20 Mayıs 2023, Cumartesi 11:01:15

DHMİ 90'ıncı Kuruluş Yılını Kutluyor

Türk Hava Yolları'nın ikiz kardeşi olarak da bilinen Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) 90 yıl önce bugün faaliyetlerine başladı.
  • Kurum tarihinin en karanlık ve zararlı dönemini yaşıyor. Havacılığa zerre faydası olmayanlar üst düzeylerde. İslamiyette ki "işi ehline verin" tamamen ters uygulanıyor. Şirket ve şahısların menfaatini gözeten yandaşlar el üstünde tutuluyor ama Kurum ve devlet yanlısı olanlara zulüm ediliyor. Bu süreç tersine dönünce herkesin şok olacağı kirli çamaşırlar ortaya çıkacak ve herkes yaptığının bedelini ödeyecek
  • İnsanmış gibi aramıza sızmış ama zilletten olan baş kapatarak takiye ile makam kapan kriptonun acilen olduğu yerden def edilmesi gerekir. Kadrolarda Reise sadık olmayanları derhal kovmak gerek. Güvenilmeyecekler ile çalışılmamalıdır.
  • Başkent havalimanının bakımsız,karanlık,havasız,pis hali içler acısı.Hiç mi gören yok???????
  • Önce şu baştaki KARTAL'lılar değişsin, Liyakat gelsin, Şu işi bilmez adamlar gitsin Kartvizit adamları gitsin.
  • THY DHMİ ile yollarını ayırdı coştu gitti, darısı yeni ayrılış ve coşuşlara inşallah..
  • THY ile DHMİ aynı yaşta. Bir THY çalışanlarınin aldığı maaşa bak, birde DHMİ. Her yıl kurum geri gidiyor
  • çalışanların ne iş yaptığına bakmaksızın, herkese aynı maaş vermek gibi olmayacak bir şeyin söylentini çıkarıp, insanların duygularıyla oynayan, kurumda azda olsa olan iş barışının dibini sıyıranlara selam olsun
  • Seyrüsefer hizmetleri yeni bir yasa ile yeniden yapılanmali
  • olsa olsa biri zengin biri fakir aileye verilmiş çift yumurta ikizleri kadar ikizdir bu iki kurum. daha güzel günler dileğiyle...
  • Dhminin gururla dolu 90 yili gece gunduz trafik atan kulecinin.yazin sicagi kisin sogunda pistte ampul degistiren elektirikcinin.cani pahasina olaylara kosan arffcinin.yine pur dikkat havalimanı ninkoruyan guvenlikcinin.maaslari yapan memurun notam ceken aimcinin soforun adini sayamadigim kısacası dhmi emekcilerinin bu gururda payi var.cok yasa dhmi san ve serefle 90. Yil.

Türk Hava Yolları'nın ikiz kardeşi olarak da bilinen Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) 90 yıl önce bugün faaliyetlerine başladı.

Türkiye sınırları içindeki havalimanlarının işletilmesi ve Türk hava sahasındaki trafiğin düzenlenmesi ve denetimiyle görevli kamu iktisadi kuruluşu olarak faaliyetlerini sürdüren kurum işletmesindeki 50’den fazla havalimanı ile Türk havacılığına hizmet veriyor.

Devlet Hava Meydanları İşletmesi'nin 90'ıncı kuruluş yıl dönümü nedeniyle DHMİ Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Hüseyin Keskin şu mesajı yayınladı:

”Doksan yıllık şanlı geçmişimizden aldığımız güç ve kazandığımız tecrübe ile hayata geçirdiğimiz Cumhuriyet tarihinin en büyük havacılık projeleri sayesinde ülkemizi küresel havacılığın merkezi, Kuruluşumuzu da dünya markası haline getirmenin mutluluk ve gururu içindeyiz.

Türkiye Yüzyılı büyük hedefine katkı sağlamak, daha büyük proje ve hizmetlere imza atmak için gece gündüz çalışan DHMİ ailesinin bütün mensuplarının 90. kuruluş yıl dönümü kutluyor, üstün başarılarının devamını diliyorum.

DHMİ Çalışıyor, Türkiye Uçuyor!"

DHMİ 90'ıncı Kuruluş Yılını Kutluyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

dhmi ~ 10 ay önce
Kurum tarihinin en karanlık ve zararlı dönemini yaşıyor. Havacılığa zerre faydası olmayanlar üst düzeylerde. İslamiyette ki "işi ehline verin" tamamen ters uygulanıyor. Şirket ve şahısların menfaatini gözeten yandaşlar el üstünde tutuluyor ama Kurum ve devlet yanlısı olanlara zulüm ediliyor. Bu süreç tersine dönünce herkesin şok olacağı kirli çamaşırlar ortaya çıkacak ve herkes yaptığının bedelini ödeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cumhur Sungur ~ 10 ay önce
İnsanmış gibi aramıza sızmış ama zilletten olan baş kapatarak takiye ile makam kapan kriptonun acilen olduğu yerden def edilmesi gerekir. Kadrolarda Reise sadık olmayanları derhal kovmak gerek. Güvenilmeyecekler ile çalışılmamalıdır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lütfen ~ 10 ay önce
Başkent havalimanının bakımsız,karanlık,havasız,pis hali içler acısı.Hiç mi gören yok???????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gören varda... ~ 10 ay önce
İş yukardan bağlanıyor
ÇLŞ ~ 10 ay önce
Önce şu baştaki KARTAL'lılar değişsin, Liyakat gelsin, Şu işi bilmez adamlar gitsin Kartvizit adamları gitsin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Operation ~ 10 ay önce
THY DHMİ ile yollarını ayırdı coştu gitti, darısı yeni ayrılış ve coşuşlara inşallah..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
DHMİ ~ 10 ay önce
THY ile DHMİ aynı yaşta. Bir THY çalışanlarınin aldığı maaşa bak, birde DHMİ. Her yıl kurum geri gidiyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dahmi ~ 10 ay önce
çalışanların ne iş yaptığına bakmaksızın, herkese aynı maaş vermek gibi olmayacak bir şeyin söylentini çıkarıp, insanların duygularıyla oynayan, kurumda azda olsa olan iş barışının dibini sıyıranlara selam olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1.352.389 ~ 10 ay önce
Seyrüsefer hizmetleri yeni bir yasa ile yeniden yapılanmali

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ikiz mi ~ 10 ay önce
olsa olsa biri zengin biri fakir aileye verilmiş çift yumurta ikizleri kadar ikizdir bu iki kurum. daha güzel günler dileğiyle...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Başarılar. ~ 10 ay önce
Dhminin gururla dolu 90 yili gece gunduz trafik atan kulecinin.yazin sicagi kisin sogunda pistte ampul degistiren elektirikcinin.cani pahasina olaylara kosan arffcinin.yine pur dikkat havalimanı ninkoruyan guvenlikcinin.maaslari yapan memurun notam ceken aimcinin soforun adini sayamadigim kısacası dhmi emekcilerinin bu gururda payi var.cok yasa dhmi san ve serefle 90. Yil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000