden se hiçbir hakkımız yok havalimanında insanı şartlar altında çalışmak istiyoruz en azından soyunma odamızı düzeltebilirsiniz çatıdan sular damlıyor...
  • bir maas diye bekledigimiz ikramiye 7 bin tl 20 gun bu aydan calismisligim var bana 5 bin yatmis. varmi benim gibi 10 gun raporlu olupta ikramiyesinden kesilen ?

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, açıklanan rekor kar sonrasında personele "başarı ödülü" ile ilgili sürpriz bir duyuru yaptı. Bolat, ödemenin Mart ayında yapılacağını ifade etti.

THY, Kamuyu Aydınlatma Platformu'na (KAP) dün gönderdiği bildirim 2022 yılına ait mali sonuçları duyurmuştu. KAP'a yapılan açıklamaya göre bayrak taşıyıcı hava yolu şirketi 47 milyar TL'nin üzerinde bir kar elde etti. 

Açıklanan mali sonuçların ardından THY Yönetim Kurulu Başkanı Bolat, personele yürütülen faaliyetler hakkında bir mesaj yayınlarken "başarı ödülü" ile ilgili de önemli bir karar alındığını ifade etti. Bolat, daha önce Nisan ayında hesaplara yatırmasını planladıklar primin Mart ayı hesaplara yatırılacağını belirtti.

İşte Ahmet Bolat'ın o açıklamasının tamamı:

"Değerli Mesai Arkadaşlarım,

Cumhuriyetimizin 100'üncü yılını kutlamaya hazırlandığımız 2023 yılının Şubat ayında, üst üste yaşanan depremlerle sarsıldık. Bir yandan yitirdiğimiz canlara üzülürken bir yandan da Milli Bayrak Taşıyıcı Havayolu markası olmanın sorumluluğuyla yaraların sarılması için tüm imkânlarımızı seferber ettik. 400'üncü uçağımızı katmaya hazırlandığımız filomuzu ve 129 ülkeye yayılan uçuş ağımızı hem arama kurtarma ve insani yardım çalışmalarına hem de tahliye uçuşlarına tahsis ettik. Depremlerin yaşandığı 6 Şubat tarihinden bugüne kadar gerçekleştirdiğimiz 2400'ün üzerinde uçuş ile ülkemizden ve dünyanın dört bir yanından 433 bin gönüllü ve arama kurtarma ekibini ve 16 bin ton yardım malzemesini bölgeye ulaştırdık, 430 bin vatandaşımızı da tahliye ettik. AFAD'a yaptığımız 2 milyar TL nakdi bağışın yanında, 1000 adet konutun bölgede inşası için Çevre, Şehircilik ve iklim Değişikliği Bakanlığıyla çalışmalara başladık. Depremden etkilenen 1000 ailemizden birer kişiyi de istihdam ederek 1000 kişiyi Türk Hava Yolları ailesine katacağız.

Depremler sonrasında milletçe gösterilen birlik ve beraberlik ve uluslararası dayanışma ise acımızı bir nebze de olsa hafifletti, yaraların hızla sarılmasına yönelik gayret bizleri umutlandırdı. 75 binden fazla fertten oluşan büyük Türk Hava Yolları ailesini oluşturan sizlerin hem deprem bölgesinden tahliyeler hem de yardımlar noktasında gösterdiğiniz hassasiyet ve özveri ise hepimizi gururlandırdı ve bizlere güç verdi. Yaraların sarılması için organize oldunuz, maddi ve manevi olarak her türlü çabayı gösterdiniz, yardımlar gönderdiniz. Allah hepinizden razı olsun.

Dün kamuoyu ile paylaştığımız 2022 verilerine göre 90 yıllık köklü tarihimizin en yüksek kârına ulaştık. Yaşanan küresel zorluklar karşısında yönetim ve çalışan olarak gösterdiğimiz birlik ve dayanışma, planlamada gösterdiğimiz başarı ve operasyonel çevikliğimizle birleşince sektörün küçüldüğü bu dönemde üst üste altı çeyrekte net kâr elde ettik, son üç yıldır Avrupa'nın en fazla uçan network taşıyıcısı olduk. Tarihimizdeki her başarı gibi bu başarının sahibi olan siz değerli arkadaşlarıma gönülden teşekkür ediyorum.

Değerli Arkadaşlar,

Birlik ve beraberlik ruhumuzun en güzel örneklerini yaşadığımız bu zor günlerde sizlere daha önce "başarı ödülü" olarak sözünü verdiğimiz ve Nisan ayında hesaplarınıza yatırılacak olan üçüncü maaşı Mart ayında ödeme kararı almış bulunuyoruz. Ortaklığımızın en değerli varlığı olan siz çalışanlarımıza zor günlerin üstesinden hep birlikte gelme azminizin karşılığını bir nebze de olsa verebilmek gayesiyle aldığımız bu kararın hayırlı olmasını diliyorum. Bereketini görün. Bu vesile ile gösterdiğiniz üstün gayret ve dayanışma için sizlere bir kez daha şükranlarımı sunuyor, büyük Türk Hava Yolları ailesi olarak bağrından çıktığımız milletimizin yanında olmaya her koşulda devam edeceğimizi ifade ediyorum.

Saygılarımla,
Prof. Dr. Ahmet Bolat Yönetim Kurulu ve İcra Komitesi Başkanı"


©AirportHaber.com
 

Ahmet Bolat'tan THY Personeline Müjde

Yorumlar Tüm Yorumlar (323)

Bahri karlı ~ 7 ay önce
Sayın Ahmet polat bey merhama sizinle çalışmak istiyorum tgs de bana yardımcı olursanız sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airpak İsimsiz ~ 8 ay önce
Biz de artık kadroya girmek istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
~ 9 ay önce
Sayın başkanım kendı adınıza güzel şeyler başardınız ama günlükcüyüz kimse bizi bünyesine almadı ve gerçekten benimde herkes gibi ihtiyacım var paraya bizlerede destek olun allah rızası için onca şeyi yaptıklarını çıkıp anlattınız bu insanlara lütfen destek olun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sağol baskan ~ 10 ay önce
Ahmet bey eşim size baglı calışmakta.keşke bende çalışabilseydim dıyorum eş durumu var deyıp almadılar.ben ve eşim yaptığınız herşey için teşekkur ederiz. Benım calıştıgım firmada olsalar THY ile çalıştıkları için şükür ederlerdi.biz en kötüsünü gördüğümüz için eşimin aldığı her ikramiye(not.belki THY nın verdiği en alt maaş) bize şükür dedirtti.az bulanlar çok kazananlardır eminim.tekrar teşekkürler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY OPET ~ 11 ay önce
THY OPET PERSONELLERİNE BİRSEY VERİLMEDİ BİZ FAKİRİZ KUSURA BAKMAYIN DEDİLER

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sad ~ 1 yıl önce
mart bitiyor, beklemekten cok yorulduk. :(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TAŞERON ~ 1 yıl önce
AİR CLİNİC- AİR PARK- 5M gibi şirketlere bir şey verilmedİ verildiysede bizlere ödenmedi.. Lütfen müjde diye haber ettiğiniz ve ya kar payı vereceğiniz vakit, hangi şirketlere verileceğini de yazınız AHMET BOLAT bey. Bizlerinde bir beklentisi olmasın, ümit etmeyelim ve hayal kurmayalım ama cevapsız bırakılmasın bu durum. Çok fazla insanı kapsıyor bu çünkü. Sizden şikayetçi değiliz Ahmet BOLAT bey paylaşmayı seviyorsunuz tek isteğimiz hangi FİRMALAR’a vereceğinizi öğrenmek... Sevgiler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
taşoren. ~ 1 yıl önce
Böyle güzel haberler prim ve ödül gibi ödemeler yapılacağı duyuruluyor ancak hangi firmalar alacak belli değil bence firmalar liste yapılıp ondan sonra açıklama yapılması lazım ki insanlar beklenti içinde olmasın umut içinde olmasın insanları ayırmamak lazım sonuçta herkes bu zencirin bir halkasıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airpak ~ 1 yıl önce
Airpak herzamanki gibi üvey evlat en pis işi yapan bizler ama neden se hiçbir hakkımız yok havalimanında insanı şartlar altında çalışmak istiyoruz en azından soyunma odamızı düzeltebilirsiniz çatıdan sular damlıyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5M ~ 1 yıl önce
bir maas diye bekledigimiz ikramiye 7 bin tl 20 gun bu aydan calismisligim var bana 5 bin yatmis. varmi benim gibi 10 gun raporlu olupta ikramiyesinden kesilen ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000