18 Ekim 2021, Pazartesi 12:47:43

Antalya'ya gelen turist sayısı 8 milyonu aştı

Antalya'ya 17 Ekim itibarıyla hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 38 bin 761'e ulaştı.
  • Her Cumartesi THY uçakları ekip bekliyor Gecikme kime yazılıyor bilmiyorum ama sebep ekipplanlama
  • Bu antalya havalimanı haberleri mecliste gündeme gelmeli. Hastalık aldı başını gitti ama biz bunla gurur duyup bayram ediyoruz
  • Yetersiz elemanla her gün 12 saat mesai sonra büyük kazalar günü kurtarma kafası plan proje sistem hiç bir şey yok eyyy TGS aklını başına al uçurumdan yuvarlanmak üzeresin ayt yetkilileri İstanbul kulak ver bu sese bu arada turist sayısı 8 milyonu aşmış arkadaşımız hastanede yoğun bakımda...
  • Yoğunluk olsun ya Ayt TGS müdürünün hiç bir etkisi olmadığını görüyoruz böylece personeline
  • Turist sayısı rekor kırsada personele yansımadıktan sonra ne önemi var. Nerdeyse asgari ücrete çalıştıracaklar. Havaalanlarındaki çoğu şirket aynı. Hak yemeye devam edin.
  • 8 milyonu aştı da ne oldu,borçlar mı bitti,ekonomi mi düzeldi,işsizlik mi azaldı,döviz kuru mu düştü? Çoğu ülkelerinde bir haftalık gelirleriyle herşey dahil tatile gelen ucuzcu,otelden çıkmayan turist. Bunlara muhtaç hale geldik hamdolsun. İşiniz gücünüz böyle içi boş,gaz haberleri. Ayrıca gelen turistlerin sayesinde artan covid vakaları için niye haber yapmıyorsunuz? Özellikle Rusya'da hem vaka hem vefat sayıları rekor kırıyorken oradan buraya turist gelmesine sevinmek ne kadar acz içinde olduğumuzun kanıtıdır ne yazık ki.

Antalya'ya 17 Ekim itibarıyla hava yoluyla gelen turist sayısı, 8 milyon 38 bin 761'e ulaştı.

Türkiye'de, 'Turizmin Başkenti' olarak nitelendirilen Antalya'da, 2021 yılında 8 milyon turist barajı aşıldı. Dünya turizm sektörünün en kötü dönemini yaşadığı 2020 pandemi sürecinin ardından, salgının, uçuş kısıtlamaları başta olmak üzere olumsuz etkilerinin ciddi düzeyde görüldüğü 2021'de, dünyanın en önemli turizm destinasyonlarından biri olan Antalya'da, pandemi öncesi sürece dönmeye çalışılıyor.

8 MİLYON BARAJI AŞILDI

Antalya Kültür ve Turizm İl Müdürlüğü'nün son verilerine göre, Antalya Havalimanı ve Gazipaşa Havalimanı olmak üzere iki havalimanı bulunan Antalya'ya, 1 Ocak-17 Ekim tarihleri arasında gelen toplam turist sayısı, 8 milyon 38 bin 761'e yükseldi. Yaklaşık 9,5 aylık süreçte, geçen yılın aynı dönemine göre artış oranı yüzde 162 oldu.

EKİM AYINDA 1 MİLYONDAN FAZLA TURİST GELDİ

Sektör temsilcilerinin kasım ayına ilişkin rezervasyonlardan da umutlu olduğu kentte, 1 Ekim-17 Ekim tarihleri arasındaki turist sayısı ise 1 milyonu aştı. 1-17 Ekim arasında 1 milyon 22 bin 481 turist kente gelirken, geçen yılın aynı dönemindeki 498 bin kişilik sayıya göre yüzde 105'lik artış gerçekleşti.

Antalya'ya gelen turist sayısı 8 milyonu aştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

Cumartesi ~ 3 yıl önce
Her Cumartesi THY uçakları ekip bekliyor Gecikme kime yazılıyor bilmiyorum ama sebep ekipplanlama

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 3 yıl önce
Bu antalya havalimanı haberleri mecliste gündeme gelmeli. Hastalık aldı başını gitti ama biz bunla gurur duyup bayram ediyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 3 yıl önce
Yetersiz elemanla her gün 12 saat mesai sonra büyük kazalar günü kurtarma kafası plan proje sistem hiç bir şey yok eyyy TGS aklını başına al uçurumdan yuvarlanmak üzeresin ayt yetkilileri İstanbul kulak ver bu sese bu arada turist sayısı 8 milyonu aşmış arkadaşımız hastanede yoğun bakımda...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aytops ~ 3 yıl önce
Yoğunluk olsun ya Ayt TGS müdürünün hiç bir etkisi olmadığını görüyoruz böylece personeline

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayt ~ 3 yıl önce
Turist sayısı rekor kırsada personele yansımadıktan sonra ne önemi var. Nerdeyse asgari ücrete çalıştıracaklar. Havaalanlarındaki çoğu şirket aynı. Hak yemeye devam edin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
turist ~ 3 yıl önce
8 milyonu aştı da ne oldu,borçlar mı bitti,ekonomi mi düzeldi,işsizlik mi azaldı,döviz kuru mu düştü? Çoğu ülkelerinde bir haftalık gelirleriyle herşey dahil tatile gelen ucuzcu,otelden çıkmayan turist. Bunlara muhtaç hale geldik hamdolsun. İşiniz gücünüz böyle içi boş,gaz haberleri. Ayrıca gelen turistlerin sayesinde artan covid vakaları için niye haber yapmıyorsunuz? Özellikle Rusya'da hem vaka hem vefat sayıları rekor kırıyorken oradan buraya turist gelmesine sevinmek ne kadar acz içinde olduğumuzun kanıtıdır ne yazık ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000