05 Ağustos 2021, Perşembe 09:36:45

Coral Travel Rusya-Türkiye arasındaki uçuş ağını genişletti

Coral Travel, ağustos ayı itibariyle Rusya'dan Türkiye'ye dönük uçuş programını genişletti.
  • Ya arkadaş, bu havalimanlarında da insan ne değişik tipler görüyor. Bak şimdi fotoğrafı büyüt.. Soldaki ablanın el çantasını evde nasıl streçlediğine bak. Sonra önde yürüyen çocuğa baktım. Ana! Kesin o da kadının oğlu. Çocuğun elindeki kabin boy valize de mutfak streçini bir tur geçmiş :) Şey mi düşündü acaba? "Ah, bunu böyle yapınca açmazlar! Ohhh"

Coral Travel Rusya-Türkiye arasında yaptığı uçuşlara yeni şehirler ekledi.

9 şehirden uçuşlara daha başladı

Turizmgüncel'de yer alan bilgilere göre; Şirket, ağustos itibariyle Arkhangelsk, Nizhnekamsk, Belgorod, Krasnodar, Orenburg, Saratov, Tyumen, Volgograd ve Voronezh'den de Türkiye’deki resort bölgelerine uçuş yapmaya başladı. Uçuşlar ise Royal Flight, Ural Airlines, Red Wings, Nordwind ve Pegas Fly ile yapılacak.

Moskova-İzmir uçuşlarına da başlıyor

Coral Travel ayrıca, kendi hava yolu şirketi Red Wings ile Moskova-İzmir uçuşlarına da başladı. Coral Travel şu anda Rusya'nın 30 şehrinden Türkiye'ye uçuş yapıyor.

Coral Travel Rusya-Türkiye arasındaki uçuş ağını genişletti

Yorumlar

Teasers ~ 3 yıl önce
Ya arkadaş, bu havalimanlarında da insan ne değişik tipler görüyor. Bak şimdi fotoğrafı büyüt.. Soldaki ablanın el çantasını evde nasıl streçlediğine bak. Sonra önde yürüyen çocuğa baktım. Ana! Kesin o da kadının oğlu. Çocuğun elindeki kabin boy valize de mutfak streçini bir tur geçmiş :) Şey mi düşündü acaba? "Ah, bunu böyle yapınca açmazlar! Ohhh"

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000