05 Ağustos 2022, Cuma 14:17:24

Çelebi de personeline zam yaptı

Havacılık sektöründe çalışanlarına ara zam yapan şirketler arasına Çelebi Hava Servisi de katıdı.
  • %35 zam hiç mi vicdanınız sızlamıyor! İstanbul da bu enflasyon da bukadar düşük zam biraz çalışanın yanında olun insanları istifaya zorluyosunuz bukadar ayrılan insan var bukadar mutsuz insan var hiç mi sorgulamıyorsunuz kendinizi eliniz az vicdanınıza gitsin sn Ahmet bolat tek güvencimiz sizsiniz siz girin devreye biraz düzeltilsin maaşlar havaalanında bu komik maaşlar nedir destek lütfen size güveniyoruz
  • Tsi mavi yaka çalışanları çok zor durumda iki yıldır zam alamıyoruz bazılarının tuzu kuru biraz empati kurun syn Ahmet bolat ne zaman el atacaksınız bu duruma tek ümidimiz sizsiniz.
  • çalışanlarının kariyer planlarında engel olan Emeklilerinle artık vedalaş. Emekli olup devam ederek vazgeçilmez olduklarına inandıkları duygu ve davranışları altında bizleri yok etme .
  • kariyerini kendin yarat sloganı ile yöneticilerini bünyesi içinde yetiştirmeye devam ettiğini güzel bir video ile yayınladı. Çelebi İnsan Kaynaklarının ne kadar titiz ve hakkaniyetli performans ortaya koyduğunu hepimiz görüyoruz. Biz çalışanlarıda öyleyiz ancak şirketimizde Emekli olmuş fakat hala vazgeçilmez olarak görev vermeye devam ettiğiniz arkadaşlarımıza teşekkür ederek uğurlamanın ve bizlere kariyer olanakları yaratma zamanının geldiğini düşünmüyormusunuz ?
  • Bizede zam yapılacak mi
  • Şu SAF denen şirket necidir bilen var mı ? Ne personeline bilgi verir ne para olarak hakkını verir ihale ne oldu zamlar ne olacak hiçbir bilgi yok bunuda sorgularsanız sevinirim. THY ye yakışmayan bir yönetim ve personel ilişkileri var.
  • SunEx hala izlesin. Sözde sektörde başı çekicem diyen şirket mesele maaş zammına gelince en arkadan gidiyor maşallah
  • Bu haber ile birlikte havalimanında çalışan ve enflasyon farkı almayan bir tek Do&Co çalışanları oldu... Diyecek tek bir kelime bulamıyorum, fazlasını istemiyoruz,hakkımızı istiyoruz,bu karardan umarım dönersiniz
  • Enflasyon düzeltmesi....
  • bravo eski şirketime

Havacılık sektöründe çalışanlarına ara zam yapan şirketler arasına Çelebi Hava Servisi de katıdı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Çelebi Hava Servisi bu ay çalışanlarının maaşlarını yüzde 43 zamlı olarak yatırdı. Böylece sektörde personeline ara zam yapan şirketler arasına Çelebi de katılmış oldu.

Asgari ücrete Ağustos ayı itibarıyla yüzde 30 zam kararı alınması sonrası birçok şirket çalışanlarına ara zam kararı almış, havacılık sektöründe de bazı şirketler personeline çeşitli oranlarda zam yapma kararı almıştı.

©AirportHaber

Çelebi de personeline zam yaptı

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

TSİ Uçak koltuk ~ 2 yıl önce
%35 zam hiç mi vicdanınız sızlamıyor! İstanbul da bu enflasyon da bukadar düşük zam biraz çalışanın yanında olun insanları istifaya zorluyosunuz bukadar ayrılan insan var bukadar mutsuz insan var hiç mi sorgulamıyorsunuz kendinizi eliniz az vicdanınıza gitsin sn Ahmet bolat tek güvencimiz sizsiniz siz girin devreye biraz düzeltilsin maaşlar havaalanında bu komik maaşlar nedir destek lütfen size güveniyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tsi ~ 2 yıl önce
Tsi mavi yaka çalışanları çok zor durumda iki yıldır zam alamıyoruz bazılarının tuzu kuru biraz empati kurun syn Ahmet bolat ne zaman el atacaksınız bu duruma tek ümidimiz sizsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CHS İK, ~ 2 yıl önce
çalışanlarının kariyer planlarında engel olan Emeklilerinle artık vedalaş. Emekli olup devam ederek vazgeçilmez olduklarına inandıkları duygu ve davranışları altında bizleri yok etme .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇHS İK ~ 2 yıl önce
kariyerini kendin yarat sloganı ile yöneticilerini bünyesi içinde yetiştirmeye devam ettiğini güzel bir video ile yayınladı. Çelebi İnsan Kaynaklarının ne kadar titiz ve hakkaniyetli performans ortaya koyduğunu hepimiz görüyoruz. Biz çalışanlarıda öyleyiz ancak şirketimizde Emekli olmuş fakat hala vazgeçilmez olarak görev vermeye devam ettiğiniz arkadaşlarımıza teşekkür ederek uğurlamanın ve bizlere kariyer olanakları yaratma zamanının geldiğini düşünmüyormusunuz ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Airclinik tasima ~ 2 yıl önce
Bizede zam yapılacak mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vortex ~ 2 yıl önce
Sakir’e cay yok
Yoggg ~ 2 yıl önce
Zam yok size siz zaten bin dolar bahşiş alıyoruz diye hava atıyonuz
SAFF ~ 2 yıl önce
Şu SAF denen şirket necidir bilen var mı ? Ne personeline bilgi verir ne para olarak hakkını verir ihale ne oldu zamlar ne olacak hiçbir bilgi yok bunuda sorgularsanız sevinirim. THY ye yakışmayan bir yönetim ve personel ilişkileri var.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Snakes ~ 2 yıl önce
SunEx hala izlesin. Sözde sektörde başı çekicem diyen şirket mesele maaş zammına gelince en arkadan gidiyor maşallah

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Zamekspres ~ 2 yıl önce
Sxs zam yapmaz, tablo hazırlar. 38 tane veri koyar bir tabloya, bakkalın veresiye defteri gibi ustte calisma saatleri yanda ucus paterni, altta kıdem yıl suresi, 5 tane dipnot. Soyle olursa yuzde bilmem ne, boyle olursa 3 euro, sabah 5 te gidersen 5 euro. Bilmem kac saati asarsa amire 3 euro memura 1 euro.. Sen de sanırsın ki gelirin arttı. Halbuki averajın aynı. Bir de jest yapmis gibi sunarlar.. arkadaslar uctukca kazaniyorsunuz yazin biriktirin kısın harcayın. Al sana zam..
Do&Cocu ~ 2 yıl önce
Bu haber ile birlikte havalimanında çalışan ve enflasyon farkı almayan bir tek Do&Co çalışanları oldu... Diyecek tek bir kelime bulamıyorum, fazlasını istemiyoruz,hakkımızı istiyoruz,bu karardan umarım dönersiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ZAMMM değil... ~ 2 yıl önce
Enflasyon düzeltmesi....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nankör ~ 2 yıl önce
Vermese ne yapacaktın ağlayıp duracaktın bide ukala ukala konuşuyorsun!!!
bravo ~ 2 yıl önce
bravo eski şirketime

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000