18 Ocak 2023, Çarşamba 14:06:03

Ahmet Bolat'tan Personele Prim Sürprizi

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat personele verilecek prim ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.
  • Sayın Ahmet Bolat bey Airpaka neden verilmedi THY nin derin temizliğini yapıyoruz 7 senedir çalışıyorum bir kere kar payı verildi bu insanlar hak etmiyor mu başkanım bizde emek veriyoruz..
  • Başkanım güzel bir haber sundunuz; lakin neden ayrım yaptınız, herkes hak etti de; iki taşeron şirket mi haketmedi; Airclinic ve Airpak bu havalimanı personeli değilmiş sayenizde bunu anladık!!! Tşk ederiz ayrımcılığınız için AHMET BOLAT beyyyy
  • Airpak verilecek mi acaba
  • Prim maas değil ikramiye neyse o bizim 7000 ilerde ikramiye şuna maas deyip algı yapmanın anlamı yok şu taşeronlara para yedirmekten bıkın Allah için bıkın bordro 10 bin yatan 7000 herkese farklı yatmış Bi işi yapıyorsanız tam yapın zaten bizim için yapmıyorsunuz belli kim için yapıyorsanız bize de ayıp olmasın diye 3 5 atıyosrsunuz nereye kadar atacaksınız bakalım
  • Airclinic ve airpak burda dış kapınin diş mandali oluyor. Teşekkürler Ahmet Bolat
  • SAYIN BOLAT 12 SAAT CALISMA YA BU MAAS AZ. TAMAM GUZEL IKRAMIYE PROMOSYON TK IKRAMIYE BURDA ONEMLI OLAN MAASTIR. BU ARKADASLARIN UZERINDEN MESAI BITTIMI TIR GECMIS GIBI OLUYOR.THY ISMI AGIR BU ISMI TASIYACAK MAAAS VERILMESINI RICA EDIYORUM.
  • helal olsun lan sana adamsın
  • isim ver ben senin yerine alırım primi sıkıntı yok almak istemiyorsan. ağlama o zaman maraba
  • herkese var sana yok
  • alma o zaman kamil

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat personele verilecek prim ödemeleri ile ilgili açıklama yaptı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; THY Yönetim Zirvesi'nde açıklamalarda bulunan Bolat, Nisan ayında personele maaş ve ikramiyeye ek olarak 1 maaş da prim verileceğini duyurdu.

Benzer bir primin yine bu yıl Temmuz ayında yapılacak maaş ödemelerinde de yapılacağı ve yine Ocak 2024'te bir maaş ekstra yani toplam üç maaşa denk gelen ücretin personel hesaplarına yatırılacağı öğrenildi.

Geçtiğimiz yıl elde edilen kârın yüzde 12'ye yakın bir kısmını personele dağıtan THY Yönetimi'nin bu yılda kârın yüzde 15'lik bölümünü personele prim olarak vereceği belirtildi.

©AirportHaber.com

Ahmet Bolat'tan Personele Prim Sürprizi

Yorumlar Tüm Yorumlar (402)

İsimsiz ~ 1 yıl önce
Sayın Ahmet Bolat bey Airpaka neden verilmedi THY nin derin temizliğini yapıyoruz 7 senedir çalışıyorum bir kere kar payı verildi bu insanlar hak etmiyor mu başkanım bizde emek veriyoruz..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airpak ~ 1 yıl önce
Başkanım güzel bir haber sundunuz; lakin neden ayrım yaptınız, herkes hak etti de; iki taşeron şirket mi haketmedi; Airclinic ve Airpak bu havalimanı personeli değilmiş sayenizde bunu anladık!!! Tşk ederiz ayrımcılığınız için AHMET BOLAT beyyyy

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 1 yıl önce
Hiçbir hakkımız yok gerçekten çok üzücü insanlar bunları haketmiyor gönderin artık bu şirketi bukadar haksızlık fazla
FB. ~ 1 yıl önce
Airpak verilecek mi acaba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ne 1 maası yalan ~ 1 yıl önce
Prim maas değil ikramiye neyse o bizim 7000 ilerde ikramiye şuna maas deyip algı yapmanın anlamı yok şu taşeronlara para yedirmekten bıkın Allah için bıkın bordro 10 bin yatan 7000 herkese farklı yatmış Bi işi yapıyorsanız tam yapın zaten bizim için yapmıyorsunuz belli kim için yapıyorsanız bize de ayıp olmasın diye 3 5 atıyosrsunuz nereye kadar atacaksınız bakalım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airclinic ~ 1 yıl önce
Airclinic ve airpak burda dış kapınin diş mandali oluyor. Teşekkürler Ahmet Bolat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air ~ 1 yıl önce
En pis işleri bizler yapıyoruz ama hiçbir hakkımız yok bu şirketlere nasıl iş verilir anlamıyorum açıkçası herkese Allah vicdan rahatlığı versin hayırlı ramazanlar şimdiden.
Thy ~ 1 yıl önce
SAYIN BOLAT 12 SAAT CALISMA YA BU MAAS AZ. TAMAM GUZEL IKRAMIYE PROMOSYON TK IKRAMIYE BURDA ONEMLI OLAN MAASTIR. BU ARKADASLARIN UZERINDEN MESAI BITTIMI TIR GECMIS GIBI OLUYOR.THY ISMI AGIR BU ISMI TASIYACAK MAAAS VERILMESINI RICA EDIYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
helal ~ 1 yıl önce
helal olsun lan sana adamsın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yazık ~ 1 yıl önce
Keşke sana vermeseler
isim ~ 1 yıl önce
isim ver ben senin yerine alırım primi sıkıntı yok almak istemiyorsan. ağlama o zaman maraba

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana yok ~ 1 yıl önce
herkese var sana yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
alma ~ 1 yıl önce
alma o zaman kamil

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000