22 Mart 2023, Çarşamba 22:11:24

Boeing'den MAX kazasıyla ilgili akıl almaz savunma; 'Acı çekmediler'

Boeing’in bir dönem ‘sorunlu’ olarak bilinen Boeing 737 MAX kazasıyla ilgili akıl almaz bir savunma yaptığı ortaya çıktı.
  • Koskoca 777’yi kaybeden kapitalist düzen, köleleri ile dalga geçiyor.
  • Netflix belgeselinde ne kadar rezil bir şirket olduğu açık seçik anlatılıyor zaten. AIRBUS FOREVER!
  • Aynı meydandan kalkacaksın.Similatörde aynı arızayı yaşayacaksın ve bileceksin ki denize/yere çarpma anında tepene gerçek dozer düşecek.Hadi acı çekmede görelim.
  • He iyi bari
  • Bu ılay ve yorum başka sektörde olsa o şirket kısa zamanda tarihte yerini alırdı .Ama Airbus ve Boeing nüklüer silaha sahip devlet gibi kimse dokunamıyor.
  • Bu olayı da hükümete nasıl bağlarlar diyordum ki çıktılar yine ortaya. Gökten bir uçak düşmüş sahibi ABD , vefat eden Afrikalı , çıkarım bizim hükümet ... Gelde troll olmadıklarına inan
  • Mahkemenin Boeing’in “acı çekmeden öldüler” savı gerçeklerden ve bilimsellikten uzak traji komik. Uçağın saniyeler sonra yere çarpacağını ve öleceklerini bilen insanların çektikleri korku ve acı verilecek tazminatı arttıran bir neden olmalı.
  • Acı çekmedikleri bence de doğru. Çok hızlı bir süratle yere çarptılar ve saniyenin onda birinde herkes ve herşey toz oldu.
  • Bunlar, ırkçı oldukları için, hitler mantığında olan, kedilerini üstün ırk olarak gördüklerinden, ozelliklikle renkli insanları aşağılama alışkanlığından vazgeçmeyen, kâğıda yeşil renk basarak, dünyayı atom veya hidrojen bombası ile çıkarı için, yoketmekten çekinmiyecegini söyleyenler için, normal yaklaşım. Yani, kısacaca dertleri demokrasi değil hitler mantığında ırkçılık , sömürgecilik ve kapitalist sömürgenin, kendi halkına bile değer vermeyen, saçma, ama varlıkların, duzeninin devamı için, çırpınışı. Emek sarfeden, insan olan, hakkını almamalıdır. NOKTA.
  • bizde de aynı şey olmadı mı ??? toprağımız suya kavuştu falan demedi mi bakan

Boeing’in bir dönem ‘sorunlu’ olarak bilinen Boeing 737 MAX kazasıyla ilgili akıl almaz bir savunma yaptığı ortaya çıktı.

2019 yılında Etiyopya Havayolları’nın Boeing 737 MAX tipi uçağı düşmüş ve uçağın üreticisi Boeing de kusurlu bulunmuştu. Kazada 157 kişi hayatını kaybetmişti.

Kazayla ilgili devam eden mahkeme sürecinde çok ilginç bir detay ortaya çıktı.

Kazayla ilgili mahkeme raporlarında Boeing’in avukatlarının savunmalarına yer verildi.

Yapılan savunmada; Boeing’in uzman kişilerler görüştüğü ve kazada ölenlerle ilgili acı çekmediklerini söylediği ifade edildi. Avukatlar; ‘Kaza sırasında uçak şiddetli bir şekilde yere çarptığı için beyin sinir sistemi acıyı fark edemeden ölüm gerçekleşti. Bu nedenle hayatını kaybedenler acı çekmeden öldü’ savunmasını yaptı.

Bu savunmanın acı çekerek ölüm nedeniyle tazminatın yüksek olmasından kaçınmak için yapıldığı belirtildi.

Söz konusu savunma kazada hayatını kaybedenlerin yakınları tarafından tepkiyle karşılandı.

©AirportHaber Detay

Boeing'den MAX kazasıyla ilgili akıl almaz savunma; 'Acı çekmediler'

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Para ~ 1 yıl önce
Koskoca 777’yi kaybeden kapitalist düzen, köleleri ile dalga geçiyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A333 ~ 1 yıl önce
Netflix belgeselinde ne kadar rezil bir şirket olduğu açık seçik anlatılıyor zaten. AIRBUS FOREVER!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SADİST ~ 1 yıl önce
Aynı meydandan kalkacaksın.Similatörde aynı arızayı yaşayacaksın ve bileceksin ki denize/yere çarpma anında tepene gerçek dozer düşecek.Hadi acı çekmede görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Silver ~ 1 yıl önce
He iyi bari

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vahşi kapitalizm ~ 1 yıl önce
Bu ılay ve yorum başka sektörde olsa o şirket kısa zamanda tarihte yerini alırdı .Ama Airbus ve Boeing nüklüer silaha sahip devlet gibi kimse dokunamıyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bağlantı ~ 1 yıl önce
Bu olayı da hükümete nasıl bağlarlar diyordum ki çıktılar yine ortaya. Gökten bir uçak düşmüş sahibi ABD , vefat eden Afrikalı , çıkarım bizim hükümet ... Gelde troll olmadıklarına inan

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bundan sonra ~ 1 yıl önce
afrikada karınca dal kırsa, japonyada balık sinek yese şimdiki hükümetten bilinecek çünkü öyle yozlaştırdınız memleketi.
EmniyET ~ 1 yıl önce
Mahkemenin Boeing’in “acı çekmeden öldüler” savı gerçeklerden ve bilimsellikten uzak traji komik. Uçağın saniyeler sonra yere çarpacağını ve öleceklerini bilen insanların çektikleri korku ve acı verilecek tazminatı arttıran bir neden olmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acı. ~ 1 yıl önce
Acı çekmedikleri bence de doğru. Çok hızlı bir süratle yere çarptılar ve saniyenin onda birinde herkes ve herşey toz oldu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KUNTA KİNTE ~ 1 yıl önce
Bunlar, ırkçı oldukları için, hitler mantığında olan, kedilerini üstün ırk olarak gördüklerinden, ozelliklikle renkli insanları aşağılama alışkanlığından vazgeçmeyen, kâğıda yeşil renk basarak, dünyayı atom veya hidrojen bombası ile çıkarı için, yoketmekten çekinmiyecegini söyleyenler için, normal yaklaşım. Yani, kısacaca dertleri demokrasi değil hitler mantığında ırkçılık , sömürgecilik ve kapitalist sömürgenin, kendi halkına bile değer vermeyen, saçma, ama varlıkların, duzeninin devamı için, çırpınışı. Emek sarfeden, insan olan, hakkını almamalıdır. NOKTA.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kasım Şeren ~ 1 yıl önce
bizde de aynı şey olmadı mı ??? toprağımız suya kavuştu falan demedi mi bakan

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000