04 Ağustos 2022, Perşembe 12:43:20

Antalya Havalimanı apronunda kaza!

Antalya Havalimanı apronunda korkutan bir kaza meydana geldi.
  • Biz görevimizin başındayız NOKTA!!!
  • Sıradan bir olay. Rusya dönüşü 2 defa şoförün dikkatsizliği yüzünden ekip aracı ani frenle durdu. İkisinde de düştüm ve başımı vurdum. Umarım şoför iyidir ancak daha dikkatli olmaları şart. Düzeltmeler yapılması için illa birine bişey olması gerekmiyor
  • Uçağın tescili belli mi ?
  • Öncelikle geçmiş olsun kazadır bu t 2 parktan çıkışta diyor çelebi havaş tgs hangisiyle geçmiş olsun biraz daha dikkat et
  • TGS dir herhalde

Antalya Havalimanı apronunda korkutan bir kaza meydana geldi.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Antalya Havalimanı apronunda görevli bir şoför, kullandığı araçla özel bir jete çarptı. Kaza sonrasında uçakta ve araçta hasar oluşurken, şoför şans eseri kazadan yara almadan kurtuldu.

Bu sabah meydana geldiği öğrenilen kazada; şoför henüz bilinmeyen bir nedenle kullandığı araçla T2 park pozisyonunda bulunan özel bir uçağa çarptı. Şoförün kazadan yara almadan kurtulduğu, tedbir amaçlı sağlık ekipleri tarafından kontrol edildiği öğrenildi.

Öte yandan araç şoföünün araçtan çıkamadığı, ARFF ekiplerinin personelin bulunduğu kısımı kesici aletler yardımıyla keserek çıkardığı bildirildi.

Uçakta hafif hasar oluşurken kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

©AirportHaber

Antalya Havalimanı apronunda kaza!

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

ARFF ~ 2 yıl önce
Biz görevimizin başındayız NOKTA!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Antalya’da ~ 2 yıl önce
Sıradan bir olay. Rusya dönüşü 2 defa şoförün dikkatsizliği yüzünden ekip aracı ani frenle durdu. İkisinde de düştüm ve başımı vurdum. Umarım şoför iyidir ancak daha dikkatli olmaları şart. Düzeltmeler yapılması için illa birine bişey olması gerekmiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uçağın Tescili ~ 2 yıl önce
Uçağın tescili belli mi ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski havacı ~ 2 yıl önce
Öncelikle geçmiş olsun kazadır bu t 2 parktan çıkışta diyor çelebi havaş tgs hangisiyle geçmiş olsun biraz daha dikkat et

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kim ~ 2 yıl önce
TGS dir herhalde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 2 yıl önce
Haftanın 6 günü 12 saat çalıştırırsan insanları normaldir
Eski havacı ~ 2 yıl önce
Hay tgs kadar taş düşsün başına önce bir geçmiş olsun de dilini arımı soktu
Havacı ~ 2 yıl önce
Dileğin kabul olmadı fakat diğer xsirkette ekmeğini yediğimiz bir şirket onlarada geçmiş olsun
Tgs AYT ~ 2 yıl önce
Kaza TGS nin değil. Çok geçmiş olsun. Çok şükür personelde bir şey yok. Antalya’da tüm ekipler çok yoğun çalışıyor..Yeni yönetimin işi zor ama canla başla çalışıyor. Osman Başmüdür geldikten sonra çok şey değişmeye başladı.
Eski havacı ~ 2 yıl önce
Sen onun bunun yazısına fikir üreteceğine git önce Türkçe okuma yazma öğren. Dilimizin kurallarını bilmeden yorum yazılmaz.
Havaci ~ 2 yıl önce
Havaş traktör şoförü. Manevra alırken yakıt aracına çarpmamak için arkasına bakarken önündeki uçağı görmemis. Büyük geçmiş olsun çok üzücü , iş arkadaslarimiz sonuçta , olmasa bile insanlik namına üzücü.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000