13 Ocak 2020, Pazartesi 22:12:50

Anadolujet’in yurtdışı biletleri satışa çıktı

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'le yurt dışı uçuşlarına başlama kararı sonrası bilet satışları da resmen başladı.
  • Pegasus ESB base actiginda da çoğunlukla bunlara benzer yorumlar gördük. Pegasus geldi Ajet batar, biter, rekabet edemez diye. Ne oldu sonucta Pegasus rekabet edemedi. Arkadaşlar atladiginiz birşey var ki Ajet operasyonunun çoğunu SunExpress personeli ve uçakları gerçekleştiriyor. SunExpress bu operasyoyonu %92 on time kapı kapatarak ve cok daha düşük maliyetle gerçekleştiriyor. Eğer Sabiha Gökçen'de de SunExpress bu operasyonu gerceklestirirse kimsenin beklemediği pozitif sonuçlar ortaya çıkabilir. Pegasus yada Ajet ikiside bizim değerimiz. Gönül isterki ikiside başarılı olsun.
  • Rusya’nın Omsk şehrine uçsanız ne güzel olurdu Sibirya’nın göbeği
  • Pegasus 83 uçağıyla efsane oldu borsada thynı altıya katladı bu nedir başarıdır vizyondur liyakattır işin ehli olmaktır doğru yönetimdir havacılık bambaşka birr şeydir yandaş istihdam etme yeri değildir yattığı yerden maaş alma yeri değildir bu şirktin parasıyla şatafat içinde yaşama işi değildir bu kafayla bu yönetimle değil sabihhada Anadolu Jetin kar etmesi Thy yakında batmazsa şaşarım
  • Ooo gelir yönetimi iyi fiyat çalışmış :)
  • Ne ajetmiş ne yapacaklarını bilemediler bi türlü ya satarlar ya kapatırlar şimdi de dış hat el bombası gibi elden ele dolaşıyo
  • 737 max ları A jet e devredin. Yas ortalamasını düşürürsünüz. Bakalım uçacak ekip ve/ veya yolcu bulabilecek misiniz?
  • İsviçrede yaşayanların pabucu dama
  • Bu kararı thy değil de pegasus mu verdi acaba?? Çünkü pgs nin işine yarıcak bi fikirden başka bişey değil sabihayı iyice kaybediyolar
  • Pegasus ile rekabet mi? Güle güle THY Sabiha Gökçen sahibine kaldı yine
  • Buradakiler Pegasus tan pirim yapıyor galiba. Fiyatlardan habersizler. THY. Den. Pahalı 20 kg. Yük hakkı ayriyeten ikram yok. Uçak kalkış yaptığı an marketi açıyorlar. THY. Nin t si olamaz.

Türk Hava Yolları'nın alt markası Anadolujet'le yurt dışı uçuşlarına başlama kararı sonrası bilet satışları da resmen başladı.

16 ülkede 26 noktaya sefer düzenleyecek Anadolujet, dış hat seferlerinin büyük bir kısmını Sabiha Gökçen Havalimanı’ndan gerçekleştirecek. Dış hat uçuşlarından bazıları da Antalya, Bodrum ve İzmir'den de icra edilecek.

Antalya, Bodrum, İzmir'den Kuveyt'e ve yine İzmir'den Tel Aviv'e uçacak olan Anadolujet’in Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan Abu Dhabi, Amsterdam, Bağdat, Bahreyn, Bakü, Barcelona, Berlin Tegel, Brüksel, Dammam, Dubai, Düsseldorf, Frankfurt, Cidde, Kuveyt, Medine, Milano, Münih, Paris Charles de Gaulle, Riyad, Roma, Stuttgart, Tiflis, Tahran, Londra, Tel Aviv ve Viyana'ya sefer düzenleyecek.

Bugün itibariyle satışa açılan dış hat uçuşları 29 Mart 2020’de başlayacak.

SATIŞLAR THY SİTESİ ÜZERİNDEN YAPILIYOR

Öte yandan Anadolujet'e ait internet sitesi üzerinden bilet almak isteyen müşterilerin THY'nin web sayfasına yönlendirildiği ve satışların bu site üzerinden gerçekleştirilmesi de dikkatlerden kaçmadı.

Anadolujet’in yurtdışı biletleri satışa çıktı

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

Amir ~ 4 yıl önce
Pegasus ESB base actiginda da çoğunlukla bunlara benzer yorumlar gördük. Pegasus geldi Ajet batar, biter, rekabet edemez diye. Ne oldu sonucta Pegasus rekabet edemedi. Arkadaşlar atladiginiz birşey var ki Ajet operasyonunun çoğunu SunExpress personeli ve uçakları gerçekleştiriyor. SunExpress bu operasyoyonu %92 on time kapı kapatarak ve cok daha düşük maliyetle gerçekleştiriyor. Eğer Sabiha Gökçen'de de SunExpress bu operasyonu gerceklestirirse kimsenin beklemediği pozitif sonuçlar ortaya çıkabilir. Pegasus yada Ajet ikiside bizim değerimiz. Gönül isterki ikiside başarılı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HK ~ 4 yıl önce
Rusya’nın Omsk şehrine uçsanız ne güzel olurdu Sibirya’nın göbeği

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Medyum ~ 4 yıl önce
Pegasus 83 uçağıyla efsane oldu borsada thynı altıya katladı bu nedir başarıdır vizyondur liyakattır işin ehli olmaktır doğru yönetimdir havacılık bambaşka birr şeydir yandaş istihdam etme yeri değildir yattığı yerden maaş alma yeri değildir bu şirktin parasıyla şatafat içinde yaşama işi değildir bu kafayla bu yönetimle değil sabihhada Anadolu Jetin kar etmesi Thy yakında batmazsa şaşarım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelir yönetimi ~ 4 yıl önce
Ooo gelir yönetimi iyi fiyat çalışmış :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aj ~ 4 yıl önce
Ne ajetmiş ne yapacaklarını bilemediler bi türlü ya satarlar ya kapatırlar şimdi de dış hat el bombası gibi elden ele dolaşıyo

Yanıtla

Kalan karakter 1000
737 max ~ 4 yıl önce
737 max ları A jet e devredin. Yas ortalamasını düşürürsünüz. Bakalım uçacak ekip ve/ veya yolcu bulabilecek misiniz?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Isvicre ~ 4 yıl önce
İsviçrede yaşayanların pabucu dama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Doco’cu ~ 4 yıl önce
Bu kararı thy değil de pegasus mu verdi acaba?? Çünkü pgs nin işine yarıcak bi fikirden başka bişey değil sabihayı iyice kaybediyolar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İrfan ~ 4 yıl önce
Pegasus ile rekabet mi? Güle güle THY Sabiha Gökçen sahibine kaldı yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uslu ~ 4 yıl önce
Buradakiler Pegasus tan pirim yapıyor galiba. Fiyatlardan habersizler. THY. Den. Pahalı 20 kg. Yük hakkı ayriyeten ikram yok. Uçak kalkış yaptığı an marketi açıyorlar. THY. Nin t si olamaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000