04 Ağustos 2021, Çarşamba 08:40:02

Cengiz Topel için otobüs seferleri başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş Hat 250C ile vatandaşları Cengiz Topel Havalimanına ulaştıracak.
  • Bu haberin aynısı tıpa tıp, Kocaeli B.Belediyesi tarafından yerel medya organlarına gönderildi fakat o kadar komik ki geçen yıl 30 martta durdurulan uçuşlara ait bilgi ve detayları anlatıyor.....Oysa 16 ay aradan sonra 11 temmuzda tekrar başlayan KCO-TZX uçuşları 11 temmuzdan beri PAZAR,PAZARTESİ,ÇARŞAMBA günleri icra ediliyor..İzmit kalkış 2 defa 10.25 bir defa 09.55,otobüs seferleri de buna uygun olmalıki yolcular uçağı kaçırmasın...Olayın doğrusu şu; Kirazlıyalı kalkış 07.45, C.Topel kalkış 10.00 K.B.Belediyesi sitesinde Ulaşımpark A.Ş olarak 250 C hat nolu otobüsün hareket saatleri benim yazdığım gibidir.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi UlaşımPark A.Ş Hat 250C ile vatandaşları Cengiz Topel Havalimanına ulaştıracak.

UlaşımPark tarafından gerçekleşecek seferler ile vatandaşlar aktarmasız olarak Cengiz Topel Havalimanına erişebiliyor. Hat 250C Kirazlıyalı – Cengiz Topel Havalimanı arasında hizmet vererek vatandaşlara büyük kolaylık sağlıyor.

Hat 250C ile vatandaşlar havalimanına haftanın 3 günü erişebiliyor. Bu üç gün Salı, Çarşamba ve Cuma günleri olarak belirlendi. Belirlenen saatler ve günler, havalimanına inen uçakların gün ve saatlerine entegre edildi. Belirlenen günlerde otobüsler 13.45 gidiş, 16.00 dönüş olarak seferlerini gerçekleştiriyor. Belirlenen saat aralığı uçakların iniş ya da kalkış saatlerine göre revize edilebiliyor. Sefer saati değişiklikleri www.ulasimpark.com.tr ya da UlaşımPark A.Ş. sosyal medya hesaplarından duyuruluyor.

Hat 250C birçok durağının yanı sıra otogardan da yolcu alımı gerçekleştiriyor. Havalimanına gitmek isteyen vatandaşlar kırsal terminalinden bu otobüse erişebilecek. Gidiş ve dönüşte otogara uğrayacak otobüsler tramvay kullanmak isteyen vatandaşlara, otobüs ya da Kocaeli otogarına aracını bırakıp seyahat etmek isteyenlere büyük kolaylık sağlayacak.

Kirazlıyalı'dan başlayan yolculuk Derince, İzmit ve son olarak Kartepe Cengiz Topel Havalimanında son bulacak. Kirazlıyalı kalkışta Cengiz Topel Havalimanına kadar tüm duraklardan yolcu alır, havalimanından önce indirme yapamaz. Cengiz Topel Havalimanı kalkışlı turunda ise, Havalimanından aldığı yolcuları Körfez Belediyesi'ne kadar indirerek seferini tamamlıyor. (haberler)

Cengiz Topel için otobüs seferleri başladı

Yorumlar

Fiyasko ~ 3 yıl önce
Bu haberin aynısı tıpa tıp, Kocaeli B.Belediyesi tarafından yerel medya organlarına gönderildi fakat o kadar komik ki geçen yıl 30 martta durdurulan uçuşlara ait bilgi ve detayları anlatıyor.....Oysa 16 ay aradan sonra 11 temmuzda tekrar başlayan KCO-TZX uçuşları 11 temmuzdan beri PAZAR,PAZARTESİ,ÇARŞAMBA günleri icra ediliyor..İzmit kalkış 2 defa 10.25 bir defa 09.55,otobüs seferleri de buna uygun olmalıki yolcular uçağı kaçırmasın...Olayın doğrusu şu; Kirazlıyalı kalkış 07.45, C.Topel kalkış 10.00 K.B.Belediyesi sitesinde Ulaşımpark A.Ş olarak 250 C hat nolu otobüsün hareket saatleri benim yazdığım gibidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000