08 Haziran 2022, Çarşamba 15:39:17

Ahmet Bolat'tan THY Personeline Müjde

Dünya'nın en çok ülkesine uçan hava yolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları'nın tüm dünyadan çalışanlarını bir araya getirdiği TK FEST 2022 etkinliği başladı. TK FEST'te konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat personele müjdeli haber verdi.
  • Bu para kesin Eylül'de yaticakmi . Taşeronlarada mi yatacak .kaç para bilginiz varmı
  • Bayram parası ver diyorum nav nav diyorsun
  • Lutfen su maasları gundeme alınız sıcak soguk kar yagmur gunes demeden verdıgımız emek ile bu paralar az ve lutfen her yeri denetletın sadece ıs olarak deıl maasları kesilen ucretlerı bayramlarda verilen mesai ucretlerını o kadar insan calısıyor ve herkes mutsuz ama calısmak zorundalar lutfen Bı care bulun Sn. Ahmet BOLAT
  • 20 tane müdürün maaşı 100 tane işçinin maaşına bedel ne iş yaptıkları da belli değil akşama kadar yaz kızım
  • Yav çay su dağıtan hostes 30 bin maaş alıyor kan ter içinde çalışan işçi 5 bin şimdi bize kas sistemi uyguluyorsunuz ama Azrail kadrolu taşeron ayrımı yapmaz bu tk lılar boş boş yatıyor 8 saatleri çay sigarayla geçiyor
  • Sn Ekşi çıkıp demedi mi zoomdan bağlanıp bilmem ne yayınlarına pandemi bitince herkes eski hakkını alacak, azdan az çoktan çok kesinti yaptık bitince herkes maaşına dönecek demedi mi ya da dönemin eski yk başkanı? Tvlerdeydi her hafta bi kanalda. Bir kişiyi bırakmamak için sendikamızın da özverisiyle sağolsun personelimiz şirketine sahip çıktı maaşlarda yüzde elliye varan kesintiler yaptık. Bakın biz de yk olarak biz de huzur hakkı almama kararı aldık. Bitince pandemi eski haline gelecek dedi mi demedi mi? Açın youtube a yazın görün. Hakkımı yiyen can veremesin. Hakkım haram olsun. İlk fırsatta gideceğim dedim. Her arkadaşıma söyledim. Şimdi de gidiyorum. Fırsat doğdu. Benim gibi çok kişi var. 10lardan bahsetmiyorum. Sadece benimle beraber işe başlayacak 18 kişi var ona göre. Haram olsun. Alabiliyorsanız alın eğitim parasını şimdi.
  • 5m gider 6m gelir düzenim değişmesi lazım
  • Taşeron dediğin insan değil gelinde palet bağlayın sayın THY çalışanları !
  • nerden biliyorsun sormadıklarını? zihniyetiniz ayrımcılığınız batsın be. ne gözünüz varmış başkasının parasında.
  • Biz orda uçak altında yardırırken müzik sesleri bize geliyordu.Kast sisteminin hastası bunlar.Yazık..Maaşları bari düzeltin biz kendimiz gideriz eğlenceye..

Dünya'nın en çok ülkesine uçan hava yolu şirketi unvanına sahip Türk Hava Yolları'nın tüm dünyadan çalışanlarını bir araya getirdiği TK FEST 2022 etkinliği başladı. TK FEST'te konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat personele müjdeli haber verdi.

THY çalışanlarına motivasyon amacıyla gerçekleştirilen etkinlikte konuşan THY Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, daha önce personelin gösterdiği özveriyi ödüllendireceklerini yineleyerek ilk ödülü eylül ayında dağıtmayı planladıklarını belirtti.

Anadolu Efes'in THY Euroleague'de şampiyon olurken gösterdiği başarı atıfta bulunan Bolat, "Belgrad'da Euroleague finalini izledim. Efes başta yeniliyordu. Ancak koç ve oyuncular hiç istifini bozmadı. Son periyotta da kazandılar. Bizim için de Haziran, Temmuz, Ağustos ayları son periyotlarımız. Burada bütün enerjimizi göstereceğiz ve inşallah Lufthansa'nın tarihinde yakalamış olduğu en büyük karlılığı yakalayacağız. Bunun için ne gerekiyorsa yapacağız. Sonrasında da başarıları hep beraber paylaşacağız" dedi.

Bolat'tan sonra söz alan THY Genel Müdürü Bilal Ekşi de "Birlikte bu yükün altından hep beraber kalkacağız" ifadelerini kullandı.

İşte Ahmet Bolat'ın o açıklamaları:



©AirportHaber.com

Ahmet Bolat'tan THY Personeline Müjde

Yorumlar Tüm Yorumlar (299)

Asd ~ 2 yıl önce
Bu para kesin Eylül'de yaticakmi . Taşeronlarada mi yatacak .kaç para bilginiz varmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Erzurumlu ~ 2 yıl önce
Maalesef yalan ettiler gibi duruyo şaşırdıkmı tabiki hayır
Haho ~ 2 yıl önce
Bayram parası ver diyorum nav nav diyorsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 2 yıl önce
Lutfen su maasları gundeme alınız sıcak soguk kar yagmur gunes demeden verdıgımız emek ile bu paralar az ve lutfen her yeri denetletın sadece ıs olarak deıl maasları kesilen ucretlerı bayramlarda verilen mesai ucretlerını o kadar insan calısıyor ve herkes mutsuz ama calısmak zorundalar lutfen Bı care bulun Sn. Ahmet BOLAT

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azrail kırıklıklar ~ 2 yıl önce
20 tane müdürün maaşı 100 tane işçinin maaşına bedel ne iş yaptıkları da belli değil akşama kadar yaz kızım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mezarcılar a.ş ~ 2 yıl önce
Yav çay su dağıtan hostes 30 bin maaş alıyor kan ter içinde çalışan işçi 5 bin şimdi bize kas sistemi uyguluyorsunuz ama Azrail kadrolu taşeron ayrımı yapmaz bu tk lılar boş boş yatıyor 8 saatleri çay sigarayla geçiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel ~ 2 yıl önce
sen yap hostesin isini. sen Al parayi. Tutan mi var.
Hakkımı yediniz ~ 2 yıl önce
Sn Ekşi çıkıp demedi mi zoomdan bağlanıp bilmem ne yayınlarına pandemi bitince herkes eski hakkını alacak, azdan az çoktan çok kesinti yaptık bitince herkes maaşına dönecek demedi mi ya da dönemin eski yk başkanı? Tvlerdeydi her hafta bi kanalda. Bir kişiyi bırakmamak için sendikamızın da özverisiyle sağolsun personelimiz şirketine sahip çıktı maaşlarda yüzde elliye varan kesintiler yaptık. Bakın biz de yk olarak biz de huzur hakkı almama kararı aldık. Bitince pandemi eski haline gelecek dedi mi demedi mi? Açın youtube a yazın görün. Hakkımı yiyen can veremesin. Hakkım haram olsun. İlk fırsatta gideceğim dedim. Her arkadaşıma söyledim. Şimdi de gidiyorum. Fırsat doğdu. Benim gibi çok kişi var. 10lardan bahsetmiyorum. Sadece benimle beraber işe başlayacak 18 kişi var ona göre. Haram olsun. Alabiliyorsanız alın eğitim parasını şimdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mesele 5m değil ~ 2 yıl önce
5m gider 6m gelir düzenim değişmesi lazım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kargocu ~ 2 yıl önce
Taşeron dediğin insan değil gelinde palet bağlayın sayın THY çalışanları !

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nerden ~ 2 yıl önce
nerden biliyorsun sormadıklarını? zihniyetiniz ayrımcılığınız batsın be. ne gözünüz varmış başkasının parasında.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TGS Harekat ~ 2 yıl önce
Biz orda uçak altında yardırırken müzik sesleri bize geliyordu.Kast sisteminin hastası bunlar.Yazık..Maaşları bari düzeltin biz kendimiz gideriz eğlenceye..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000