20 Mart 2023, Pazartesi 13:40:14

Dalaman Havalimanı ilk turist kafilesini karşıladı

Muğla'nın Dalaman ilçesine İngiltere'den gelen turist kafilesi havalimanında çiçeklerle karşılandı.
  • Muhtaçlıktan elin adamına ucuza tatil yeri olduk hala bu karşılama rezilliğini yapıyoruz ayıp,insan utanır be!
  • Adam gibi yönetici bulursan her yerde başarırsın. Dlm doğru adamı buldu ve sonunda bodrum kapanıyor
  • Boş işler bunlar sadece DLM yda YA mahsus bır işlem bırakın bu boş işleri yagmur yagdıgı zaman yolcu karsılama yerın yok millet ıslanıyor
  • Bırakın artık bu karşılama tören,merasim bilmem ne rezaletini. İktidarın kötü yönetimi yüzünden oluşan muhtaçlığımızdan,dövizin rekor kırmasından elin adamına ucuza tatil cenneti olduk hala kutlama,merasim bilmem ne derdindeyiz!!!
  • Eyyy dalaman bodrumu bitirdin. Artık orası planörcülerin meydanı olsun. Ölü deniz gibi ölü bodrum
  • Döviz kuru sen nelere kadirsin... Turist 62.kez geliyorum diyor..

YDA Dalaman Havalimanı'na İngiltere’nin Manchester kentinden gelen 188 kişilik kafile için karşılama töreni düzenlendi.

Uçaktan inen yolcular YDA Dalaman Havalimanı CEO’su Yiğit Laçin ve havalimanı çalışanları tarafından kırmızı güllerle karşılandı. Çeşitli ikramlarda bulunulan İngiliz turistler, işlemlerinin ardından konaklayacakları otellere geçti.

YDA Dalaman Havalimanı CEO’su Yiğit Laçin, İngiltere'den Muğla’ya gelen sezonun ilk charter seferinin Dalaman Havalimanına yapıldığını ifade etti.

YDA Dalaman Havalimanının İngiltere pazarında önemli bir yere sahip olduğunu anlatan Laçin, "İngiltere’nin Manchester kentinden 188 yolcu ile gelen ilk uçağı karşıladık. Yaşadığımız deprem felaketinin üzüntüsüyle 2023 sezonuna girerken amacımız daha çok çalışıp turizm sektöründeki tüm paydaş ve iş ortaklarımızla birlikte misafirlerimize en iyi hizmeti sunarak, depremin ülkemizde açtığı yaralarının en hızlı şekilde sarılmasına katkıda bulunmak." diye kaydetti.

CEO Laçin, İngiltere’den uçuşların yıl boyu devam edeceğine işaret ederek, “Turizm sezonu için hazırlıklarımızı tamamladık. Yeni sezonda hedefimiz 2019 rakamlarını geçerek yılda 5 milyonuncu yolcumuzu karşılamak.” dedi.



İngiltere’den Dalaman’a gelen İngiliz turistlerden Sera Jeffries, yaşanan deprem felaketi nedeniyle çok üzgün olduğunu belirterek,  “Türkiye’de yaşanan deprem felaketi hepimizi üzdü.  Türk halkının acısını paylaşıyoruz. Ülkenizde yaşanan deprem felaketi bizim Türkiye’ye gelmemizi durdurmadı. Biz Türk halkını ve Türkiye’yi çok seviyoruz” dedi.

Türkiye’ye ilk kez 1998’yılında balayı için geldiklerini anlatan Jack ve July Belsey çifti,  Her yıl 3-4 kez tatil için Türkiye’yi tercih ettiklerini anlatarak, “Türkiye ve Marmaris bizim ikinci evimiz. Bu Türkiye’ye 62’nci gelişimiz.” diye kaydetti.

“Asrın felaketi” olarak nitelendirilen Kahramanmaraş merkezli 11 ilin etkilendiği depremler nedeniyle bu yıl sezonun ilk uçağına su takı ile karşılama yapılmadığı öğrenildi.

Dalaman Havalimanı ilk turist kafilesini karşıladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

ayıp be ~ 1 yıl önce
Muhtaçlıktan elin adamına ucuza tatil yeri olduk hala bu karşılama rezilliğini yapıyoruz ayıp,insan utanır be!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv ~ 1 yıl önce
Adam gibi yönetici bulursan her yerde başarırsın. Dlm doğru adamı buldu ve sonunda bodrum kapanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boş işler ~ 1 yıl önce
Boş işler bunlar sadece DLM yda YA mahsus bır işlem bırakın bu boş işleri yagmur yagdıgı zaman yolcu karsılama yerın yok millet ıslanıyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yuh be ~ 1 yıl önce
Bırakın artık bu karşılama tören,merasim bilmem ne rezaletini. İktidarın kötü yönetimi yüzünden oluşan muhtaçlığımızdan,dövizin rekor kırmasından elin adamına ucuza tatil cenneti olduk hala kutlama,merasim bilmem ne derdindeyiz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BJV ~ 1 yıl önce
Eyyy dalaman bodrumu bitirdin. Artık orası planörcülerin meydanı olsun. Ölü deniz gibi ölü bodrum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bjv ~ 1 yıl önce
Bodrum milası tav’ın yanlış yönetimi bitirdi maalesef
Zeynep ~ 1 yıl önce
üzülmeyin ya sizinde olur :))
Döviz kuru ~ 1 yıl önce
Döviz kuru sen nelere kadirsin... Turist 62.kez geliyorum diyor..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Diyecek çok söz var ~ 1 yıl önce
Ama davaları karşılayacak para yoooh Trk işçi yılda bi kere yurtiçi bile turist olamıyor izin verirler para olmaz para olur izin vermezler kendi kendimize ettiğimizi kimse etmiyor bize
62.kez !!! ~ 1 yıl önce
Zenginler hariç bizden kaç kişi bırak 62'yi 1 kere İngiltere'ye gidip de tatil yapabilir? Acınacak halimize turist geliyor diye seviniyoruz,onları törenle karşılıyoruz ne acı ki.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000