19 Temmuz 2021, Pazartesi 10:56:20

Almanya-Türkiye uçuşları ikiye katlandı

Almanya’dan Türkiye’ye tatil amaçlı uçuşların 2019 yılına göre iki katına çıktığı bildirildi. Fiyatlar ise yüzde 8 artış gösterdi.
  • ya türkiye cennet cennet kıymet bilin, enişteeee ya mola yerinden brötchen alacaktık unutma, şöööönnnn gurulu düzen olmasa ama yani reyisiniz var bizim mergel blöd ya kör yani problematik doyçland aaahk so jipi mi diyon neu model 2022 tabi temizlikçiyim ben flughafende ama yani güzel iş
  • Bizim maaşlar yabancıların bir uçak bileti kadar onu anladık :/
  • Euro 10 tl olunca ikiye de üçe de katlar. Millete ucuza üç kuruşa tatil imkanı veriyoruz. Ayrıca hani Almanya naziydi,faşist,ırkçı,Türk düşmanıydı niye oradan turist geliyor diye seviniyoruz? Para bizim için herşeyden bu kadar çok mu önemli?
  • Gurbetçi Terörü

Almanya’dan Türkiye’ye tatil amaçlı uçuşların 2019 yılına göre iki katına çıktığı bildirildi. Fiyatlar ise yüzde 8 artış gösterdi.

Check24 adlı internet sitesinin araştırmasına göre Almanlar, İspanya’dan sonra en çok Türkiye’yi tercih ediyor. Pazar araştırmalarıyla tanınan Check24’e göre aktüel olarak en fazla Türkiye uçuşları ilgi çekiyor. Bu tatil sezonunda Türkiye uçak rezervasyonları 2019 rakamlarına göre yüzde 100 artış gösterdi. Türkiye’ye uçak fiyatlarının da 2019 yılına göre yüzde 8 yükseldiği, uçuşların bu yıl içindeki ortalama fiyatının 347 euro olduğu kaydedildi.

Henüz tatile çıkmamış olanların rezervasyon için acele etmesi gerektiğini söyleyen araştırma uzmanı Sebastian Sager, “Pandemi nedeniyle hava yolu şirketleri planlamalarını dikkatli yapmak zorunda kaldı. Kapasiteler sınırlı olduğu için fiyatlar artış gösteriyor” dedi. Almanların en fazla ilgi gösterdiği İspanya uçuş fiyatlarının ise yüzde 34 dolayında artış gösterdiğine dikkat çekilen karşılaştırmada, en fazla tercih edilen ülkeler şöyle sıralandı: İspanya, Türkiye, Yunanistan, İtalya, Portekiz, Avusturya, Hırvatistan, İsviçre.

Almanya-Türkiye uçuşları ikiye katlandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

Gurbetçi ~ 3 yıl önce
ya türkiye cennet cennet kıymet bilin, enişteeee ya mola yerinden brötchen alacaktık unutma, şöööönnnn gurulu düzen olmasa ama yani reyisiniz var bizim mergel blöd ya kör yani problematik doyçland aaahk so jipi mi diyon neu model 2022 tabi temizlikçiyim ben flughafende ama yani güzel iş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fakir ~ 3 yıl önce
Bizim maaşlar yabancıların bir uçak bileti kadar onu anladık :/

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hans ~ 3 yıl önce
Euro 10 tl olunca ikiye de üçe de katlar. Millete ucuza üç kuruşa tatil imkanı veriyoruz. Ayrıca hani Almanya naziydi,faşist,ırkçı,Türk düşmanıydı niye oradan turist geliyor diye seviniyoruz? Para bizim için herşeyden bu kadar çok mu önemli?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Oyle tabi ~ 3 yıl önce
Oyle tabi kendi vatanımızda sürünüyoruz ne yaparsın
Fiyatlar ~ 3 yıl önce
Tl bazında değil Euro ve Dollar bazında belirleniyor.
HİJYENCİ ~ 3 yıl önce
Gurbetçi Terörü

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çiken or pasta ~ 3 yıl önce
Biz gelmezsek siz açınızdan ölürsünüz. Alman Hans bizim harcadığımızın 10 da biri kadar para bırakmıyor memlekete yinede biryerlerini yalıyorsunuz adamların. Utanın biraz. Gurbetten saygılar.
Beyin Not Found ~ 3 yıl önce
Gurbetçiler çok sevdiği tayyiplerinin yanında kalsa keşke biz gitsek ama Almanya da biliyor bu niteliksizleri çocuk parası verip susturuyor daha çok işine geliyor Sen ben kitap okuruz düşünürüz toplumda söz sahibi oluruz Bunlar beyinsiz diyor bizzat bi almanla konuştum böyle söyledi
Grb ~ 3 yıl önce
Multeciler daha beter, bizim turklerin parasi bol ee calisiyoz. Insan ol insan

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000