25 Mayıs 2022, Çarşamba 09:41:46

Bakan Karaismailoğlu'dan yeni Atatürk Havalimanı açıklaması

Karaismailoğlu, yıkımına başlanmasıyla yeniden gündem olan Atatürk Havalimanı için: Havalimanı kapanınca bu bölgedeki trafik yüzde 30 azaldı" dedi.
  • inşallah Atatürk Havalimanı'na muhtaç kalırsınız.
  • Bir sus
  • HİÇ BİR AKEPE’LİYE GÜVENMİYORUM. HEPSİ YALANCI.
  • Yeni yeni kılıflar uydur uydur bitmez bunlarda...ama yemezler...
  • Para mi ****?
  • TAV’a AHL kapanırken ödenen 389 Milyon Euro tazminattan da bahsetsene biraz.
  • Burda yapılan yorumlar tek bir ağızdan çıkmış gibi kulaktan dolma hep aynı lak lak yok araplara satmışlar yok yandaşa peşkeş çekmişler sizin seçtiğiniz başkan ilk iki senesini eski yönetimi karalamakla geçirdi metro larda ki reklam TV lerin de afişlerde ayrıca Atatürk Havalimanı ın adı yeşilköy Havalimanıdır z kuşağı kulaktan dolma önüne ne konursa onu yemek yerine biraz araştırmalı
  • Ya bi susun adam birşeyler anlatmak istiyor :)
  • Trafik azalmış olabilir zira benzin gelire göre aşırı pahalı, vergi de %70 den fazla ve indirmeye de niyetiniz yok sayenizde oluşan aşırı borçlara ve yandaşlara para lazım tabi. Bir de para kazandık diyorsun madem öyle niye ibanla para istediğiniz ve veren vatandaşlara da paralarını geri verin o zaman. Kirayı da 3 yıldır nedense almadığınızı da söylememişsin. Ayrıca trafik demişken kaldırımlar otopark olmuş, motorlar kaldırımlardan gidiyor, kimse kuralları takmıyor, devletin ağırlığı bitmiş, ortada polis de caydırıcı cezalar da yok olsa da uygulanmıyor ya da adamına göre uygulanıyor sen de hikayeden konuşuyorsun.
  • Ambulans uçak ve helikopter merkezi olmasını ben söyledim 4 yıl once

Karaismailoğlu, yıkımına başlanmasıyla yeniden gündem olan Atatürk Havalimanı için: Havalimanı kapanınca bu bölgedeki trafik yüzde 30 azaldı" dedi.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, yıkımına başlanmasıyla gündem olan Atatürk Havalimanı tartışmalarına ilişkin olarak, "Günlük olarak yaklaşık bin yüz uçak inen bir Havalimanı, o uçaklar karbon emisyonunu 4 milyon insanın üzerine atıyor. Saatlerce Marmara Denizi üstünde tur atıp iniş izni beklediğimiz saatleri ne çabuk unuttuk. Havalimanı kapanınca bu bölgedeki trafik yüzde 30 azaldı." ifadelerini kullandı.

tv100'de yayınlanan Candaş Tolga Işık'ın sunduğu "Az Önce Konuştum" programına konuk olan Karaismailoğlu'nun açıklamalarından satırbaşları:  "Devletler uzun soluklu planlamalar yaparlar hem bugünün hem de önümüzdeki yıllarda ülkenin karşılaşabileceği sorunlara hazırlıklı olup planlar ve işler yaparlar. Türkiye Cumhuriyeti de son 20 yılda nasıl planlı büyüyorsa aynı şekilde büyüyor.

Günlük 1.100 yaklaşık uçak inen bir Havalimanı o uçaklar karbon emisyonunu 4 milyon insanın üzerine atıyor. Saatlerce Marmara Denizi üstünde tur atıp iniş izni beklediğimiz saatleri ne çabuk unuttuk. Havalimanı kapanınca bu bölgedeki trafik yüzde 30 azaldı.

'ACİL DURUMLAR İÇİN KULLANILABİLİR'

Buradaki acil durumlar için ambulans uçaklarının inebileceği bir yer, acil durumlar için kullanılabilecek bir havalimanı olabilir. Atatürk Havalimanı kapatılması gerekiyordu, burada 2 tane pist vardı doğu-batı ve kuzey-güney pistleri. İstanbul Havalimanı zaten aynı eksende olduğu için bu pistlerin kullanılmasının imkanı yok.

'22 MİLYON EURO EKSTRA GELİR GELDİ'

Biz orada yıllık bir yolcu garantisi verdik. 10 milyar eurouk bir havalimanı yaptırdınız, bunun belirli sürede bir geri dönüşü var. 10 milyar euronun bir kuruşu devletten çıkmamış ve ilk yılı o verilenin garantiyi aştığı için 22 milyon euro ekstra gelir geldi."

Bakan Karaismailoğlu'dan yeni Atatürk Havalimanı açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (28)

muhtaç kalın ~ 2 yıl önce
inşallah Atatürk Havalimanı'na muhtaç kalırsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sus ~ 2 yıl önce
Bir sus

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaptan ~ 2 yıl önce
HİÇ BİR AKEPE’LİYE GÜVENMİYORUM. HEPSİ YALANCI.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Karadenizli ~ 2 yıl önce
Kardenizli siyasal dinciler lutfen sizleri unutana kadar sabredin bir uzak durun herseyden
Votandaş ~ 2 yıl önce
Yeni yeni kılıflar uydur uydur bitmez bunlarda...ama yemezler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
22 milyon ~ 2 yıl önce
Para mi ****?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Noname ~ 2 yıl önce
TAV’a AHL kapanırken ödenen 389 Milyon Euro tazminattan da bahsetsene biraz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mete ~ 2 yıl önce
Burda yapılan yorumlar tek bir ağızdan çıkmış gibi kulaktan dolma hep aynı lak lak yok araplara satmışlar yok yandaşa peşkeş çekmişler sizin seçtiğiniz başkan ilk iki senesini eski yönetimi karalamakla geçirdi metro larda ki reklam TV lerin de afişlerde ayrıca Atatürk Havalimanı ın adı yeşilköy Havalimanıdır z kuşağı kulaktan dolma önüne ne konursa onu yemek yerine biraz araştırmalı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xxx ~ 2 yıl önce
Ya bi susun adam birşeyler anlatmak istiyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
trajikomedi ~ 2 yıl önce
Trafik azalmış olabilir zira benzin gelire göre aşırı pahalı, vergi de %70 den fazla ve indirmeye de niyetiniz yok sayenizde oluşan aşırı borçlara ve yandaşlara para lazım tabi. Bir de para kazandık diyorsun madem öyle niye ibanla para istediğiniz ve veren vatandaşlara da paralarını geri verin o zaman. Kirayı da 3 yıldır nedense almadığınızı da söylememişsin. Ayrıca trafik demişken kaldırımlar otopark olmuş, motorlar kaldırımlardan gidiyor, kimse kuralları takmıyor, devletin ağırlığı bitmiş, ortada polis de caydırıcı cezalar da yok olsa da uygulanmıyor ya da adamına göre uygulanıyor sen de hikayeden konuşuyorsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hhh ~ 2 yıl önce
Ambulans uçak ve helikopter merkezi olmasını ben söyledim 4 yıl once

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000