28 Ocak 2021, Perşembe 09:56:10

DHMİ asistan hava trafik kontrolörü alacak

Kamu personeli memur alımları kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü 24 kamu personeli alımı için başvuru ilanı yayımlandı.
  • hayırdır dhmi babanın şirketi mi bu elemanlar hakkında tasarrufta bulunuyorsun? Herkes kendi kariyeri için elinden geleni yapıyor. Dünyada bayrak taşıyıcı olarak ülkeyi temsil eden en büyük markanın personeli olmaya gitmişler utanmaz vizyonsuz cocuk sen kazanamadın diye ağzındaki salyayı ne saçıyorsun insanların üzerine.. kim bilebilirdi ki böyle lanet bir şey gelecek dünyanın başına.
  • Naralar ata ata thy yi kazanıp, show yapan kontrolörler için verilen alım ilanı olsa gerek. Eskiler boşuna dememiş. “Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kğrkçü dükkanı.” Giderken iyi sallıyodunuz dhmi ye. Şimdi noldu ya nankörler.
  • Neden hep doğu bu arkadaşlar 4 yıl emek verip okulunu okumuyorlar mı? Stajyerlerden neyi eksik.
  • Bi abla var sürekli sesi uykuku, sıkılmış yada bezmiş bir şekilde geliyor... atc seçilirlen diksiyona bakılıyormu merak ettim.
  • En iyisi kontrolör olmak, mis gibi iş garantili devlet memuru oluyorsun, iyi maaş alıyorsun, ekonomik krizmiş , covitmiş hiç bir şey seni etkilemiyor, pilotluktaki gibi 80 ile 100 bin euro gibi hiç bir harcama yapmıyorsun, dünya yıkılsa işin garanti.
  • Nerden alınıyor ki bu hava kontrol lisansı, meteroloji kursundan filan mı?
  • İlköğretim 2 terkim türkçe ve suriyece biliyom bende iş başvurusu yapabilirmiyim

Kamu personeli memur alımları kapsamında Devlet Hava Meydanları İşletmesi (DHMİ) Genel Müdürlüğü 24 kamu personeli alımı için başvuru ilanı yayımlandı. DHMİ'nin alacağı personel Asistan Hava Trafik Kontrolörü statüsünde olacak...

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 24 personel alımı taşra teşkilatları için gerçekleştirilecek. DHMİ 10 farklı şehirdeki havalimanlarına personel alımı yapacak. İşte başvuru yapılacak illerin kontenjanları: Ağrı 3, Bingöl 3, Elazığ 3, Gökçeada 2, Hakkari Yüksekova 4, Iğdır 2, Muş 1, Siirt 2, Şırnak 3, Van havalimanı için ise 1 alım yapılacak.

DHMİ 24 Memur Alımı Şartları

T.C. vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, KPSSP3 puan türünden en az 70 puan almış olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak ve kılavuzda yer alan diğer genel şartları taşımak şartları aranmaktadır.

24 Memur Alımı Özel Şartlar

Fakülte veya 4 yıllık yüksekokul mezunu olmak, ICAO ANNEX'l kriterlerine uygun "Hava Trafik Kontrolörü olur" ibareli sağlık raporu almak, Hava veya yer ve yer veya yer sesli iletişiminde, yanlış anlamalara ve aksamalara yol açabilecek belirgin bir aksan veya lehçe, dilde pelteklik, gizli kekemelik ve aşırı heyecan sahibi olmamak gerekiyor.

Son başvuru tarihi itibarıyla, son beş yıl içerisinde İngilizce Yabancı Dil Sınavından en az ‘C’ düzeyinde puan aldığını belgelemek, Geçerli bir Hava Trafik Kontrolör Lisansına sahip olmak gerekiyor.

Personel Alımı Başvuru Süreci

Devlet Hava Meydanları İşletmesi 24 kamu personeli alımı için adaylar başvurularını internet üzerinden çevrim içi olarak yapabilecekler. Başvurular için açıklanan tarihler 8 ile 26 Şubat 2021’dir.

 

DHMİ asistan hava trafik kontrolörü alacak

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Atcatp ~ 3 yıl önce
hayırdır dhmi babanın şirketi mi bu elemanlar hakkında tasarrufta bulunuyorsun? Herkes kendi kariyeri için elinden geleni yapıyor. Dünyada bayrak taşıyıcı olarak ülkeyi temsil eden en büyük markanın personeli olmaya gitmişler utanmaz vizyonsuz cocuk sen kazanamadın diye ağzındaki salyayı ne saçıyorsun insanların üzerine.. kim bilebilirdi ki böyle lanet bir şey gelecek dünyanın başına.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pişman pilotlar ~ 3 yıl önce
Naralar ata ata thy yi kazanıp, show yapan kontrolörler için verilen alım ilanı olsa gerek. Eskiler boşuna dememiş. “Tilkinin dönüp dolaşacağı yer yine kğrkçü dükkanı.” Giderken iyi sallıyodunuz dhmi ye. Şimdi noldu ya nankörler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ast. ~ 3 yıl önce
Neden hep doğu bu arkadaşlar 4 yıl emek verip okulunu okumuyorlar mı? Stajyerlerden neyi eksik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uykulu abla ~ 3 yıl önce
Bi abla var sürekli sesi uykuku, sıkılmış yada bezmiş bir şekilde geliyor... atc seçilirlen diksiyona bakılıyormu merak ettim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Uykulu ~ 3 yıl önce
O abla uykulu değil kendini seksi göstermeye çalışan çirkinlerdendir.
Mis gibi ~ 3 yıl önce
En iyisi kontrolör olmak, mis gibi iş garantili devlet memuru oluyorsun, iyi maaş alıyorsun, ekonomik krizmiş , covitmiş hiç bir şey seni etkilemiyor, pilotluktaki gibi 80 ile 100 bin euro gibi hiç bir harcama yapmıyorsun, dünya yıkılsa işin garanti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komikmiş ~ 3 yıl önce
Uberlingen diyeyim sana sadece..arastirma zahmetine girersen
Aim elektronik ~ 3 yıl önce
Valla bizde hamalligi hava trafik yapar parayı aim elektronik yer ama yinede sen bilirsin
Hava kontrol lisansı? ~ 3 yıl önce
Nerden alınıyor ki bu hava kontrol lisansı, meteroloji kursundan filan mı?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lisans ~ 3 yıl önce
Yok karakter testiyle veriyorlar o lisansı. Karakteri bozuk biri değilsen vermiyorlar.
Berber adem ~ 3 yıl önce
İlköğretim 2 terkim türkçe ve suriyece biliyom bende iş başvurusu yapabilirmiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gel ~ 3 yıl önce
Yarin pilot olarak basla
İş ~ 3 yıl önce
Neden olmasın kantinde eleman ihtiyacı var
Anti kemalist cengo ~ 3 yıl önce
Dalga geçme adam ol

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000