14 Mart 2023, Salı 10:01:54

Bolat ve THY Yöneticilerinden Hong Kong Çıkarması

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY yöneticileriyle birlikte Hong Kong çıkarması yaptı.
  • Adamın hası
  • İnsanlar iş görüşmesi yada bi yere giderken hosteslet pilotlar uçucu teknisyenler yurt dışına yurt içine gittiğinde merak ettiği yada gitmek istemiş olduğu yerlere gitmiyormu ki gitmeyen otelde kalmak isteyende olabilir adamı neden bu kadar linlediğinizi hiç anlamış değilim ilker bey sizden alıp gider ayak yaptı yapçağını iyi oldu. Ahmet bey ise ilker bey’in yapamadıklarını yaptı ve yapmaya çalışıyor sadece taşören için değil herkes için arkadaşlar verince hep iyi alınca yada vermeyince neden linçleriz insanları işinize bakın seçimle falanla filanla kimseyi korkutamazsınız secimle gelen olmadı secimle gidende olmaz işini adam gibi yapan insanlar olduğu sürece ki Ahmet bey adamın dibi thy için elinden geleni yaptığnı düşünen bir insanım eğer ki beğenmeyen varsa gidebilir başka şirketlere bu aldığınız üçretleri alabilirseniz kar payı primler vs daha ne istiyosunuz anlamıyorum teşekkür etmek saygı duymak erdemliktir .....
  • Bunlar torpilli makamında son gezilerin,tadını çıkar hak yiyici...
  • Başkanım benide çine götürün
  • yedi vergilerimizi gezdi yine seçim sonrası bakacaz kıymetli kardeşlerim
  • Lan uçaği kaldiran ve indiren kaptan pilotlar ama sefasini onlardan hariç herkez yiyor, nedir bu pilot düşmanliği ?
  • Olan bizim zamlara oldu ama unutmadık sandikda hatirlaticaz
  • Yönetim kurulu üyesı ne iş yapar orada
  • Belki 15 mayıs ta da kendini çıkarırlar
  • Bu Orhan Birdal THY ile dünyayı gezmekten yorulmadı mı

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, THY yöneticileriyle birlikte Hong Kong çıkarması yaptı. 

Hong Kong'ta birçok görüşme gerçekleştirdiklerini ifade eden Bolat, Çinli taşıyıcılar ZTO Express ve Pal Air ortaklığı ile kurulan We World Express yöneticileriyle de bir araya gelerek toplantı yaptıklarını duyurdu.

Bolat, Hong Kong gezisiyle ilgili bilgileri sosyal medya hesabından şu şekilde duyurdu:

"Türkiye’yi ve turizm potansiyelimizi tanıtmak için başladığımız Uzak Doğu turunda en önemli duraklarımızdan biri Hong Kong. TK 70 uçuşu ile Pazar gecesi saat 02:05 başlayan yolculuğumuz Hong Kong saati ile dün 17:00 da bitti. Aradaki 5 saat farkı düşünürsek 10 saat rahat bir uçuş deneyimi yaşatan kaptanlarımız Hakan Canga, Mehmet Ertan Birkanlıer ve Fatih Çağlar ile uçuş boyunca yolcularımızı evinde hissettiren kabin ekibimiz Umut Adalan, Kader Akmeşe, Özgür Canlı, Fırat Büyüksayar, Tuğçe Akbaş, Aysu Çakmak, Barış Karacan, Cansu Okutan, Hüsna Şimşek, Bahar Kuzu, Semih Şen, Durmuş Gökçe ve Süleyman Gönülgül’e çok teşekkür ederim.

Sabah yaptığımız bölge toplantısında yıllık 4.2 milyar dolar gelir getiren bölgedeki yolcu ve kargo operasyonlarımıza dair yöneticilerimizle 2023 hedeflerimizi konuştuk. Pandemi öncesinde ülkemize yaklaşık 30 bin turist gönderen bu destinasyondan gelen misafir sayısını 70 bine çıkarmak için planlarımız hazır.

Ardından güne Cathay Pacific Chairman’i Patrick Healy ile gerçekleştirdiğimiz görüşme ile devam ederek, markamız ile Çinli taşıyıcılar ZTO Express ve Pal Air ortaklığı ile kurulan We World Express şirketi yöneticileri ile toplandık. Bölgenin giderek artan hava kargo ihtiyacına yönelik atacağımız adımları ele aldığımız toplantının ardından, Asya Uzakdoğu bölgesindeki ofislerimizde 10 ve 20 yılını dolduran dört yönetici arkadaşımız için düzenlenen rozet törenine katıldık. Bölgenin en popüler havayollarından olmamızı sağlayan arkadaşlarımıza bir kez daha teşekkürlerimizi iletiyoruz.

Biraz hava almak için The Peak denilen Hong Kong’un en yüksek tepesine çıktık. Gökdelenlerin arkası Çin ana kıtasının başlangıçı. Oradan gelecek saldırılara karşı İngilizler zamanında benim hemen aşağımdaki yamaçlarda mevzi tutmuşlar. Arkadaşların dedikleri dünyanın en pahalı evleri bu zirvede bulunuyormuş. 3 katlı villalar için bahsettikleri miktarlar 80-100 milyon usd. Akla hemen “içi ne ile döşeli” geliyor. “Normal şeyler” dediler, manzara için veriliyormuş. Bilmiyorum sizce bu kadar paraya değer mi? Yol kenarında kalan asırlık ağacın kökleri set duvarına tablo gibi yayılmıştı.

Bugün sabah Filipinler’e bizi götürecek Cathay Pacific Havayolunun büyük ortağı Swire Grup’a ait otel de dahil olmak üzere birçok otelin kadraja girdiği görüntüyü aşağı limana inince çektim. (Ortasından yol geçen bina da Central Government Complex.) Swire grup ilk zamanlar bölgedeki tekstil ürünlerini Londra’ya taşımak için gemicilik ağırlıklı bir şirketmiş.

Akşam yemeğinde Hong Kong Başkonsolosumuz Sayın Peyami Kalyoncu ile ülkemizi Hong Kong ve Çin genelinde daha etkin tanıtmak için yapabileceklerimizi keyifli bir ortam eşliğinde değerlendirdik. Katılımı için Sayın Başkonsolosumuza teşekkürlerimizi iletiyoruz."









Bolat ve THY Yöneticilerinden Hong Kong Çıkarması

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Kral ~ 1 yıl önce
Adamın hası

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yargısız infaz ~ 1 yıl önce
İnsanlar iş görüşmesi yada bi yere giderken hosteslet pilotlar uçucu teknisyenler yurt dışına yurt içine gittiğinde merak ettiği yada gitmek istemiş olduğu yerlere gitmiyormu ki gitmeyen otelde kalmak isteyende olabilir adamı neden bu kadar linlediğinizi hiç anlamış değilim ilker bey sizden alıp gider ayak yaptı yapçağını iyi oldu. Ahmet bey ise ilker bey’in yapamadıklarını yaptı ve yapmaya çalışıyor sadece taşören için değil herkes için arkadaşlar verince hep iyi alınca yada vermeyince neden linçleriz insanları işinize bakın seçimle falanla filanla kimseyi korkutamazsınız secimle gelen olmadı secimle gidende olmaz işini adam gibi yapan insanlar olduğu sürece ki Ahmet bey adamın dibi thy için elinden geleni yaptığnı düşünen bir insanım eğer ki beğenmeyen varsa gidebilir başka şirketlere bu aldığınız üçretleri alabilirseniz kar payı primler vs daha ne istiyosunuz anlamıyorum teşekkür etmek saygı duymak erdemliktir .....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bolattt ~ 1 yıl önce
Bunlar torpilli makamında son gezilerin,tadını çıkar hak yiyici...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benide götürün ~ 1 yıl önce
Başkanım benide çine götürün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
izzettazal ~ 1 yıl önce
yedi vergilerimizi gezdi yine seçim sonrası bakacaz kıymetli kardeşlerim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Neden bir resimde yokuz ~ 1 yıl önce
Lan uçaği kaldiran ve indiren kaptan pilotlar ama sefasini onlardan hariç herkez yiyor, nedir bu pilot düşmanliği ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 1 yıl önce
Olan bizim zamlara oldu ama unutmadık sandikda hatirlaticaz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MEYDANCI ~ 1 yıl önce
Yönetim kurulu üyesı ne iş yapar orada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasip ~ 1 yıl önce
Belki 15 mayıs ta da kendini çıkarırlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski DHMİ li ~ 1 yıl önce
Bu Orhan Birdal THY ile dünyayı gezmekten yorulmadı mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski dhmi li'ye ~ 1 yıl önce
Beleşi seven,alışmış, alıştırılmışlar yorulur mu hiç?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000