07 Şubat 2023, Salı 12:12:47

Bolat'tan afet bölgesine yapılan uçuşlarla ilgili açıklama

Türk Hava Yolları Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, afet bölgesine yapılan uçuş operasyonları hakkında açıklamada bulundu.
  • burda beğenmediniz pakistan 30 milyon euro yardım üstüne çalışanların 1 maaaşı kesilip türkiye ye yarım yapacaklar katar 10 bin konut gönderecek. biraz vicdanınız olsun
  • Sayın başkanım Türkiye'nin en acı gününde tec işçisi olarak gönüllü olarak deprem bölgesine yardım etmek AFAD ile gitmek istiyoruz ancak tec insan kaynakları ve yönetimi olarak hiçbir destek verilmiyor ve aksine izin verilmedi çalışanlar bu acı günümüzde şirketin bu tutumundan rahatsızdır yönetim kurulu olarak sizlerde konu ile alakalı acil dönüş bekliyoruz saygılarımla gün birlik günüdür
  • Gören de iş yapıyor sanacak bu partiseveri
  • Tüm kaptanlar 7/24 uçmaya hazırız kar fırtına bu hizmet yolunda bizi durduramaz.
  • Tabiki indirip , kaldircaz. Bayrak tasiyciysak tabiki YAPICAZ !!! Hata kullanilmayan bataniyeleri vericez. Do&Co yemek yardimi yapicak. Yapabilceginiz o kadar cok sey var ki !!! Bunlari biz dusunebiliyoruz da , siz niye dusunmuyorsunuz. Birsey yapiyor gibi REKLAM yapiyorsunuz.
  • İşin ne tabiki yapacaksın
  • Neyin reklamı bu? Hala reklam peşindesiniz. Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek.
  • Asker ordu seferber olması gerek

Türk Hava Yolları (THY) Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ahmet Bolat, afet bölgesine yapılan uçuş operasyonları hakkında açıklamada bulundu.

Tüm Türkiye'yi yasa boğan deprem felaketi sonrasında THY tüm imkanlarını AFAD koordinasyonunda seferber etti. Binlerce gönüllüyü ve tonlarca yardım malzemesini deprem bölgelerine ulaştıran THY, yardım uçuşlarına aralıksız olarak devam ediyor.

THY Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Bolat, uçuşlarda önceliğin profesyonel ekiplere ve madencilere verildiğini açıkladı.

İşte Bolat'ın o açıklamasının tamamı:

"Havalimanlarımızda bekleyen gönüllü vatandaşlarımız, bu sabah 07:00’e kadar yapılan toplam 80 sefer ile Adana, Gaziantep, Adıyaman, Malatya ve Urfa’ya kurtarma ekipleri ve gönüllülerden 11.780 kişi taşıdık. Bu meydanlar doğal olarak  İstanbul ve Ankara’ya göre küçük meydanlar ve park yeri kapasiteleri nedeni ile gece boyu bir uçak kaldırıp diğerini indirirek operasyona devam ettik. Halen de seferlerimize aralıksız devam etmekteyiz.

Diğer havayolları ve yurtdışı kurtarma ekibi uçaklarıda bölgeye operasyon yaptıkça kısıtlar arttı. Özellikle, Adana meydanı ESB, SAW, ADB ve IST üzerinden en yoğun operasyon yaptığımız meydan olduğu için şu an ilave konulan sefer saatleri ötelemeli oluyor.

Kıymetli arkadaşlar, nakliyede öncelikleri profesyonel ekiplere ve madencilere veriyoruz. Sizler gibi bizler de uyumadan tüm gece bu şehirlerimize mümkün olan tüm imkanlarımızla yardım götürmeye çalıştık ve çalışıyoruz.

Bir yanda da kar ve hamleli rüzgar nedeniyle operasyonlarımızın uçuş emniyet riskini gözetiyor ve tedbirler alıyoruz. Sizlerin yüreğindeki birlik ve beraberlik ruhunun aynısını tüm THY ailesi olarak biz de taşıyoruz. Bugün de tüm gücümüzle deprem bölgelerimize insani yardımları hem yolcu hem de büyük kargo uçaklarımızla götürmeye devam ediyoruz. O nedenle uçuş sıralarınız gelene kadar alanlarımızda sükünetle yer görevlisi arkadaşlarımıza yardımcı olun lütfen.

Cenabı Allah yardımcımız olsun."

Bolat'tan afet bölgesine yapılan uçuşlarla ilgili açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (19)

ilk yardım ~ 1 yıl önce
burda beğenmediniz pakistan 30 milyon euro yardım üstüne çalışanların 1 maaaşı kesilip türkiye ye yarım yapacaklar katar 10 bin konut gönderecek. biraz vicdanınız olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tec ~ 1 yıl önce
Sayın başkanım Türkiye'nin en acı gününde tec işçisi olarak gönüllü olarak deprem bölgesine yardım etmek AFAD ile gitmek istiyoruz ancak tec insan kaynakları ve yönetimi olarak hiçbir destek verilmiyor ve aksine izin verilmedi çalışanlar bu acı günümüzde şirketin bu tutumundan rahatsızdır yönetim kurulu olarak sizlerde konu ile alakalı acil dönüş bekliyoruz saygılarımla gün birlik günüdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hadi ya.. ~ 1 yıl önce
Gören de iş yapıyor sanacak bu partiseveri

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sayın Bolat ~ 1 yıl önce
Tüm kaptanlar 7/24 uçmaya hazırız kar fırtına bu hizmet yolunda bizi durduramaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs personeli ~ 1 yıl önce
Tgs personeliden de gönüllü olarak alıp götürsünler yardıma destege
Yanlis ~ 1 yıl önce
Tabiki indirip , kaldircaz. Bayrak tasiyciysak tabiki YAPICAZ !!! Hata kullanilmayan bataniyeleri vericez. Do&Co yemek yardimi yapicak. Yapabilceginiz o kadar cok sey var ki !!! Bunlari biz dusunebiliyoruz da , siz niye dusunmuyorsunuz. Birsey yapiyor gibi REKLAM yapiyorsunuz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Artun ~ 1 yıl önce
İşin ne tabiki yapacaksın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bolat ~ 1 yıl önce
Neyin reklamı bu? Hala reklam peşindesiniz. Bir elin verdiğini diğeri görmeyecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gerekli açıklama ~ 1 yıl önce
Sosyal medyadaki gereksiz bilgilere mahal vermemek, insanları umutsuzluğa sürüklememek için gerekli açıklama. Neyin reklamını yapacak biraz yorum yaparken vicdanlı, mantıklı olun. Adam gayet güzel açıklamış takdir edin
Niyeti bozuk ~ 1 yıl önce
Kardesım reklam yapmıyor bilgilendirme yapıyor insanlara fesatlık yapmayın
Ne diyorsun sen ya? ~ 1 yıl önce
Adamın reklam felan yaptığı yok. Senin terminaldeki durumdan haberin yok. Herkes elinden geleni yapiyor. Elimizden geldikce yardim edebilecek insanları yolluyoruz terminal tıka basa insan var sıra bekliyor. Flight radar denen sey var THY Pegasus sürekli Adana inip kalkıyor. Slot yer oldukca. Sana tavsiyem sevmeyebilirsin ama eleştiri yapayım diye saçma sapan şeyler yazma.
?? ~ 1 yıl önce
ya ne alaka ne alaka kardesim yeter be
Reklam ? ~ 1 yıl önce
Burda reklam yapılmıyor arkadaşım burda yapılan ve yapılacak olan bilgilendiriliyor. İstanbul havalimanında yaşanan arbedeleri bizler gördük yaşadık. sadece kurtarma Ekibi değil tüm halkın geldiği görüldü çok şükürki böylesi mükemmel bir millete sahibiz. Ama ilk etapta depremzedelere bilinçli müdahalede bulunacak Prof.arama kurtarma,ilk yardım Ekibi,doktor,sağlık çalışanı,itfaiye öncelik verildiğini sonraki etapta gönüllü vatandaşlarımızın bölgelere yönlendirileceğini ve bunun için onlardan bizlere destek olmalarını istedi çünkü bu sükunet yaşanmadı elimizden gelenin fazlasını yaptık yapıyoruzda Nitekim de bir çok gönüllü vatandaşlarımızda emin olun bölgelere yönlendirildi. Yazıda denildiği gibi bir uçak kalkıyor bir uçak iniyor inanılmaz bir sirkülasyon var. Gün birlik ve destek olma günüdür. Tüm milletimize minnettarız Rabbim elimizden gelenin daha fazlasını yine aynı şekilde yapmayı nasip etsin bize. Geçmiş olsun TÜRKİYEM…
... ~ 1 yıl önce
Siz neyin peşindesiniz Allah Isla etsin siz
Tövbe tövbe ~ 1 yıl önce
Sonradan da nerde bu THY dersiniz, ya bir kere bir kere hayatınızda hakkı savunun
Asker ~ 1 yıl önce
Asker ordu seferber olması gerek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Plt ~ 1 yıl önce
Asker zaten sahada güzel kardeşim
Asker ~ 1 yıl önce
Zaten seferber kardeşim
Askere cevap! ~ 1 yıl önce
Askerin orda olmadigini o hukumet dusmani kanallardan duyup yargilama durumu!Bu durumda bile hukumete vurmanin pasindesiniz yaziklar olsun sizin zihniyetinize! ASKER İLK ANDAN BELİ ORDA VE ORDA OLMAYADA DEVAM EDİYOR. HER DAİM VAR OL MEHMEDİM..

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000